03 / 05 / 2024

and gayrimenkul maç

and gayrimenkul maç

AND Çocuk Tribünü açılıyor. AND Gayrimenkul Anadolu Efes - EA7 Emporio Armani Milan maçına 9 Şubat’ta ev sahipliği yapacak.

Asgari prim ödeme gün sayısında yeni dönem! Milyonlara müjde! 450 güne indirildi!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren bir değişiklik yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sigortalı çalışanların  son 3 senesinde gereken asgari prim ödeme gün sayısını 600 günden 450 güne indirildi. 

Bakan Bilgin cuma gününü işaret etti! Toplu iş sözleşmesinde çözüm noktasına gelindi!

Gündemde sık sık yerini alan toplu iş sözleşmesi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin’den açıklama geldi. İşçi maaşlarına zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, detaylar netleşti.

EYT’de son dakika gelişmesi! Bakan tarih verip tek tek anlattı!

Yaklaşık 2.5 milyon kişinin yılbaşından beri beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT’nin kanunlaşmasıyla ilgili tarih verirken, çok önemli açıklamalarda da bulundu.

Milyonlarca EYT’liyi ilgilendiren sıcak gelişme!

Daha önce Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da kapıları kapattığı EYT konusuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den “EYT konusu gündemimizde, çalışma yapıyoruz” açıklaması gelirken, AKP Grup Başkanvekili de dikkat çeken bir yorumda bulundu.

İşsizlere bayram müjdesi! İşsizlik maaşı ödemeleri öne çekildi! Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması!

Milyonların dört gözle beklediği işsizlik maaşıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, işsizlik maaşıyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. 

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

AND Pastel'de son 30 daire satışta!

AND Gayrimenkul 'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel'de kalan son 30 daire satışa sunuldu.  Bahçeli ve büyük balkonlu daireler teslime hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. 

AND Gayrimenkul el değiştiriyor! 70 milyon TL'lik satış!

AG Anadolu Grubu Holding, bünyesinde yer alan AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.’yi varlıkları ile birlikte elden çıkartma kararı aldı.

AND Pastel’de Bitmeyen Cuma kampanyası başlıyor!

AND Gayrimenkul, AND Pastel projesiyle birçok sektörde heyecanla beklenen alışveriş günlerine bu sene de üçüncü defa dahil oluyor.

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

AND Pastel’de daire alana balkon hediye!

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal’da inşa edilen AND Pastel’de ‘’Açık Hava Günleri’’ başladı. 31 Ekim’e kadar devam edecek kampanya ile 2+1 veya 3+1 dairelerden birini alana bahçe veya balkon hediye ediliyor.

and gayrimenkul maç Haberi

and gayrimenkul maç

Basketbol tutkunlarının Turkish Airlines Euroleague’de merakla beklediği Anadolu Efes-EA7 Emporio Armani Milan maçı, 9 Şubat’ta AND Gayrimenkul ev sahipliğinde gerçekleşecek. Anadolu Efes’in maçta en büyük destekçileri ise çocuklar olacak. Minikler bu özel maçı, Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki AND Çocuk Tribünü’nde izleyecek.


AND Gayrimenkul, çocuk dostu bir proje olarak geliştirilen AND Pastel’de gözettiği yaklaşımını bu özel maç ile basketbol sahasına taşıyacak. Koruncuk Vakfı iş birliği ile Koruncukları ağırlayacak olan ‘’AND Çocuk Tribünü’’, hem çocuklar hem de basketbolcular için moral kaynağı olacak.


Birçoğu ilk defa bir basketbol maçına gidecek olan çocuklar, Anadolu Efes’in ünlü basketbolcularını bu önemli maçta izleme şansı yakalayarak farklı bir deneyim yaşayacak. Anadolu Efes ise bu önemli mücadeleye çocuklardan aldığı muhteşem enerjinin avantajı ile başlayacak.


Ayrıca “Forma Emekliliği’’ uygulaması kapsamında efsanelerini...