05 / 05 / 2024

Angel\'s Peninsula turizm

Angel\'s Peninsula turizm

Angel's Peninsula, Avrupa ve Türkiye'nin " En iyi yeni lüks oteli" seçildi...

'Günlük konut kiralamaya belge zorunluluğu haksız rekabeti önleyecek'! 1 Ocak 2024'te başlıyor!

Konutların tek seferde 100 günden kısa süreli turizm amaçlı kiralanmasına dair esaslar belirlendi. Böylece izin belgesi için e-Devlet üzerinden başvuru yapılacak. Söz konusu uygulamadaki belge zorunluluğunun haksız rekabeti önleyeceği bekleniyor.

Ford Transit kamyonet fiyatları merak ediliyor! İşte Ford Transit 15 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Transit kamyonetin en büyük özelliği, ticari kullanım için tasarlanmış çok amaçlı bir araç olmasıdır. İşletmelerin, kargo şirketlerinin, inşaat firmalarının ve lojistik şirketlerinin yanı sıra, turizm ve hizmet sektörleri gibi farklı alanlarda da kullanılabilir. Ford Transit 15 Mart 2023 fiyat

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile G. Abdelrahman H. Ahmad ve Velat Ağırman ortaklığında kuruldu.

Sıraselviler Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sıraselviler Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Deniz Can Yıldız ve Uğur Pirli tarafından kuruldu.

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Oasıs Turkey Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oasıs Turkey Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Qasım Hashım T. Al-Battat tarafından kuruldu.

By İs Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By İs Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Tataroğlu tarafından kuruldu.

Şahinler Holding Almanya'da villa ve konut üretecek!

Hazır giyim sektöründe adını duyurdu. Şahinler Holding şu sıralar turizm ve serbest bölge işletmeciliğinde büyüyor. Şirketin patronu Kemal Şahin Almanya'da villa ve konut üreteceklerini ayrıca işletmek üzere kiralık otel aradıklarını söylüyor…

Hıs Dorak Turizm Otel Yatırımları ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hıs Dorak Turizm Otel Yatırımları ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 64 milyon 583 bin 673 TL sermaye bedeli ile Halil Emre Özkur, Mustafa Pilav, Yujı Iwama ve Shıgeru Nakatani ortaklığıyla kuruldu...

Sırenam Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırenam Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 25 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Başyiğit tarafından kuruldu. 

Venüs Group Turizm Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Group Turizm Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 125 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çakan ve Riza Balekoğlu ortaklığında kuruldu. 

Yabancıya gayrimenkul satışı için, yabancılarla gönül bağı kurulmalı!

GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu) tarafından gerçekleştirilen ‘Gayrimenkul Sektöründe Turizm Yatırımları’ konulu toplantısında, Turizm sektörünün Gayrimenkul sektöründeki yeri, şu anki durumu ve gelecekte daha iyi seviyelere gelmesi için yapılması gerekenler tüm yönleri ile masaya yatırıldı

Angel\'s Peninsula turizm Haberi

Angel\'s Peninsula turizm

Dünya Seyehat Ödülleri kapsamında Angel's Peninsula, Avrupa ve Türkiye'nin " En iyi yeni lüks oteli" seçildi.


Konuyla ilgili bilgi veren İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye'nin turizmde gövde gösterisi yaptığını...