02 / 05 / 2024

Anatolia Tiles mimari tasarımı

Anatolia Tiles mimari tasarımı

Mimar Zafer Karoğlu ve Esen Akyar liderliğinde birbirinden farklı ölçeklerde mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, tasarladığı Anatolia Tiles projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.

Iglo Architects, Cityscape Awards 2016’da Övgüye Değer bulundu!

Iglo Architects tarafından İzmir Aliağa’da tasarlanan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası, Cityscape Awards 2016’da, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde, yarışmanın uluslararası jürisi tarafından “Övgüye Değer” (Highly Commended) bulundu.

Anatolia Tiles, Cityscape Awards 2016 finallerinde!

Mimar Zafer Karoğlu ve Esen Akyar liderliğinde birbirinden farklı ölçeklerde mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, tasarladığı Anatolia Tiles projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.

Anatolia Tiles projesi İzmir Aliağa’da inşa ediliyor!

Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar liderliğindeki Iglo Architects tarafından Kanada’da faaliyet gösteren seramik markası Anatolia Tile ve Stone için tasarlanan Anatolia Tiles, İzmir Aliağa’da inşa ediliyor.

Mimari Aydınlatma Tasarımı Eğitim Programı 23 Nisan'da başlıyor!

Bilgi Eğitim, Türkiye’de ilk kez düzenlediği Mimari Aydınlatma Tasarımı Eğitim Programı’nı gelen yoğun talep üzerine yeniden başlatıyor. Işığa ilgi duyan herkese açık program, 12 Nisan’da başlıyor

Yılmazlar Mimari Çözümler İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Mimari Çözümler İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Burak Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

MEB yeni okulların mimari standartlarını belirleyen yapı klavuzu hazırladı!

MEB, okullarda yeni mimari öncelikleri ve standartları belirledi Milli Eğitim Bakanlığı, mimar, mühendis ve eğitimcilerin katıldığı toplantıda, yeni okulların mimari standartlarını belirleyen bir yapı klavuzu hazırladı.

Ertan Köse'nin yaptığı ahşap mimari eserlerin minyatür örnekleri ilgi çekiyor!

Ertan Köse'nin yaptığı, yöreye özgü ahşap mimari eserlerin minyatür örnekleri ilgi çekiyor. Minyatürünü yapacağı yapıyı inceleyen, ölçüler alan, fotoğraflayan Köse, ardından minyatür için kullanacağı ağacı seçiyor ve parçaları teker teker işliyor.

Ay Mimari Tasarım Yapı ve İnşaat Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ay Mimari Tasarım Yapı ve İnşaat Malzemeleri Anonim Şirketi, Yasin Şuşoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 48. Sokak'ta kuruldu.

Geleceğin mimari anlayışı Selçuklu ve Osmanlı olacak!

AK Parti’ nin 30 Mart Seçim Beyannamesi’ne göre yeni dönemde ‘akıllı belediyecilik’le halkın yaşamı kolaylaştırılacak, birçok kentte de Selçuklu ve Osmanlı mimari estetiği öne çıkarılacak.

90. Yıl Başkent Poligon Kompleksi için mimari proje yarışması düzenlendi!

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'nun kuruluşunun 90. yılı anısına "90. Yıl Başkent Poligon Kompleksi Mimari Proje" yarışması düzenlendi. Yarışmanın ödül töreni Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Sanayi ve Teknoloji Müzesi'nde yapıldı...

Anatolia Park Çiğli Evleri'nin yüzde 40'ı satıldı!

Fe Metal tarafından hayata geçirilen Anatolia Park Çiğli Evleri'nde dairelerin yüzde 40'ı satıldı.Dairelerin 230 bin ile 260 bin arasındaki fiyat aralığıyla satış yapıldığı projede, düşük faizli ve 120 aya varan vadelerle de ödeme yapılıyor.

Koçlar Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçlar Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyfullah Koç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat 2014 tarihinde Ümraniye, Ihlamurkuyu Mahallesi'nde kuruldu.

Ares Mimari Uygulama İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares Mimari Uygulama İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Kahya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta Sarıyer, Aykut Barka Caddesi'nde kuruldu.

Anatolia Tiles mimari tasarımı Haberi

Anatolia Tiles mimari tasarımı

Gayrimenkul ve mimarlık sektörünün seçkin firmalarını 6-8 Eylül 2016 tarihleri arasında Dubai’de bir araya getirecek olan Cityscape Fuarı kapsamında düzenlenen Cityscape Awards 2016’da, Türkiye’de ve yurt dışında birbirinden farklı fonksiyon ve ölçeklerde ödüllü projelere imza atan Iglo Architects tarafından tasarlanan Anatolia Tiles projesi, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde dünya çapında finale kalan üç projenin arasına girerek yarışmaya hak kazandı.


Dünyanın birçok ülkesinden, çeşitli kategorilerde, çok sayıda proje ile başvurulan, ancak finalde yarışmaya layık bulunan sadece çok elit projelerin kazandığı ödüller, 3 Eylül 2016 tarihinde Conrad Hotel Dubai’de düzenlenecek olan sunumların ardından, görkemli bir organizasyonla sahiplerini bulacak. Ayrıca finalist olan tüm projelerin yer aldığı sergi, fuar süresince uluslararası yatırımcı ve mimarların ziyaretine açık olacak.


Anatolia Tiles

Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar liderliğindeki...