30 / 04 / 2024

AND Pastel ön talep

AND Pastel ön talep

AND Gayrimenkul, yeni konut projesiAND Pastel ile Kartal bölgesine farklı bir renk katmaya hazırlanıyor. Bölgenin en büyük ölçekli konut projelerinden biri olacak AND Pastel yoğun ilgi uyandırdı.

İşte Mart'ta ön talep toplayan 5 yeni proje!

Türkiye "ön talep" ile önce borsa alanında tanıştı. Hisselerini halka arz edecek şirketler, arz öncesi talep toplamaktaydılar. Proje satışa çıktığında ise öncelik ön talep formu dolduranlara veriliyor.

AND Pastel: AND Kartal projesinin adı belli oldu!

Kartal bölgesinde Anadolu Grubu’nun eski fabrika arazileri üzerinde, yine Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul tarafından yeni bir proje geliyor.

AND Pastel'de son 30 daire satışta!

AND Gayrimenkul 'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel'de kalan son 30 daire satışa sunuldu.  Bahçeli ve büyük balkonlu daireler teslime hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. 

AND Pastel'de 120 konut satıldı!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel; düşük faizli konut kredisi kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyen vatandaşların tercihi oldu.

AND Pastel'in dijital satış ofisi açıldı! 

AND Gayrimenkul, online satış deneyimini yeni bir platforma taşıyor. AND Pastel için hayata geçirilen "E-Anahtar Platformu" ile ev satın almak isteyenlere online görüşme, online ziyaret ve online satış imkanı sunuluyor...

Evde kalanlara AND Pastel’den balkon konseri!

AND Gayrimenkul’ün konut projesi AND Pastel’de de komşuluğu devam ettirecek güzel anlar yaşanıyor. AND Pastel, ‘’Evde Kal’’ çağrısına uyan sakinleri için keyifli bir balkon konserine ev sahipliği yaptı.

AND Pastel’de Ekinoks sürprizi: Fiyatlar eşitleniyor!

AND Gayrimenkul imzası ile İstanbul Kartal’da hayata geçirilen AND Pastel’de ekinoks kampanyasını hayata geçiriyor. Kapsamında 23-30 Eylül 2019 tarihleri arasında tüm daire tiplerinde fiyatlar da eşitleniyor...

AND Pastel'de 0.99 faiz fırsatı!

AND Gayrimenkul'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel yatırımcılarına 120 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

AND Pastel’de 'Taşın düşün' dönemi başladı!

AND Gayrimenkul, Temmuz 2018’de yaşamın başladığı konut projesi AND Pastel’de kiracı olarak yaşamaya başlayanlara, kiralarını birikime dönüştürerek ev sahibi olma imkanı sağlıyor.

AND Pastel Çocuk Meclisi yeniden kuruldu!

AND Gayrimenkul, 2018 yılının Temmuz ayında yaşamın başladığı ve İstanbul Kartal’da hayata geçirdiği konut projesi AND Pastel’de, geçen sene ilkinin düzenlendiği ‘’AND Pastel Çocuk Meclisi’’ni yeniden kurdu.

AND Pastel'den Şubat kampanyası!

AND Gayrimenkul, İstanbul Kartal’da hayata geçirdiği konut projesi AND Pastel’de Sevgiler Günü’ne özel kampanyası devam ediyor. 

AND Pastel’de Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen AND Pastel’de yüzde 20 indirime ek olarak Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim uygulanıyor.

AND Pastel'de yılın son kampanyası!

AND Pastel'de yılın son kampanyası başladı. Kampanya kapsamında projeden yüzde 0,98 faiz oranı, 10 indirim ve 120 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

AND Pastel'de evler tamamlandı sıra taşınmada!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiği firması AND Gayrimenkul'ün geliştirdiği AND Pastel'de satış devam ediyor.

AND Pastel Esentepe ev fiyatları!

AND Pastel Esentepe ev fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. iki blok olarak hayata geçirilen AND Pastel projesinde ilk teslimler 2018 yılının Haziran ayında yapılacak...

AND Pastel ön talep Haberi

AND Pastel ön talep

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektörüne giriş yaptığı markası AND Gayrimenkul, yeni konut projesiAND Pastel ile Kartal bölgesine farklı bir renk katmaya hazırlanıyor. Bölgenin en büyük ölçekli konut projelerinden biri olacak AND Pastel yoğun ilgi uyandırdı. Ön taleplerin toplanmaya başladığı proje için öncelikli olarak yerini almak isteyen 1.400’ün üzerinde kişi başvuruda bulundu.


İstanbul’da eski sanayi bölgelerinin şehrin merkezinde kalmaları ile bu bölgelerde dönüşüm kaçınılmaz hale gelmeye başladı. Anadolu Grubu’na ait fabrikaların da bu zaman içerisinde Anadolu Yakası’nın en merkezi lokasyonlarından Kartal’da , yaşam alanları içerisinde kalma AND Gayrimenkul yeni konut projesi AND Pastel ile bu eski fabrika arazileri üzerinde renkli ve bir o kadar sakin bir yaşam alanı kurma kararı aldı.


9 farklı firma ile 11 araştırma sonucunda hedef kitlenin gerçek ihtiyaçlarını analiz...