05 / 05 / 2024

AND Koztayağı ofis kiralama

AND Koztayağı ofis kiralama

Anadolu Grubu'nun iştiraki AND Gayrimenkul, ilk projesi AND Koztayağı projesinde bölge fiyatlarının üstünde kiralamaya çıkmasına rağmen 2016'da en fazla kiralama yapan şirket oldu. Kiralamaların tamamını ise yabancılar yaptı.

Pandemi ofis kiralamalarını nasıl etkiledi? 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ofis kiralamalarını da olumsuz etkiledi. Yapılan araştırmalara göre; ofis pazarına arz azalırken kiralamalar da düşüş yaşandı. 

RE/MAX 2021'de 50 yeni ofis açacak!

RE/MAX Türkiye, pandemi döneminde 112 ülke arasında en çok yeni ofis açan operasyon oldu. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, "Mayıs ayından itibaren ofis açma talebinde bir patlama yaşandı. 2021 hedefimiz 50 yeni ofis açmak" açıklamasında bulundu. 

Doğuş GYO'dan D-Ofis Maslak'ta 40 bin euroluk satış!

Doğuş GYO, D-Ofis Maslak gayrimenkulünün 40 bin euro bedelle Sell and Leaseback yöntemiyle satılması ve sözleşme vadesi sonunda geri alınması için Finansal Kiralama Sözleşmesi imzaladı.

Fatih'te konut yüzde 5,54, ofis yüzde 11 değerlendi!

Endeksa verilerine göre, son bir yılda Fatih'te konut ve ofis değerlerinde artış yalşandı. Fatih‘te son 1 yılda konut yüzde 5,54, ofis yüzde 11 değerlendi...

2017'de ofis kiraları en çok İzmir'de arttı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 dördüncü çeyrek sonuçları açıklandı. 2017 genel değerlendirmesinde ise en güçlü fiyat artış trendi İzmir'de yaşandı.  

2017 3. çeyrekte ofis kiralamaları arttı!

Cushman & Wakefield 2017 3.Çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporu'nu yayınladı. Bugün yayınlanan  2017 3.Çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporu'na göre, ofis kiralamalarında artış yaşandı. 

AND Pastel Esentepe güncel fiyatlar!

2 etap şeklinde yükselen AND Pastel projesi 1.200 konut, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor. AND Pastel Esentepe güncel fiyatlar 360 bin TL'den başlıyor.

Esentepe AND Pastel ev fiyatları!

Esentepe AND Pastel ev fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Konut, ofis ve ticari alanlara yer verilen projede 60 ay sıfır faizle ve yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...

2017 AND Pastel ev fiyatları ne kadar? 

AND Gayrimenkul tarafından inşa edilen AND Pastel projesi 2 etap şeklinde tasarlanıyor. Proje 1.200 konut, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor. Peki 2017 AND Pastel ev fiyatları ne kadar? 

AND Gayrimenkul ofis projelerine yönelecek!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, müşteri ihtiyaçlarına karşılık verme konusunda sektörde fark yarattıklarını belirterek, "Biz binayı değil İçindeki hayatı tasarlıyoruz" diyor.

AND Pastel fiyat ve ödeme planı!

Konut, ofis ve ticari üniteden meydana gelen AND Pastel, Kartal Esentepe Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. AND Pastel fiyat ve ödeme planına göre fiyatlar 316 bin TL'den başlıyor

AND Pastel Kartal satış fiyatları!

''Yeni Nesil Mahalle'' sloganıyla basına tanıtılan AND Pastel Kartal satış fiyatları 316 bin TL'den başlıyor. Proje 1.200, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor.

AND Pastel projesi fiyat 2017!

'Yeni Nesil Mahalle'' sloganıyla basına tanıtılan Kartal AND Pastel projesi 1.200, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor.İşte AND Pastel projesi fiyat 2017...

AND Koztayağı ofis kiralama Haberi

AND Koztayağı ofis kiralama

Anadolu Grubu'nun bir iştiraki olarak 2011 yılı sonunda kurulan AND Gayrimenkul, sektörde geliştirdiği projelerinde danışmanlık ve araştırmalara verdiği önemle dikkat çekiyor. îlk projesi olan AND Kozyatağı ofis projesinde 41 danışmanla çalışan şirket, ikinci projesi olan AND Pastel projesinde ise 11 şirkete 9 araştırma yaptırdı. Şirket, bölge fiyatlarının üzerinde kiralama yapmasına rağmen, 2016 yılında AND Kozyatağı projesiyle Anadolu Yakası'nda ki ofis kiralamalarından üçte bir pay alırken, İstanbul'daki kiralamaların yüzde 13'ünü gerçekleştirdi. 


AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, 2012 yılında inşaatına başladıkları AND Kozyatağı ofis projesinin yüzde 56'sının ise yabancılar tarafından kiralandığını söyledi. Bölgede metrekare kiralama fiyatları 20 ila 26 dolar iken, 27 dolarlık fiyatıyla bölgenin en pahalı projesi olma özelliğini taşıyan AND Kozyatağı'nın başarısıyla ilgili konuşan Usta, "Gayrimenkulde tercih yaparken...