14 / 05 / 2024

AND Frekans fiyatları

AND Frekans fiyatları

AND Gayrimenkul tarafından Kartal'da yer alan AND Frekans Kartal fiyatları 1 oda 1 salon dairelerde 298 bin TL'den başlıyor...

Ev almak isteyenler dikkat! Konut fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi?

İnşaat sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Bursa Grup İnşaat A.Ş. Koordinatörü Mustafa Andıç, konut fiyatlarının enflasyonun altında ilerlediğini söyleyerek, bu durumun bir süre daha devam edeceğini kaydetti.

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Grand Sapphire Resort and Residences'ta hemen teslim fırsatı! 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Grand Sapphire Resort and Residences, Kuzey Kıbrıs'ta hayata geçiriliyor. Hemen teslim fırsatıyla satışların sürdüğü projede, sayılı daire kaldı. Peki Grand Sapphire Resort and Residences'ta 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İkinci el otomobil pazarında fiyatlar dibe vurdu! Araba almak isteyenler dikkat!

İkinci el otomobil pazarında hızlı yükselen fiyatlar, krediye erişimde yaşanan zorluklar ve tedarik sorununun azalmasıyla otomotiv piyasasında düşüş yaşandı ve fiyatlar dip yaptı.

Demir fiyatlarında 'U' dönüşü! 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'nin altına geriledi!  6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları Temmuz ayında rekor kırdı. 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'yi geçerek tarihin en yüksek rakamına ulaştı. Fakat son gelen indirimler sonrası demir fiyatlarına ''U'' dönüşü yaşandı. Demir fiyatları ne kadar ? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Altın fiyatlarıyla ilgili olağanüstü bir gelişme yaşandı! Elinde altını olanlar tam bu kadara zıplayacak!

Altın fiyatlarında olağanüstü bir gelişme yaşandı! Küresel merkez bankalarının faiz artırımına gitmesiyle altın düşüşe geçti. Ancak uzmanlara göre, önümüzdeki dönemde altın piyasası büyük bir yükseliş yaşayacak. İşte ayrıntılar...

Demir fiyatlarıyla ilgili çok önemli gelişme

Dünyada birçok alanda kullanılan demir fiyatlarıyla ilgili önemli gelişme yaşandı. Demir fiyatları şu anda aşağı yönlü hareket etmeye başladı.

Petrol fiyatları arttı! Akaryakıta yeni zamlar yolda mı?

Petrol fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Petrol fiyatları yeniden yükselişe geçti. Petrol fiyatları, IEA'nın Rus petrolüne ilişkin açıklamaları ile birlikte yüzde 8’e yakın artış kaydetti.

Konut fiyatlarında 6 aylık artış 1 günde yaşandı!

Sektör temsilcilerine göre, kamu bankalarının konut kredsisi faiz oranlarını 0.64'e düşürmesiyle beraber konut fiyatlarında 6 aylık yükseliş sadece 24 saat içinde yaşandı. Bankalar, bu ödemesiz sistemde ortaya çıkan masraf ve maliyetini inşaat firmasından, inşaat firmaları da alıcıdan çıkarıyor.

Ev alacaklar dikkat! Fiyatlar artacak mı?

Konut kredilerindeki düşük faiz oranları satışları artırdı. Artan talep sonrası fiyatlarda da artış yaşandı. Peki fiyatlar artmaya devam edecek mi?

Konut fiyatları koronavirüse yenilmedi!

Endeksa.com, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da konut fiyatlarında son bir yıldaki değişimi inceledi. Buna göre en yüksek artış yüzde 46 ile Ankara Ayaş'ta çıktı. İstanbul'da en yüksek artış yüzde 28,2 ile Beykoz'da yaşandı. Korona fiyatları etkilemedi...

İzmir Frekans Mavişehir fiyatları!

Anka İnşaat Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. 84 daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İzmir Frekans Mavişehir fiyatları ne kadar?

AND Pastel’de Ekinoks sürprizi: Fiyatlar eşitleniyor!

AND Gayrimenkul imzası ile İstanbul Kartal’da hayata geçirilen AND Pastel’de ekinoks kampanyasını hayata geçiriyor. Kapsamında 23-30 Eylül 2019 tarihleri arasında tüm daire tiplerinde fiyatlar da eşitleniyor...

AND Frekans fiyatları Haberi

AND Frekans fiyatları

AND Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen AND Frekans'ta ön satışlar başladı. Kartal Esentepe'de yer alan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede toplam 413 adet daire yer alıyoe. 

3 blok şeklinde yükselen AND Frekans Kartal projesinde 1. etap satışları başladı. Projedeki bloklar 4 katlı, 18 katlı ve 22 katlı olarak tasarlandı.

AND Frekans Kartal fiyatları

1 oda 1 salon daireler 298 bin TL
2 oda 1 salon daireler 499 bin TL
3 oda 1 salon daireler 799 bin TL

Henüz lansmanı yapılmayan AND Frekans projesinde lansman öncesi avantajlı koşullar sunuluyor. Proje "Hayata bir de bu Frekans'tan bak" sloganıyla tanıtılıyor...

Tel: 0850 393 40 00
Web: