07 / 05 / 2024

Ani Ören Yerini kaç kişi gezdi

Ani Ören Yerini kaç kişi gezdi

Türkiye ile Ermenistan sınırında yer alan ve bir çok medeniyete ev sahipliği yaptığı için "Dünya kenti" olarak nitelendirilen Ani Ören Yeri'ni 23 bin 730 biletli ziyaretçi gezdi

TOKİ 26 ildeki 132 konut ve 29 ildeki 296 iş yerini satışa çıkardı!  

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 26 ilde 123 konut ile 29 ilde 296 iş yerini açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı. Merakla beklenen açık artırma 07-08 Şubat 2024 tarihlerinde yapılacak.

Keçiören Belediyesi'nden satılık 2 iş yeri!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ne zaman altın alalım? sorusuna net yanıt Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan geldi! Bu rakamı gören kaçırmasın

Son günlerde ani iniş çıkış sergileyen altın fiyatlarında sular durulmuyor. Yatırımcılar ise ne zaman altın alalım? sorusunu araştırıyor.  Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan altın alımı için rakam açıklaması geldi. Bu rakamı gören kaçırmasın...

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

TOKİ 176 konut ile 155 iş yerini satışa çıkardı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 176 konut ve 155 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa çıkardı.

Turizm Bakanlığı 376 müze ve ören yerini 5 yıllığına kiraya veriyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı 376 müze ve ören yerinin gişelerini 5 yıllığına kiralıyor. Tahmini bedeli 1.2 milyar TL. İkinci bir ihaleyle de 181 müze ve ören yerinde bulunan satış ve ticari alanlar ile 5 geleneksel el sanatları (GES) mağazası 10 yıllığına kiraya verilecek.

Güngören Merter'de icradan 7.7 milyon TL'ye satılık işyeri!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Güngören Merter'de bulunan 7 katlı işyerini satışa çıkardı. Brüt inşaatı 4 bin 300 metrekare olan işyerinin toplam satış bedeli 7 milyon 794 bin TL olarak belirlendi.

Ani Antik Kenti dünya mirası olacak mı?

Ani Antik Kenti'nin UNESCO tarafından dünya mirası kabul edilmesi için çalışma başlatıldı.Kars Kültür ve Turizm Müdürü Doğanay:"Ani Antik Kenti'nin Türkiye’deki 16'ncı dünya mirası olarak, kalıcı listede yerini almasını bekliyoruz"

Keçiören'de kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Keçiören Belediyesi'nin yaptığı bu en büyük Kentsel Dönüşüm Projesi'yle 1727 gecekondu, yerini modern ve güvenli konutlara bırakacak. Tapulu 1180 gecekonduda yaşayan hak sahipleri müteahhitlerle doğrudan anlaşarak, yeni, modern binalarına kavuşacak.

Antalya'da müze ve ören yerleri 12.7 milyon lira gelir sağladı!

Antalya'da bulunan 4 müze ve 16 ören yerini geçen yıl yaklaşık 2,9 milyon kişi ziyaret ederken, bu ziyaretlerden 12 milyon 771 bin 873 lira gelir elde edildi.

Antalya'nın tarihinden 12,7 milyon liralık gelir elde edildi!

Antalya'da bulunan 4 müze ve 16 ören yerini geçen yıl yaklaşık 2,9 milyon kişi ziyaret ederken, bu ziyaretlerden 12 milyon 771 bin 873 lira gelir elde edildi.

Antalya'nın tarihi para kazandırıyor!

Antalya'da bulunan 4 müze ve 16 ören yerini geçen yıl yaklaşık 2.9 milyon kişi ziyaret ederken, bu ziyaretlerden 12 milyon 771 bin 873 lira gelir elde edildi.

Ani Ören Yeri'ni 44 bin kişi ziyaret etti!

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezine 40 kilometre uzaklıktaki Ani Ören Yeri'nin, Kars ve bölge turizmi açısından önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Ani Ören Yerini kaç kişi gezdi Haberi

Ani Ören Yerini kaç kişi gezdi


Türkiye ile Ermenistan sınırında yer alan ve bir çok medeniyete ev sahipliği yaptığı için "Dünya kenti" olarak nitelendirilen Ani Ören Yeri'ni 23 bin 730 biletli ziyaretçi gezdi.


Kars Müze Müdürü Necmettin Alp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ani Ören Yeri'nin uluslararası ziyarete açık bir yer olduğunu belirterek, antik kentin Kars merkezine 42 kilometre uzaklıkta bulunduğunu söyledi.


Ani Ören Yeri'nin Tarihi İpek Yolu'nun girişinde, arkeolojik bir merkez olduğunu vurgulayan Alp, "Bu tarihi alan Kars ve bölge turizmi için son derece önemli bir yer. Türkiye ile Ermenistan sınırında yer alması da ayrı bir özellik" dedi.


Antik kentte 1965 yılından bu yana arkeolojik kazılar yapıldığını anımsatan Alp, 2013 yılında da Büyük Katedral ile antik yolda alan kazısı ve temizlik yapıldığını anımsatarak, şunları kaydetti:


"Kazılarımız 2014 yılında da...