18 / 05 / 2024

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm ve İnşaat

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm ve İnşaat

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Timur tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Temmuz'da kuruldu

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

TOKİ yurt yapımına destek vermeli!

Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sefer Aşır Eraslan bugünkü yazısında öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanmasından bahsetti. Eraslan, ''TOKİ, yurt yapımına daha çok destek vermelidir'' dedi.

Vakıflar'dan Üsküdar Selamiali'de 2.4 milyon TL'ye yurt ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Selamiali'de Elhaç İbrahimağa Vakfı'na ait parselde 25 yıl süreyle 4 bloktan oluşacak yurt binalarının inşaatı kira ve işletmesi ihalesini 2 milyon 457 bin 750 TL bedelle ihaleye çıkardı...

Orhangazi 'deki yurt binası 2016­-2017 döneminde tamamlanacak!

Geçtiğimiz haftaları içerisinde yatırım daire başkanlığından gelen ekipler Süleymanşah Anadolu Lisesi yanında bulunan yurt için incelemelerde bulunmuşlardı. Planlanan projenin tamamlanma hedefi ise 2016­-2017 dönemi olduğu belirtildi.

Kütahya Emet Meslek Anadolu Lisesi yurt inşaatında son durum!

Emet Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan 3 milyon 221 bin 400 TL’ye mal olacak olan Emet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Yurdu inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Anadolu Yakası konut alacak yabancının peşine düştü!

Anadolu Yakası yabancıya konut satışında iddiasını artırıyor. Bölge yapılan yeni yatırımları ve Bağdat Caddesi'ni yurt dışında tanıtarak yabancıya daha fazla konut satmayı amaçlıyor. İşte görüşler...

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği yurt dışı fuarlarına katılacak!

Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), yurt dışmdaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı.

Mardin'deki 750 öğrenci kapasiteli yurt tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) kapsamında Mardin iline yapılan 750 öğrenci kapasiteli yurt kampüsü tamamlandı..

Çilek Doğu Anadolu'daki mağaza sayısını 36'ya çıkardı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre şirket, yurt içinde bulunmadığı illere giderek yeni satış noktaları açıyor. Çilek, Kars ve Tunceli'de birer, Diyarbakır'da ise açtığı 2 mağaza ile birlikte Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde toplam 36 noktaya ulaştı.

Çilek Mobilya Doğu Anadolu'da mağaza sayısını 36'ya yükseltti!

Tasarımları ile milyonlarca çocuğun odasını süsleyen Çilek, açtığı konsept mağazalar ile gerek yurt dışında gerekse yurt içindeki istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki mağaza sayısını 36’ya yükseltti.

Ziverbey Yurt İşletmesi Eğitim Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziverbey Yurt İşletmesi Eğitim Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Halil Erdoğdu, Nevin Erdoğdu, Hüseyin Esentürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

TOBB Adıyaman'a Anadolu Lisesi ve 200 kişilik yurt yapıyor!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Adıyaman’a 16 derslikli Anadolu Lisesi, 200 kişilik yurt ve kapalı spor salonu yapıyor. Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın Güneyi’nde yapılacak olan binaların temeli düzenlenen tören ile atıldı...

Anadolu Ajansı Washington Ofisi açıldı!

Anadolu Ajansı, 100. yıl hedefleri kapsamında yurt dışı operasyonlarını güçlendirme çalışmalarına, Amerika Bölge Direktörlüğü Washington Ofisi ile devam ediyor. Washington Ofisi, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın katılımıyla açıldı...

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm ve İnşaat Haberi

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm ve İnşaat

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Timur tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Temmuz'da kuruldu. Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Öğrenci yurtları tesis etmek inşa etmek satın almak kiralamak kiraya vermek kurulmuş olanları devir almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Cihannuma Mahallesi, Cihannuma Sokak,...