08 / 05 / 2024

Anı Tur haberleri

Anı Tur haberleri

Anı Tur otelciliğe de adım atıyor. Şirket, toplam 90 milyon dolar yatırımla İstanbul, Trabzon, Safranbolu ve Didim'de beş yıldızlı otel açacak. Anı Tur sektörde 29.yılını geride bırakıyor.

Çalışan anneler dikkat! Doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

2024 asgari ücret zammı yüzde 49, memur zammı da yüzde 49.25 olarak açıklanırken çalışan anneleri ilgilendiren zam ve iyileştirme haberleri de geldi. Peki doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere zam sözü! Emekli maaşlarına zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci tur seçimlerden sonra piyasaların rahatlayacağını, ekonomide büyümenin devam edeceğini belirtirken, emeklilere de zam sözü verdi. Erdoğan, emekli maaşlarının artışına ilişkin gerekli adımların atılacağını söyledi.

Milyonlarca personel bu haberi duyduğunda sevinçten havalara uçacak! Erdoğan imzayı attı

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilan ettiği işçi zammında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Geride bıraktığımız hafta yapılan zam açıklaması sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı.

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

Erdoğan’dan bir müjde daha geldi! İşte Karadeniz Gazı’nın evlere gireceği tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimler öncesi vatandaşa verdiği müjdeler sıklaştı. Daha önce asgari ücretten EYT’lilere, memur ve emekli zamlarından yapılandırmaya kadar birçok alanda vatandaşa sevineceği haberleri peş peşe veren Erdoğan, bu kez de çok merak edilen Karadeniz Gazı’nın haneler

Altınbaş'tan yarım tur yüzüklere anında yüzde 35 indirim! 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'ta yarım tur yüzük yüzde 35 indirim yapıldı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, Altınbaş'ta yarımtur yüzük fiyatları ne kadar? İşte 6 Ocak 2023 Altınbaş yarımtur pırlanta yüzük fiyat listesi...

Erdoğan'dan çiftçilere müjde! O ürünlerde indirime gidildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yılın son kabine toplantısını yaptı. Toplantıdan sonra açıklamalarda bulunan Erdoğan, Müjdeli haberleri peşi sıra açıkladı. Erdoğan yaptığı açıklamada: Gübre türlerinde yüzde 13'e varan, karma yemde de yüzde 5'e varan indirim yapılacaktır.'' dedi.

Asgari ücret zammı için Erdoğan "Çok farklı olacak" dedi, oran hemen yükseldi 

Asgari ücret zammıyla ilgili son dakika haberleri geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Çok daha farklı bir hazırlığın içindeyiz" açıklaması sonrası kulisler yeniden canlandı. İşte tüm detaylar...

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Elektrik faturalarında yeni düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen faturalara gelen zamlar sebebiyle vatandaş indirim haberleri için yeni düzenlemeleri bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısında yeni fatura düzenlemesine değindi. İşte detaylar...

Murat Doğan kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Doğan kimdir? Murat Doğan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Doğan'ın biyografisi...

Rahşan Cebe kimdir?

Cushman Wakefield Türkiye yönetici ortağı Rahşan Cebe kimdir? Rahşan Cebe daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Anı Tur haberleri Haberi

Anı Tur haberleri

Yaptığı yeniliklerle Türk turizm sektörüne öncülük eden Anı Tur, zincir oteller projesi üstünde çalışıyor. Aurum adıyla açılacak olan oteller 2014 ve 2015 yıllarında farklı zamanlarında hizmete girecek.


Hepsi 5 yıldızlı olan otellerden Trabzon'daki 156, Safranbolu'daki 279, İstanbul Fmdıkzade'deki 117 ve Didim Altmkum'daki 304 oda kapasiteli olacak. 

Yatırımlar başladı Yatırım maliyeti 90 milyon dolar olan otellerde yaklaşık bin kişi istihdam edilecek. 



Didim ve Trabzon'daki otellerin işletmesi Anı Tur tarafından gerçekleştirilecek. Diğer otellerin işletmesi içinse önemli markalarla görüşülüyor. Anı Tur yetkilileri Didim'de bu ay hizmete açılacak olan Aurum Spa&Beach Resort'un misafirlerini ağırlamaya hazır olduğunu belirterek, şu bilgileri verdi: "Ege'nin eşsiz kıyılarında bembeyaz, şık ve zarif bir otel olan Aurum'un huzur dolu atmosferi ile kaliteli tatilin doğru adresi olacak gibi. 304 oda ile hizmet verecek...