05 / 05 / 2024

Anı Tur Müdürü Veli Çilsal

Anı Tur Müdürü Veli Çilsal

Milliyet gazetesi köşe yazarı Songül Hatısaru bugün ki köşe yazısında Anı Tur sahibi ile yaptığı röportajı '14 euroya ucuz oda pahalıya patlayacak' başlığıyla ele alıyor. İşte o röportaj;

Hilal Savcı kimdir? Nerede genel müdür olarak çalıştı? Hangi şirkette yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Hilal Savcı, kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Nerede genel müdür pozisyonunda görev yaptı? Şu an hangi şirkette çalışıyor? İşte Hilal Savcı ile ilgili merak edilen her şey...

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü tek tek açıkladı: Riskli yapılar bir an dönüştürülmeli!

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, depremin etkilerini en aza indirme konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Orhan Tatar'ın o açıklamaları...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalabiliriz! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalınabileceğini vurguyarak, depreme karşı birlik olma çağrısında bulundu. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

İstanbul için son dakika uyarısı! Her an 7 şiddetinden büyük deprem olabilir! Kandilli Rasathanesi Müdürü açıkladı!

Türk ve Japon bilim insanları Marmara fayının özelliklerine ilişkin araştırmalar sürdürüyor. İstanbul için son dakika uyarısı! Her an 7 şiddetinden büyük deprem olabilir! Kandilli Rasathanesi Müdürü açıkladı!

Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır?

Tapu işlemleri ile uğraşan vatandaşlar, bu işleme dair pek çok soru sorar. Özellikle Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır? sorusu soruluyor. İşte haberin detayları!

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan oldu!

Halkbank'ın bağlı ortaklığı olarak 2010'da kurulan ve 3 milyar TL'yi aşan aktif büyüklüğü ile sektörünün öncü kuruluşlarından olan Halk GYO'nun Genel Müdürü Bülent KARAN oldu. Halk Sigorta'da 14 yıldır görev yapan Karan son olarak şirketin Genel Müdürü'ydü.

Yunus Emre Ayözen DHMİ Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Yunus Emre Ayözen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yayınladığı kararnameyle DHMİ Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

İzmir Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü inşaatlarda yerli malzeme kullanacak!

İzmir Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü, yerli üretim malzeme ve ekipman kullanılmasına öncelik verilmesi ve ABD menşeli ürün kullanılmamasına karar verdi.

Nurdoğan Topuz, Nurol GYO Genel Müdürü oldu!

Nurdoğan Topuz, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na Genel Müdürü olarak atandı. 

Ahmet Emin Ok Dedeman Erbil'in yeni Genel Müdürü oldu!

Turizm sektöründe uzun yıllardır çalışan Ahmet Emin Ok, Dedeman Erbil’e Genel Müdür olarak atandı. Dedeman Grubu bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görev yapan Ok, en son Park Dedeman Gaziantep’te görev aldı.

Anı Tur Müdürü Veli Çilsal Haberi

Anı Tur Müdürü Veli Çilsal

Anı Tur'un sahibi Veli Çilsal 30 yıllık deneyimine otel işletmeciliğini de ekledi. Bu işte büyümeyi planlıyor ama mantar gibi otel açılan İstanbul'a mesafeli. Çünkü her açılan otelle fiyatların ve kalitelin düştüğü görüşünde...Taksim'de oda fiyatlarının 74 euro'ya kadar gerilediğini belirten Veli Çilsal, "Birilerinin başı derde girecek bu yatırımlardan. Tedbir almak gerek" diyor. 


Farkında mısınız son yıllarda seyahat eden insan sayısının ne kadar arttığının. Dil bilmeyen, Türkiye'yi doğru düzgün gezmemiş insanlar çoluk çocuk yurtdışında. Çok değil bundan 10 yıl önce ders kitaplarında gördüğümüz Michelangelo'nun muhteşem Davut'un Heykeli'ni Floransa'da, Leonardo Da Vinci'nin Monalisa tablosunu Paris'e gidip görenler diye sorulsa herhalde hiç azımsanmayacak bir çoğunluk el kaldırır. Artık sohbetlerde enteresan bir seyahatinizi, yediğiniz bir yemeği, gördüğünüz bir mekanı anlatmıyorsanız demode muamelesi yapıyorlar size. 


Bu güzel...