28 / 04 / 2024

Anatolium Marmara Yılsan Holding iletişim

Anatolium Marmara Yılsan Holding iletişim

Anatolium Marmara Ofisleri Maya İnşaat ve Yılsan Holding imzası taşıyor. 3 ay içerisinde satışa çıkacak projedenin kiralanabilir alanı 60 bin metrekareden oluşuyor. Peki Anatolium Marmara Residence nerede?

O şehir için 6.9, 7.2 ve 7.7 büyüklüğünde deprem uyarısı! Uzman isim fayları tek tek açıkladı: Tüm Marmara'yı vurur!

Prof. Dr. Şerif Barış, İznik ve Gemlik fayı aynı anda kırılması durumunda 7.7 büyüklüğünde deprem olacağına dikkat çekti ve önemli açıklamalarda bulundu.  

Uzmanlardan Marmara'daki 4 il için deprem uyarısı: O fay hattı incelenmeli, yapı stoku zemine göre yenilenmeli!

Yaklaşık 6 milyon kişinin yaşadığı Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova için deprem uzmanları önemli uyarılarda bulundu. İşte Güney Marmara'yı bekleyen deprem riski...

1941'de Marmara'yı gören arsanın metrekaresi 3 liraya satılmış!

İstanbul'da bu zamanda arsa almanın hayali bile kurulamazken 1941 yılında Yeşilköy'de arsanın 1 metrekaresi 3 liraya satılıyormuş...

Deprem uzmanından tüyler ürperten açıklama: İstanbul topun ağzında! Şehrin içinde de fay var!

Beklenen büyük İstanbul depremi sık sık gündeme geliyor. Prof. Dr. Celal Şengör ve Prof. Dr. Naci Görür, Marmara'yı etkileyecek depremle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Marmara depremi tartışması büyüyor! Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara'yı anlattı: Bu bölge riskli! 

İstanbul'da da hissedilen depremlerden sonra tedirginlik artarken, uzman isimlerden de peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Marmara depremi tartışması büyüyor! Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara'yı anlattı: Bu bölge riskli!

Naci Görür: Şimdi Marmara'yı bekliyoruz! Uzman isim riskli yerleri tek tek açıkladı! 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sık sık yaptığı deprem tahminleriyle gündeme geliyor. Uzman isim riskli yerleri tek tek açıkladı! 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Binlerce kişiye iş müjdesi! 30 bin kişilik istihdam için düğmeye basıldı!

Balıkesir Bandırma'da 2023 yılında üretim çarklarının döneceği Marmara Yüksek Teknoloji ve Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde (Marmara OSB) toplamda 30 bin kişi iş imkanı sağlanacak. İşte detaylar...

Yunanistan depremi Marmara'yı tetikler mi?

Prof. Dr. Naci Görür, "Yunanistan’da olan deprem aynı fay zonu içinde olduğu için o faydan açığa çıkan dalgalar Marmara’ya doğru gelip stres değişimine neden olur. Bu stres değişimi ise Marmara’da deprem olmayı kolaylaştırıyor" dedi.

İstanbul depremi kapıya dayandı!

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fadime Sertçelik, Düzce'de meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Düzce depreminin Marmara'yı tetiklemeyeceğine dikkat çeken Sertçelik, "İstanbul'da bir deprem bekliyoruz" dedi.

Marmara'daki faylar büyük kırılmayı bekliyor!

Jeofizik uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, Kartal ilçesinde meydana gelen sarsıntıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Marmara'da yer alan fay hatlarının büyük kırılmayı beklediklerine dikkat çeken Gündoğdu, İstanbul'daki depremin 7 şiddetinde olmasını beklediklerini söyledi.

Kocaeli'de 1999 Marmara Depremi'nde hasar gören bina yıkıldı!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde ağır hasar gören 3 katlı bina Başiskele Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

AKUT'un gündemi büyük Marmara depremi!

25. Yıl Kutlamaları adı altında basın toplantısı gerçekleştiren AKUT, beklenen “Büyük Marmara Depremi”ni gündeme taşıdı. 

Safir Marmara Yönetim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Marmara Yönetim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Tunç, Erdoğan Tunç, İhsan Özdemir ve Murat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Anatolium Marmara Yılsan Holding iletişim Haberi

Anatolium Marmara Yılsan Holding iletişim

230 bin metrekare inşaat alanından oluşan  Anatolium Marmara Rezidans 46 bin metrekare ofis-home ofis alanı, 60 bin metrekare kiralanabilir alanına sahip. 


Anatolium Marmara projesinde 150 mağazanın yer aldığı AVM, İKEA'nın Bayrampaşa ve Ümraniye'den sonra 3. mağazası bulunuyor. Projenin 3 ay içerisinde satışa sunulması planlanıyor. 

Anatolium Marmara Residence nerede?

İstanbul Kartal Soğanlık bölgesinde inşa edilecek Anatolium Marmara Ofisleri Kartal Merkez'e 4 dakika, Caddebostan'a 15 dakika, Dragos'a 6 dakika, Bostancı İskele'ye ise 10 dakika, Maltepe'ye 5 dakika, Kartal TEM-Sahil Yolu Kavşağı'na 2 dakika yakınlıkta hayata geçirilecek. 


Yılsan Holding ve Maya İnşaat imzası ile yükselecek Kartal Anatolium Marmara'da 2 bin 500 araçlık otopark, fitness merkezi, fast food alanları, sinema, çocuk oyun merkezi, etkinlik alanları, spa ve kafeler gibi sosyal donatılar sunuluyor. 


Anatolium Marmara adres: Soğanlık Yeni Mah....