29 / 04 / 2024

AND Gayrimenkul yeni projeler

AND Gayrimenkul yeni projeler

2011’de gayrimenkul sektörüne giren Anadolu Grubu şirketi AND Gayrimenkul 2017 yol haritasını çizdi.

Vakıfbank Gayrimenkul'den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

Vakıfbank Gayrimenkul, yeni bir konut projesi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara fırsatlar sunuyor. Firma, müşterilerine uygun fiyatlar ile modern ve konforlu yaşam alanları sunmak amacı ile harekete geçtiğini duyurdu.

Yeni kıdem tazminatı kaç TL oldu? Kıdem tazminatı hesaplama 2023! Yeni tavan kimi nasıl etkileyecek? 

1 Temmuz’dan itibaren işçilere ödenecek kıdem tazminatının tavan tutarında da artış yaşandı. Peki yeni kıdem tazminatı kaç TL oldu? Yeni tavan kimi nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Renault Clio'ya Haziran zammı! Yeni fiyatını duyan inanamadı, eskiden bütçe dostuydu!

Renault, popüler modeli Clio'nun fiyatlarına yüzde 10 oranında zam yapma kararı aldı. Bu zam kararıyla birlikte Clio'nun fiyatlarında bir artış yaşandı. İşte yeni Renault Clio fiyatları...

Yeni villa projesi Alya Bahçe Bahçeşehir’de yüzde 35 peşin 30 ay vadeyle satışa çıktı!

BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi, Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Villalar 3+1’lerde 213 m2’den başlıyor, 6+1’lerde 300 m2’ye kadar çıkıyor. İşte Alya Bahçe Bahçeşehir projesinde satışa çıkan villaların fiyatları...

24 Gayrimenkul Flat 24 projesi için düğmeye bastı! Basın Ekspres'e 352 konutluk yeni proje geliyor!

Başakşehir'de hayata geçirdiği Başakport projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran 24 Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 227 milyon 664 bin 706 TL'ye mal olacak...

Astaş Gayrimenkul Balmumcu projesi için düğmeye bastı!

İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, yeni projesine başladı!

Luxera Towers'la 369 yeni konut ve 87 dükkan geliyor! Ön talep başladı!

Luxera Gayrimenkul yeni projesi Luxera Towers için düğmeye bastı. Projede 369 adet konut ve 87 adet ticari alan yer alacak.

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

AND Pastel'de son 30 daire satışta!

AND Gayrimenkul 'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel'de kalan son 30 daire satışa sunuldu.  Bahçeli ve büyük balkonlu daireler teslime hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. 

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

AND Gayrimenkul yeni projeler Haberi

AND Gayrimenkul yeni projeler

İlk projelerini İstanbul Kozyatağı’nda inşa ettiklerini, sonra Kartal’da ‘AND Pastel’ için çalışmalara başladıklarını belirten AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, “Kozyatağı’ndaki ofis projemizde yüzde 53 doluluğa ulaştık.Ortalama metrekaresi kiralama rakamı 26 dolar ve bölgedeki en yüksek kira değerine sahip ofis bizim. İlk konut projemiz AND Pastel’de ise 1200 konut yer alıyor.  Bu projede de 8 ayda 500’den fazla konut sahibini buldu. 2017’de Ankara’da ve Kartal’da 2 yeni proje planlıyoruz. Bu projeler için 300 milyon lira yatırım yapacağız” dedi. Usta Ankara’da home ofis ve perakende alanı, Kartal’da ise konut planladıklarını dile getirdi. Gayrimenkulü bir ürün değil hizmet olarak gördüklerini belirten Usta, “Yaşama değer katmayı hedefliyoruz. Sektördeki ‘yap-sat’, ‘sat-yap’ gibi modellerle değil ‘yap-yaşat’ modeli ile ilerliyoruz. Kartal’da ilk konut projemizi...