08 / 05 / 2024

Anel Grup havalimanı projesi

Anel Grup havalimanı projesi

Anel Grup’un elektrik işlerini üstlendiği Abu Dabi’nin en büyük ve mimari açıdan en görkemli binası olarak tasarlanan Abu Dabi Uluslararası Havalimanı’nın çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan havalimanı kira ertelemelerine eleştiri! 

CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, havalimanı kira ertelemelerine yönelik açıklama yaptı. 

Tokat Havalimanı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Çalışmalarına devam eden AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, inşaatı süren Tokat Havalimanı inşaatını gezerek yetkililerden bazı bilgiler aldı.

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu'nda tünel kazısı başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nda tünel kazısı çalışmaları başlıyor.Kazı işini yürütecek olan E-Berk Grup’un İş Geliştirme Uzmanı Kaan Yavuz, "Kurulum çalışmaları başladı. Bir ay içerisinde kazıya başlamayı planlıyoruz. 2.5 yılda bitirmeyi öngörüyoruz" dedi...

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı durdu!

Temeli 2013’te atılan Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı durdu. Bayburt Grup’un ödenek olmadığı gerekçesiyle yaklaşık 750 kişiyi işten çıkarttığı iddia edildi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu. 475 milyon 488 bin lirayla rakibinden 1 milyon 170 bin lira fazla teklif sunan Altur-Havaş-Free Turizm Konsorsiyumu ihaleyi kazanan grup oldu.

Antalya Havalimanı Nisan'da TAV'lanacak!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Şener, "Antalya Havalimanı'nın yüzde 50 hissedarı olan IC Grup'tan hisselerini satın alma anlaşması imzaladık." dedi. 

Gürsoy Grup 3. Havalimanı'nın AVM'sine talip!

Gürsoy Grup yeni oulet AVM projesinden bahsetti. Proje, İstanbul Yeni Havalimanı'nda inşa edilecek.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın kaba inşaatı bitiyor!

Kalyon Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, referandumdan sonra Türkiye'de yaşanacak değişiklikleri anlattı. Yatırımların büyüyeceğini söyleyen Kalyoncu, İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili bilgi verdi.

Bakü Ganjlik Mall'a Anel imzası!

Uluslararası standartlarda mega projelere imza atan Anel Grup, yaklaşık 500 çalışan ile Bakü’deki Ganjlik Mall Projesi’nin sistem testlerini tamamlayarak projeyi teslim etti.

Anel Grup’un kadın İSG uzmanları şantiyelerde fark yaratıyor!

Anel Grup, iş sağlığı ve güvenliği’ne büyük önem veriyor. Anel Grup’un, ulusal ve uluslararası projelerindeki şantiyelerinin iş güvenliği ekibinde bulunan uzman kadın çalışanlarının, sürecin doğru yönetilmesindeki emeği büyük.

Çukurova Havalimanı'na İcon Grup talip oldu!

300 milyon Euro’luk Çukurova Havalimanı projesine İcon Grup talip oldu. 29 Aralık’ta ihaleye çıkacak olan proje için hazır olduklarını belirten İcon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alkış “10’uncu ayda tekeri indiririz” dedi.

Anel Grup'tan AVM'lerde doğru iklimlendirme!

Avm’lerde iyi kurgulanmayan iklimlendirme sistemleri müşteri kaybı ve enerji israfına sebep oluyor.Babür’e göre; kış aylarında AVM’lerde iklimlendirme sistemleri ile, özellikle soğutma yapılmasının yanı sıra yeterli taze hava da sağlanmalıdır.

Anel Grup, çalışanlarının iş güvenliğine odaklanıyor!

Son yıllarda kadınların işgücüne katılım oranının giderek artması, ülkemiz adına önemli gelişmelerin başında yer alıyor.Çalışan kadınlar, günümüzde bilinenin aksine sanayi ve inşaat gibi zor sektörlerde de görevlerini başarı ile sürdürüyor.

Anel Grup havalimanı projesi Haberi

Anel Grup havalimanı projesi

2017 yılında tamamlanması hedeflenen ve 2030 yılı projeksiyonunun yıldızprojesi olarak tanımlanan terminal, şehrin iş ve turizm merkezi olarakbüyümesini sağlamak amacıyla tasarlandı.




Global bir ulaşım noktası olan Abu Dabi, 2015 yılının ilkçeyreğinde 5 milyon kişiyi ağırladı ve önümüzdeki 5 yıl içerisinde de 40 milyonkapasitesine ulaşacağı öngörülüyor. Abu Dabi’nin ikonik yapılarından birisiolan  “Main Terminal Building”(MTB)Projesi bu kapasiteyi karşılamak üzere şu anda inşa halinde olup, hükümetin AbuDabi’yi turizm merkezi haline getirebilmek için tasarladığı en önemliparçalardan biri sayılıyor.



Abu Dabi’nin en büyük binası olacak ve 730 bin metrekarealana kurulacak MTB Complex öncelikli geçit olacak ve ülkenin ulusaltaşıyıcılığını yapan Ethiad Airways’e de ev sahipliği yapacak.


MTB Projesi Abu Dabi Uluslararası Havalimanı geliştirmeprojesinde önemli bir adım olarak kabul ediliyor. Genişleme projesininbaşladığı 2006 yılından bu yana, 2008 yılında 4...