02 / 05 / 2024

AND Ofis Kozyatağı ne zaman teslimi and kozyatağı

AND Ofis Kozyatağı ne zaman teslimi and kozyatağı

Anadolu Gayrimenkul’un platin sponsorluğunda, Harvard Business Review Türkiye tarafından düzenlenen “Akıllı Ofisler ve Mobilite’’ etkinliğinde konuşan Usta, zamanın ilerisinde bir ofis projesi olarak tasarlanan AND’nin Ekim ayında açılacağını söyledi.

Kozyatağı Hali 5 Nisan 2022! İşte Kozyatağı Hali 5 Nisan 2022 fiyat listesi!

Kozyatağı Hali'nin 5 Nisan 2022 sebze meyve fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi ürünlerin fiyatında değişiklik yaşandı? İşte 5 Nisan 2022 Kozyatağı Hali fiyat listesi...

Kozyatağı Hali'nin 23 Mart 2022 sebze meyve fiyat listesi belli oldu! İşte fiyat listesi!

Kozyatağı Hali'nin 23 Mart 2022 sebze meyve fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi ürünlerin fiyatında değişiklik yaşandı? İşte 23 Mart 2022 Kozyatağı Hali fiyat listesi... 

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

Pandemi ofis kiralamalarını nasıl etkiledi? 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ofis kiralamalarını da olumsuz etkiledi. Yapılan araştırmalara göre; ofis pazarına arz azalırken kiralamalar da düşüş yaşandı. 

RE/MAX 2021'de 50 yeni ofis açacak!

RE/MAX Türkiye, pandemi döneminde 112 ülke arasında en çok yeni ofis açan operasyon oldu. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, "Mayıs ayından itibaren ofis açma talebinde bir patlama yaşandı. 2021 hedefimiz 50 yeni ofis açmak" açıklamasında bulundu. 

Mesa Koz'da ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda inşa edilen Mesa Koz projesinde ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor. 12 ay ödemesiz satışa sunulan projede 0,64 vade oranı fırsatı sunuluyor.

Doğuş GYO'dan D-Ofis Maslak'ta 40 bin euroluk satış!

Doğuş GYO, D-Ofis Maslak gayrimenkulünün 40 bin euro bedelle Sell and Leaseback yöntemiyle satılması ve sözleşme vadesi sonunda geri alınması için Finansal Kiralama Sözleşmesi imzaladı.

Fatih'te konut yüzde 5,54, ofis yüzde 11 değerlendi!

Endeksa verilerine göre, son bir yılda Fatih'te konut ve ofis değerlerinde artış yalşandı. Fatih‘te son 1 yılda konut yüzde 5,54, ofis yüzde 11 değerlendi...

2017'de ofis kiraları en çok İzmir'de arttı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 dördüncü çeyrek sonuçları açıklandı. 2017 genel değerlendirmesinde ise en güçlü fiyat artış trendi İzmir'de yaşandı.  

2017 3. çeyrekte ofis kiralamaları arttı!

Cushman & Wakefield 2017 3.Çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporu'nu yayınladı. Bugün yayınlanan  2017 3.Çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporu'na göre, ofis kiralamalarında artış yaşandı. 

AND Pastel Esentepe güncel fiyatlar!

2 etap şeklinde yükselen AND Pastel projesi 1.200 konut, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor. AND Pastel Esentepe güncel fiyatlar 360 bin TL'den başlıyor.

Esentepe AND Pastel ev fiyatları!

Esentepe AND Pastel ev fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Konut, ofis ve ticari alanlara yer verilen projede 60 ay sıfır faizle ve yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...

2017 AND Pastel ev fiyatları ne kadar? 

AND Gayrimenkul tarafından inşa edilen AND Pastel projesi 2 etap şeklinde tasarlanıyor. Proje 1.200 konut, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor. Peki 2017 AND Pastel ev fiyatları ne kadar? 

AND Ofis Kozyatağı ne zaman teslimi and kozyatağı Haberi

AND Ofis Kozyatağı ne zaman teslimi and kozyatağı

Harvard Business Review’in düzenlediği “Akıllı Ofisler ve Mobilite” etkinliğinin platin sponsoru Anadolu Gayrimenkul oldu. İş dünyasının profesyonellerini bir araya getiren etkinlikte açılış konuşmasını yapan Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, hızla değişen  ve gün geçtikçe gelişen teknoloji ile birlikte, gayrimenkul sektörünün bu değişim ve gelişimle birlikte yaşadığı dönüşüme dikkat çekti. Usta, ‘’Teknolojik gelişmeler ile birlikte iş yaşamında da köklü değişiklikler yaşanmakta ve iş yapış modelleri yeni yönlere doğru evrilmektedir. Bu evrilme ile iş yaşamının sürdürüldüğü ofis binalarında teknik gereksinimler değişim göstermektedir. Gayrimenkul sektöründe bu teknik gereksinimlere çözümler sunabilecek yeni nesil ofis binaları ön plana çıkmaya başlamıştır. Burada önemli olan nokta bugününün ihtiyaçlarına cevap verebilen yapıların, yarın yetersiz kalmamalarıdır. Bu hızlı gelişim ve değişime uzun vadede ayak uydurabilecek, zamansız...