29 / 04 / 2024

AND Plaza en iyi ticari proje

AND Plaza en iyi ticari proje

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En iyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

Büyük kentlerde tersine göç dalgası başladı! En çok taşınmanın yaşandığı ilçeler hangileri?

Türkiye’yi sarsan depremlerden sonra İstanbul ve Ankara’da başlayan şehir içi göç dalgası hızlandı. 6 Şubat depreminin ardından İstanbul’da en fazla taşınma Küçükçekmece ve Ümraniye ilçelerinde yaşandı. Esenyurt, Pendik ve Maltepe’deki hareketlilik öne çıkarken, Ankara’da ise Çankaya dikkat çekti.

Kiralarda aylar sonra bir ilk! Yüzde 4 etkiledi

Konut satışlarının azalması, mülk sahiplerini evini kiralamaya itti. Uzun bir süre sonra ilk kez kiralar artmazken, düşüş yaşandı. Geçen ay kiralar yüzde 4 oranında düştü. En dikkat çeken ise konut aranan yerler olarak karşımıza çıktı. İşte tüm detaylar...

Dünyanın en zenginleri açıklandı! Bu yıl bir ilk yaşandı! İşte tam liste

Dünyanın en zenginleri listesinde bu yıl bir ilk yaşandı. Birkaç sene öncesine kadar ismi Hindistan dışında bilinmeyen Gautam Adani iki senede servetine servet katarak, ABD’li zenginleri solladı. İşte detaylar…

Otomobil alacaklar dikkat! İkinci el piyasasında fiyatları düşüyor…

2022’nin şubat ayında araç satışlarında bir önceki aya göre artış yaşandı. Şubatta en fazla gri, beyaz, siyah, gümüş ve kırmızı renkli 2016 model dizel araç ilanları yayınlandı.

Konutlarda yıllık değer artışı en çok hangi illerde yaşandı?

Kovid-19'la beraber başlayan konut sektöründeki hareketlilik şu an da devam ediyor. Peki Türkiye'de konut fiyatlarında son durum ne oldu? Konutta en çok değer artışı hangi illerde yaşandı? İşte ayrıntılar...

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

İstanbul’da Beykoz, Ankara’da Çubuk, İzmir’de Menderes en fazla değerlenen ilçeler oldu!

Endeksa verilerine göre; en çok konut satışı olan 3 büyük ilde ise, İstanbul’da yüzde 15, Ankara’da yüzde 17, İzmir’de ise yüzde 18 değer artışı yaşandı. Son bir yılda İstanbul’da Beykoz, Ankara’da Çubuk, İzmir’de ise Menderes en fazla değer kazanan ilçeler oldu.

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

Konut satışlarında en hareketli ay!

Gayrimenkul sektörü, kamu bankaları tarafından konut kredilerinde sunulan düşük faiz imkanıyla en hareketli aylarını yaşadı. Temmuz'da, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 124 artış yaşandı ve 229 bin adet konut satıldı.

Lüks plaza ve AVM'lerde kiralar düşüyor mu?

Pandemi sonrası azalan ofis ve mağaza talebiyle lüks plaza ve AVM'lerde boşluk oranları artıyor, kiralar düşüyor. Son 10 yılın en boş ofis binaları ve en düşük kiraları dikkat çekiyor. En lüks ofislerin kirası bile 5 yıl öncesinin yarısı düzeyinde....

İkinci el konut fiyatları hangi ilde ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranlarındaki indirimle birlikte ikinci el konut satışlarında artış yaşandı. Peki en çok ikinci el konut satışı yapılan şehirler hangileri? İşte ikinci el konut satışına ilişkin detaylar...

Gayrimenkul sektörü en hızlı günlerini yaşıyor!

Koronavirüs salgını sürecinden sonra gayrimenkul sektörü en hızlı dönemlerinden birini yaşamaya başladı. Kamu bankalarının 1 Haziran 2020’de hayata geçirdiği kredi paketi sonrasında konut kredi kullanımlarında rekor artış yaşandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist inşaatında son durum!

7 yıldır bitirilemeyen Sabiha Gökçen Havalimanı ikinci pist inşaatının altındaki tünellerde ikinci çatlak yaşandığı iddia edildi. 

AND Plaza en iyi ticari proje Haberi

AND Plaza en iyi ticari proje

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En iyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.  HPP International Architects tarafından tasarlanan ve yapımı Tepe inşaat tarafından gerçekleştirilen AND Plaza, tüm dünyadan 182 projenin katıldığı "Cityscape Avvards for Emerging Markets 2014" organizasyonu kapsamında "En iyi Ticari Proje" dalında "Gelecekteki Projeler" kategorisinde büyük ödüle layık görülmüştü. Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşen Cityscape Global fuarı kapsamına Burj Khalifa'da düzenlenen gala gecesinde, AND Plaza'ya ödülü takdim edilmişti. 


'YALITIMIN DOKTORLARI' 

İstanbul'un en prestijli ofis bölgelerinden biri olan Ataşehir Kozyatağı'nda yükselen ve Kentin en iddialı A+ ofis projelerinin başında gelen AND Plaza, 74 bin metrekare inşaat alanı ve yaklaşık 36 bin metrekare kiralanabilir alana sahip...