29 / 04 / 2024

Anel Elektrik Ek İş

Anel Elektrik Ek İş

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş., Yeni Doha Uluslararası Havaalanı'ndaki işlerine ek olarak Sky Oryx Joint Venture için 13 milyon 432 bin 198 dolarlık ek iş aldıklarını açıkladı

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Lemont Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lemont Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emine Şimşek tarafından kuruldu.

Bu haberi okuyanlar elektrik faturalarından 100 lira tasarruf ediyor! Canınız daha fazla yanmasın!

Elektrik faturalarının daha düşük gelmesi amacıyla insanlar farklı tasarruf yöntemleri aramaya başladı. Uzmanlar, özellikle kullanılmadığı zaman bile prizde bırakılan şarj aletlerinin elektriği tüketmeye devam ettiğine dikkat çekiyor. Üstelik bu adaptörlerin elektrik faturasına ek maliyeti inanılmaz

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Milyonlarca çalışana müjde! Maaşa ek 1000 TL destek verilecek! Elektrik, doğalgaz desteğinden kimler faydalanacak?

İşverenlerin maaşa ek 1000 TL'lik desteği milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Peki 1000 TL'lik destek kimlere verilecek? 2022 fatura desteği hesaplara ne zaman yatırılacak? İşte detaylar...

Prizde bırakılan şarj aleti elektrik faturasına nasıl yansıyor? İşte şoke eden gerçek!

Herhangi bir şarj aletini prizde takılı bıraktığınızda elektrik faturasına ne kadar etki ettiğini merak ediyorsanız yanıtı haberimizde…

Elektrikte 2023 ek ücreti Resmi Gazete’de açıklandı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu 2023 yılında uygulanacak iletim ek ücretini açıkladı. Resmi Gazete’de yayımlanan karar göre Türkiye Elektrik İletim AŞ'nin iletim tarifesinin binde beşi olarak tespit edildi.

Cyp İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cyp İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Cevdet Şimşek tarafından kuruldu.

Şimşek Grup Yapı Kimyasalları İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimşek Grup Yapı Kimyasalları İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Muttalip Şimşek tarafından kuruldu.

STR Metal İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STR Metal İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Şimşek tarafından kuruldu.

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mustafa Geçek vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin eski Genel Müdür Yardımcısı, Elektrik Mühendisi Mustafa Geçek vefat etti. ENKA taziye ilanı yayınladı.

Galataport'ta 216 milyon TL’lik anlaşma!

Galataport AŞ, Salı Pazarı ve Paket Postanesi Elektrik ve Mekanik İşlerini Anel Elektrik’in üstlenmesine karar verdi. Projeye ilişkin mobilizasyon sözleşmesi taraflarca imzalandı.

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Anel Elektrik Ek İş Haberi

Anel Elektrik Ek İş

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle; 


"Yeni Doha Uluslararası Havaalanı'nda ilave iş alınması hakkında Yeni Doha Uluslararası Havaalanı'nda devam eden ve kontrata bağlanmış muhtelif işlerimize ek olarak Şirketimiz, mevcut sözleşme kapsamında Sky Oryx Joint Venture için 48.883.800 QAR (yaklaşık olarak 13.432.198 ABD Doları) tutarında ilave elektrik işleri yapacaktır. İlave işlerin 3 ay içerisinde bitirilmesi öngörülmektedir. Elektrik işlerinin toplam tutarı son açıklanan 31.12.2011 tarihli finansal tablodaki satışlarımızın %6,7'sini oluşturmaktadır."


Emre Kulcanay /...