04 / 05 / 2024

Andrea Agnelli evleri

Andrea Agnelli evleri

İtalyan iş adamı Andrea Agnelli, kızının annesi Deniz Akalın için Como Gölü manzaralı malikane aldı. Agnelli malikane için 21 milyon Euro ödedi...

Deniz Akalın, Levanto'daki 140 milyon dolarlık malikanesine taşındı!

Juve'de kulüp başkanı Andrea Agnelli'nin Türk aşkı Deniz Akalın için önlem aldığı iddia edildi. Akalın, Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine taşındı.

Allegra Caracciolo ve Deniz Akalın Torino’daki malikaneye taşındı!

Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli ve Deniz Akalın Torino’daki lüks malikaneye taşındı. 150 yıllık malikanenin değeri ise 140 milyon dolar olarak açıklandı.

Andrea Agnelli, Deniz Akalın için 10 milyon euroluk villa aldı!

Ronaldo'yu 117 milyon euro'ya transfer ederek gündem olan Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli, Türk sevgilisi Deniz Akalın'a 10 milyon euroluk villa aldı.

Andrea Agnelli gözünü Büyükada'daki tarihi köşke dikti!

Juventus'un Başkanı Andrea Agnelli, Türk güzel Deniz Akalın ile yaşadığı ilişki nedeniyle Türkiye'ye yakınlaştı. Bodrum'da tatil yapan ve Türkiye'yi çok seven Agnelli'nin Büyükada'dan tarihi köşk alacağı konuşuluyor...

Andrea Agnelli, Deniz Akalın için 21 milyon Euro'ya malikane aldı!

İtalyan iş adamı Andrea Agnelli, kızının annesi Deniz Akalın için Como Gölü manzaralı malikane aldı. Agnelli malikane için 21 milyon Euro ödedi...

Andrea Agnelli sevgilisi için İtalya'dan ev aldı!

Juventus Başkanı Andrea Agnelli, Türk sevgilisi Deniz Akalın için kesenin ağzını açtı. Agnelli sevgilisi için İtalya'nın Como Gölü kentinden 21 milyon Euro'ya ev aldı.

Andrea Agnelli, Bodrum'da villa arıyor!

Geçtiğimiz yaz sevgilisi Deniz Akalın'la Bodrum'da tatil yapan Juventus’un Başkanı Andrea Agnelli kesenin ağzını açtı. Andrea Agnelli, Deniz Akalın için Bodrum'dan süper lüks bir villa almak için arayışlara başladı.

Andrea Agnelli, Deniz Akalın’a 21 milyon euroluk malikane aldı!

Juventus’un Başkanı Andrea Agnelli, 4 aylık hamile olan sevgilisi Deniz Akalın’a jest yaptı. Müstakbel eşine İtalya’nın ünlü Como Gölü kıyısından 21 milyon euroluk bir malikane satın aldı...

Güneş Park Evleri'nde 250 bin YTL'ye! Hemen teslim!

Albayrak Yapı Grubu'nun Halkalı'da inşa ettiği Küçükçekmece Gölü manzaralı Güneş Park Evleri, 250 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken teslim!

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanan tarihten 6 ay önce tamamlandı.

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Andrea Agnelli evleri Haberi

Andrea Agnelli evleri

İtalyan iş adamı Andrea Agnelli, Deniz Akalın için yine kesenin ağzını açtı. Angelli ailesinin varisi olan Andrea Agnelli, Deniz Akalın için Kuzey Toskana'da yer alan malikane için 21 milyon Euro ödedi. Como Gölü manzarası olan malikane 1890'lı yıllardan kalma. 


30 milyar dolar serveti olan Agnelli ailesinin bu ev dışında da birçok evi bulunuyor. Hatta bir tane evlerini otele çevirdiler ve bu eve paha biçilemiyor. 


Üsküdar'da büyüdü

Üsküdar'da büyüyen Türk asıllı Deniz Akalın, Üsküdar Amerikan Lisesi'nden mezun oldu. Liseden mezun olduktan sona ise İngiltere'ye üniversite okumaya gitti. 35 yaşındaki Akalın'ın Andrea Agnelli ile evlenmesine Agnelli aile karşı çıktı ancak engel olamadılar. 


İşte 21 milyon Euro'luk malikane