06 / 05 / 2024

anahtar teslim yapıldı

anahtar teslim yapıldı

Teknik Yapı'nın Batı Ataşehir'deki Deluxia Palace projesinde teslimler başladı. 2010'da inşaatına başlanan 482 dairelik proje tamamlandı

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta anahtar teslimi yapıldı!

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nde anahtar teslim töreni yapıldı. 113 hak sahibine anahtarları verildi. Törende İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de anahtar teslimi yapıldı! 

İBB şirketi KİPTAŞ tarafından 2021'de inşaatına başlanan 253 konutun yer aldığı Bağcılar Kiraz Evler kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

Diyarbakır Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 96 aileye anahtar teslimi yapıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde 96 aileyle anlaşma yapıldı.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya kentsel dönüşümde anahtar teslimi yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Yıldıztabya kentsel dönüşüm projesi dahilinde hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldı. 

Diyarbakır'da Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni gerçekleşti!

Diyarbakır'da "Fiskaya'da Kentsel Dönüşüm Başlıyor" çalışmasının birinci etabı kapsamında anahtar teslim töreni yapıldı. 

Zeytinburnu Locamahal Kentsel Dönüşüm projesinde anahtarlar teslim edildi!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Locamahal kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri yapıldı. Anahtar teslim törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılım sağladı.

Kayseri Kocasinan’daki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Sahabiye ve Seyrani Mahalleleri'nde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamlanan konutların anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. 

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Karçel, anahtar teslim projelerin aranılan markası oldu!

Karabük'ün en büyük çelik yapı fabrikaları arasında yer alan Karçel, uluslararası platformlarda yer alıp anahtar teslim projelerin aranılan markası oluyor.

Axi Ağaçkakan Mobilya anahtar teslim anaokulu kuruyor!

Axi Ağaçkakan Mobilya ve Eğitim Araçları üretim tesisi anahtar teslim anaokulu kuruyor. Tüm ürünleri kendileri üreten şirket yılda 20 anaokulu yapıyor...

Axi Ağaçkakan'dan anahtar teslim anaokulu!

Kayserili Rafet ve Rıfat Ulus kardeşler tarafından 12 yıl önce kurulan Axi Ağaçkakan Mobilya ve Eğitim Araçları üretim tesisinde bugün anahtar teslim anaokulları kuruluyor. Tüm ürünleri kendileri üreten kardeşler yılda 20 anaokulu yapıyor.

anahtar teslim yapıldı Haberi

anahtar teslim yapıldı

Projede aralarında Fenerbahçeli Moussa Sow gibi tanınmış simaların da bulunduğu daire sahiplerine anahtar teslimi yapıldı. Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, "Projeyi tamamlayıp daireleri sahiplerine teslim etmenin gururu hiçbir şeyle ölçülemez. Gayrimenkul sektörü tamamen güven üzerine kurulmuştur. Güvenli bir bina yapmak, söz verilen tarihte teslim etmek bu sektörde kalıcı bir marka olmanın olmazsa olmazlarındandır. Bunların üzerine bir de müşterilerin projeyi gezip yüksek beğenilerini dile getirmesi ise bizim için en büyük kazançtır" diye konuştu. 


'Konut alırken güven duygusu önemli' 


Projeden daire alan emekli vali ve emniyet müdürü Av. Celalettin Tüfekçi "Konut alırken güven duygusunun ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz ve bu konuda içimiz çok rahattı. Yanılmadık" dedi. Dr. Nedim Selim ise Deluxia Palace projesindeki 3+1 dairesini yatırım amaçlı aldığını...