15 / 05 / 2024

Angel Di Maria evi

Angel Di Maria evi

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria'nın evi soyuldu...

PSG'li Angel Di Maria'nın evi soyuldu!

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria'nın evi soyuldu...

Milas'a Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi müjdesi!

Muğla'nın Milas ilçesine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşa edilecek. 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Tarık Çubukcuoğlu, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Okan Üniversitesi Tuzla'da diş hastanesi açacak!

Yaklaşık 18 yıldır yüksek öğretim hizmeti veren Okan Üniversitesi, Eylül ayında Tuzla’da bir diş hastanesinin açılışını yapacak. Üniversite Başkanı Okan, hastanenin yatırım tutarının 25 milyon dolar olduğunu söyledi.

Batı Ortodonti Diş Polikliniği'ni Slash Architects tasarladı!

Mimari ve iç mimari pek çok ödüllü projeye imza atan Slash Architects Batı Ortodonti Diş Polikliniği'ndeki tasarımıyla fark yaratıyor

Kuşadası'na yeni diş hastanesi geliyor!

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Kuşadası'nda yeni diş hastanesi için çalışmalara başladı. Yeni diş hastanesinin temeli atıldı.

Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Muğla Menteşe'de inşa edilen Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı. 15 milyon TL'ye yapılan merkez, 577 metrekare kapalı alan ve 5 kattan oluşuyor.

Adana Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Adana Yüreğir'de geçen ay inşaatına başlanılan ağız ve diş sağlığı hastanesinin yıl sonunca hizmete başlaması planlanıyor. Hastane 6 bin 500 metrekare arsa üzerine inşa edildi.

Konya Karatay'a Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geliyor!

Konya Karatay Belediyesi, Akçeşme Mahallesi'ne yapılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için inşaata başladı. İnşaatın 7 ay gibi kısa bir sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Koza Holding: Otel Angel’s Marmaris satılmayacak!

FETÖ/PDY soruşturması nedeniyle el konulan ve TMSF'ye devredilen Koza - İpek Grubuna ait Otel Angel’s Marmaris'in 230 milyon Euro'ya satışa çıktığı iddia edilmişti. Koza Holding'ten yapılan açıklamaya göre otel satılmayacak.

Angel’s Peninsula Oteli 230 milyon Euro’dan satışa çıkarıldı!

Marmaris’teki, Koza - İpek Grubu’na ait olan ve bir süre önce el konularak kayyum atandıktan sonra adı ’Otel Angel’s Marmaris’ olarak değiştirilen Angel’s Peninsula Oteli, bir gayrimenkul şirketi aracılığıyla 230 milyon Euro’ya internetten satışa çıkarıldı.

İnegöl Diş Hastanesi bölge hastanesi oluyor!

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, geçen yıl Haziran ayında hizmete giren Diş Hastanesi, Yenişehir'de önümüzdeki günlerde açılacak 10 ünitlik Semt Polikliniği ile Bölge Hastanesi'ne dönüştürülecek.

Tokat'taki Sık Dişini Helası'nın restorasyonunda sikke bulundu!

Tokat'ta 8 ay önce restorasyonuna başlanılan Sık Dişini Helası'nın çalışmalarında işçiler tarafından 400 adet altın sikke buulundu. Sikkeler müze olarak değerlendirilecek.

Erzincan'a Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi geliyor!

Erzincan Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Erzincan Üniversitesi Eski Meslek Yüksek Okulu yerleşkesinde inşa ediliyor.

Angel Di Maria evi Haberi

Angel Di Maria evi

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekipleri arasında yer alan Paris Saint-Germain'in (PSG) Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria'nın evi, dün Nantes ile yapılan karşılaşma esnasında soyuldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Di Maria'nın evi soyulduğu sırada ailesinin orada bulunduğu bildirildi.

Soygun esnasında Di Maria'nın ailesine şiddet uygulanmadığı belirtilen haberlerde, soygun haberini alan PSG Teknik Direktörü Mauricio Pochettino'nun Di Maria'yı ikinci yarıda oyundan çıkardığı bildirildi.

Haberlerde, Di Maria'nın evinde 500 bin avro değerinde saat ve mücevher çalındığı belirtildi.

Ayrıca Brezilyalı Marquinhos'un ailesinin başkent Paris'in yakınlarındaki evinin de soyulduğu bildirilen haberlerde, soygun sırasında futbolcunun babasına şiddet uygulandığı belirtildi.

PSG, dün akşam oynanan maçta Nantes'e 2-1 mağlup...