17 / 05 / 2024

Anatolia Ofis kiralık

Anatolia Ofis kiralık

Femetal A.Ş. imzasıyla yükselen proje İzmir İl'i Çiğli' de hayata geçiriliyor. İzmir Anatolia Ofis binası satışta; fiyatı 8 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları!

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları 5 bin 580 metrekare alana sahip. QNB Finans Kristal Kule'de ofislerin brüt alanları ise 930 metrekare.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Hillary Clinton, Brooklyn'de kiralık ofis bakıyor!

Clinton, kampanyasının merkezini New York 'a taşıyor. Fazla para harcamak istemeyen Clinton, Manhattan yerine Brooklyn ya da Queens 'te kiralık ofis bakıyor.

Esas Aeropark kiralık ofis!

Konutların alanları 71 metrekare ile 147 metrekare arasında farklılık gösteren Aeropark projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor.Esas Aeropark kiralık ofis fiyatları haberimizde bulunuyor.

Z Ofis kiralık ofis fiyatları!

Z Ofis kiralık ofis fiyatları haberimizde yer alıyor. Projede 50 metrekarelik ofis kiralandığında mobilyalı, sekreterli, toplantı ve konferans salonlu 500 metrekarelik alan kullanım alanı veriliyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Anatolia Ofis kiralık Haberi

Anatolia Ofis kiralık

Lokasyona göre proje Çiğli Devlet Hastane'sine 150 metre, Gediz Üniversitesi Çiğli sağlık kampüsüne 200 metre, İzban durağı karşısında, Aliağa 30 dakika, Menemen ilçesi 5 dakika, Çandarlı Limanı'na 60 dakikalık uzalıkta bulunuyor.


Femetal A.Ş. tarafından yükselen projede irtibat için telefon numarası 533 506 44 73 olarak belirlendi. Proje Çiğli'de Çanakkale asfaltı; Anadolu caddesi üzerinde yer alıyor.


İzmir İl'i Çiğli'de bulunan proje 4 bin 260 metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Zemin artı 2 kat şeklinde yükselen projede 2 katlı otopark alanı da bulunuyor.


İzmir Anatolia Ofis satışta; bina fiyatı 8 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Projede binanın kira fiyatı 45 bin TL olarak belirlendi.



Anatolia Ofis iletişim

Tel: 533 506 44 73

Web: www.femetaldemircelik.com.tr

Tülay...