02 / 05 / 2024

anadolujet çanakkale seferleri

anadolujet çanakkale seferleri

AnadoluJet, Çanakkale Zaferi’nin 99. yıl dönümünde Çanakkale’yi Ankara’ya bağlamaya hazırlanıyor. AnadoluJet açıklamasına göre, AnadoluJet’in haftada dört gün gerçekleştireceği Ankara-Çanakkale karşılıklı seferleri 24 Mart 2014 tarihinde başlayacak...

Çanakkale'de feribot seferleri iptal edildi!

Kuzey Ege'de etkili olan fırtına nedeniyle Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada feribot seferleri, geçici olarak durduruldu. Kuzey Ege'de etkili olan fırtına, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

Gökçeada ve Bozcaada vapur seferleri iptal edildi!

ÇANAKKALE'de 3 gün boyunca yaşamı felç eden lodosun etkisini kaybetmesinin ardından,Gökçeada ve Bozcaada vapur seferleri hala yapılamazken, Lapseki-Gelibolu hattı çalışmaya başladı.

Anadolujet'le Çanakkale sohbetleri ikinci kez Ankaralılar ile buluştu!

Tarihçi, Yazar Talha Uğurluel’in anlatımı ve Çanakkale Savaşı konulu teknik tiyatro oyunu Şüheda ile zenginleşen söyleşi, iki ayrı etkinlikle hem halk hem de üniversitelilere adeta o günleri tekrar yaşattı.

Anadolujet'le Çanakkale Sohbetleri şimdi de Ankara'da!

AnadoluJet’in Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı sebebiyle projelendirilen ve kültürel gerçeklere duyarlılığı arttırmayı hedefleyen “ AnadoluJet’le Çanakkale Sohbetleri ”nin ikincisi 6 Kasım 2014 tarihinde Ankara’da düzenlenecek.

AnadoluJet ile Çanakkale Sohbetleri'nin ilki gerçekleştirildi!

AnadoluJet’in yeni projesi ‘AnadoluJet’le Çanakkale Sohbetleri’, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşi ile başladı. Projenin tanıtım toplantısı çok sayıda yerel ve mülki idareciyi ağırladı.

Anadolujet ile Çanakkale sohbetleri başlıyor!

Anadolujet ile Çanakkale sohbetleri başlıyor. Anadolu Jet’in yeni projesi ‘Anadolu Jet’le Çanakkale Sohbetleri’, 15 Ekim Çarşamba günü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde düzenlenecek söyleşi ile başlıyor.

Çanakkale-Ankara uçak seferleri başladı!

Uzun bir aradan sonra Çanakkale-Ankara uçak seferleri bugün başladı. AnadoluJet tarafından yapılacak seferler pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri Ankara’dan saat 08.45, Çanakkale’den ise 10.30’da olacak...

AnadoluJet'in Çanakkale seferleri başlıyor!

AnadoluJet, Çanakkale Zaferi’nin 99. yıl dönümünde Çanakkale’yi Ankara’ya bağlamaya hazırlanıyor. AnadoluJet açıklamasına göre, AnadoluJet’in haftada dört gün gerçekleştireceği Ankara-Çanakkale karşılıklı seferleri 24 Mart 2014 tarihinde başlayacak...

Çanakkale Boğazı'ndaki yoğun sis nedeniyle araba vapuru seferleri durduruldu!

Yapılan açıklamaya göre, Çanakkale Boğaz ı'nda sis nedeniyle görüş mesafesi azalması nedeniyle, Gelibolu - Lapseki, Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir arasındaki araba vapuru seferleri geçici olarak durduruldu.

Topkapı Sarayı'ndaki tuvaletleri Çanakkale Seramik yeniledi!

Topkapı Sarayı'nda ziyaretçilerin kullandığı 11 tuvalet, Çanakkale Seramik'in Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yürüttüğü ortak proje kapsamında yeniledi

Çanakkale Seramik Saraylı koleksiyonu Osmanlı'yı evinize taşıyor!

Çanakkale Seramik Osmanlı mimarisi ve dekorasyonunu, modernize ederek yaşamımıza taşıyor...

Çanakkale Eceabat iskelesinde 2 kilometrelik kuyruk oluştu!

Ramazan Bayramı tatili için Çanakkale güzergahını kullanan tatilciler, feribot iskelesinde yaklaşık 2 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu

Çanakkale Belediyesi'nden yeşil belediye binası yarışması!

Çanakkale Belediyesi, "Yeşil" Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası ile Yakın Çevresinin Düzenlenmesi Ulusal Mimari Proje Yarışması açtı

anadolujet çanakkale seferleri Haberi

anadolujet çanakkale seferleri


AnadoluJet, Çanakkale Zaferi’nin 99. yıl dönümünde Çanakkale’yi Ankara’ya bağlamaya hazırlanıyor.


AnadoluJet açıklamasına göre, AnadoluJet’in haftada dört gün gerçekleştireceği Ankara – Çanakkale karşılıklı seferleri 24 Mart 2014 tarihinde başlayacak.


AnadoluJet’in Ankara – Çanakkale seferleri pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar olmak üzere haftanın dört günü Ankara’dan 08.45, Çanakkale’den ise 10.30 saatlerinde düzenlenecek.


AnadoluJet, direkt seferlerinin yanı sıra kısa bekleme süresine sahip Ankara aktarmalı uçuşlarıyla da Çanakkale’yi Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Hatay, İzmir, Malatya, Mardin’e  ulaştıracak.


Müşteriler, ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden...