06 / 05 / 2024

Andrea Balkan Geb Hasse

Andrea Balkan Geb Hasse

Ahmet Balkan Architects Mimarlık Limited Şirketi, Ahmet Balkan, Andrea Balkan Geb Hasse tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Beşiktaş, Kültür Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaat sektöründe yeni dönem! Kadınlar inşaat ustası oluyor!

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor. Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği (BATÜDER) tarafından hazırlanan "Kadın İnşa Ederse" projesi ile 18-45 yaş arasında kadınlara ustalık sertifikası verilecek.

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Balkan Manap tarafından kuruldu.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Avrupa'ya vizesiz seyahat bitiyor mu? Hedefte Türkiye’den vize istemeyen Balkan ülkeleri var

Günümüde göçmen sorunuyla baş etmeye çalışan Avrupa, şimdi de vizesiz girilen Balkan ülkelerini sıkı bir şekilde takibe aldı. İşte ayrıntılar...

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

Balkan Damlapark'ta son fırsat!

Balkan Damlapark, Karnur İnşaat tarafından Bursa’nın hızla gelişen bölgesi Balkan, Naim Süleymanoğlu Caddesin'de yükseliyor. Balkan Damlapark projesinde son dairenin satışı devam ediyor. 

Balkan Reva'da son fırsat! 

Balkan Reva projesi, Karnur İnşaat imzasıyla Bursa'da yükseliyor. Projede satışta son 1 adet 3+1 dubleks konut kaldı. Peki Balkan Reva'daki son konutun fiyatı ne kadar? İşte Balkan Reva ile ilgili merak edilenler... 

Debreli Balkan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Debreli Balkan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Balkan, Ufuk Güneş ve Yavuz Debreli ortaklığında kuruldu.

Türk müteahhitler Balkan seferinde! İlk 4 ayda Romanya’da alınan projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı!

Rusya ve Ukrayna savaşından sonra Türk müteahhitler de yönünü Balkan ülkelerine çevirdi. Verilen detaylara göre, ilk 4 ayda Romanya’da üstlenilen projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı.

Türk müteahhitler Balkan ülkelerine odaklandı! Hedef yıl sonunda 20 milyar dolarlık projeye imza atmak!

Türk müteahhitler Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşadıkları kayıpları telafi etmek için Balkan ülkelerine odaklandı. 2023 yılının ilk 4 ayında yurt dışında 4,8 milyar dolarlık projeye imza atan sektörün yıl sonunda 20 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

23 Mart Perşembe altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 23 Mart 2023 altın fiyatları

23 Mart altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrasında altın fiyatları yükselişe geçerken, Amerika Merkez Bankası Balkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrası ne kadar? Gram altın kaç lira, çeyrek altın kaç TL? 23 Mart 2023 altın fiyatları.

Almanya "fırsat kartını" çıkardı! Binlerce işçi alınacak

Almanya'nın işgücü açığını kapatmak için Balkan ülkeleri ve Türkiye başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden işçi alımı yapacağı belirtildi.

Bir ülke daha Euro bölgesine dahil oldu!

Balkan ülkesi Hırvatistan, kuna para birimini kullanmayı bıraktı. Hırvatistan'ın artık geçerli para birimi Euro oldu. Hırvatistan böylecek Euro bölgesinin 20. üyesi olarak karşımıza çıktı.

Andrea Balkan Geb Hasse Haberi

Andrea Balkan Geb Hasse

Ahmet Balkan Architects Mimarlık Limited Şirketi, Ahmet Balkan, Andrea Balkan Geb Hasse tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Ahmet Balkan Architects Mimarlık Limited Şirketi iş konusu; 1. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve tahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak, üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve resterasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu, plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak ve başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri...