25 / 07 / 2024

Anar Mahmudov

Anar Mahmudov

Sinalco Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Anar Mahmudov, Gülnaz Salehli tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da Teşvikiye, Hasan Cevdet Paşa Sokak'ta kuruldu.

Anar Mammadov kimdir? Anar Mammadov ne iş yapar? 

Anar Mammadov kimdir? Anar Mammadov'ın eğitim durumu nedir? Anar Mammadov kariyeri ve eğitim durumu nedir? Anar Mammadov'ın kim olduğu ve Anar Mammadov'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir? Anar Mammadov'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Ally Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Ally Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Doğanar tarafından kuruldu.

'Konut piyasasında ve kiralarda anarşi oluştu'

Kira artışına getirilen yüzde 25 sınırının Anayasaya aykırı olduğunu ifade eden Profesör Dr. Esfender Korkmaz, bu uygulama ile kiralardaki anlaşmazlıkların ve uyuşmazlıkların arttığını belirtti.

Golden Orient Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Orient Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Anar Mammadov tarafından kuruldu.

Stronghold Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stronghold Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Anar Şahlı tarafından kuruldu.

Tenpoint Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tenpoint Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Anar Şahlı tarafından kuruldu.

Wellround Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wellround Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Anar Şahlı tarafından kuruldu.

Ando İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ando İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Doğukan Vural ve Anar Karahalil ortaklığında kuruldu.

Zuanka Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Zuanka Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sinan Anar tarafından kuruldu.

Esar Reklam İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Reklam İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anar Babayev ve Esmira Hasanova ortaklığında kuruldu. 

Anteks İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anteks İnşaat Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün Anar Alıosmanov tarafından kuruldu. 

Neoline İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neoline İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Koray Anar ve Onur Dayıoğlu imzasıyla kuruldu.

Kazakistan'da 293 milyon dolarlık yatırım hamlesi!

Kazakistan Yatırım ve Kalkınma Bakanı Kasımbek Jenis Mahmudov, 99 milyar tenge (yaklaşık 293 milyon dolar) tutarında 30 yabancı yatırım anlaşması için imtiyaz sağlandığını bildirdi.

Anar Mahmudov Haberi

Anar Mahmudov

Sinalco Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Anar Mahmudov, Gülnaz Salehli tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu. 


Sinalco Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; 1. Şirketin aktifinde kayıtlı olan ve daha sonra Şirketin iktisap edeceği gayrimenkuller ile üçüncü kişilere ait gayrimenkullere belirli projeler kapsamında değer kazandırmak ve bu suretle gelir elde etmek, 2. Konut, arazi, ofis, işyeri, alışveriş merkezi, hastane, otel, tiyatro ve sinema salonları, turistik tesisler, sportif ve eğitimsel ve kültürel tesisler, huzur evleri, ticari depolar, fabrika, apart otel veya benzeri gayrimenkulleri bağımsız olarak veya diğer kuruluşlarla işbirliği yaparak satın almak, konsorsiyum şeklinde kurmak, inşa etmek, başkalarına yaptırmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, yap-işlet-devret şeklinde inşa etmek veya işletmek; bu amaçlar için gayrimenkuller...