01 / 07 / 2024

anjiyo ameliyatı

anjiyo ameliyatı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar anjiyo oldu.

Müteahhitlerin sınırlandırılması yönetmeliği!

Sosyolog Faruk Özcan Müteahhitlerin sınırlandırılması yönetmeliğini değerlendirdi. Özcan, "Müteahhitlerin Sınıflandırılması Yönetmeliği, ülkemiz inşaat sektörünün adeta narkozsuz/bayıltmadan açık kalp ameliyatı yapılmasıdır." dedi.

Murat Dedeman yaşamını yitirdi!

Ünlü iş adamı Murat Dedeman geçirdiği açık kalp ameliyatı sonrası enfeksiyon kapması nedeniyle hayatını kaybetti. Peki Murat Dedeman kimdir? 

Katie Price Beykoz'da lüks villa kiraladı!

İngiliz şarkıcı Katie Price, estetik tutkusunu İstanbul’a geldi. Beykoz yakınlarında lüks villa kiralayan Price, ameliyat sonrası villada dinlenecek. Katie için 5 yıldızlı bir Türk aşçı da transfer edildi..

İnşaat Mühendisi Mesut Işık 25 yıl sonra ameliyat oldu!

25 yıldır böbreğindeki taşla yaşayan İnşaat Mühendisi Mesut Işık,  Üroloji ve Androloji Uzmanı Op.Dr. Evren Işık’ın gerçekleştirdiği ameliyatla sağlığına kavuştu. 

Konut sektöründe ameliyat şart!

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Akıncı, "Konut sektöründe tüm alınan tedbirler pansuman... Ameliyat şart" dedi...

Ergün Turan: Ameliyat masasındaki cerrah kadar hassasız!

Yöresel mimariye geçtiklerini söyleyen TOKİ Başkanı Turan, "TOKİ bir beton canavarı gibi gösteriliyor. Şehre dair endişe duyanların kaygılarını anlıyoruz. Bu endişeleri biz de taşıyoruz. Bu yüzden de ameliyat masasındaki cerrah kadar hassasız" şeklinde ifadelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yatay mimari çağrısına destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası’nda "yatay mimariden yanayım" çağrısına mimarlardan destek geldi. Mimarlar, "Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirlerdeki yoğunluğu yaymak lazım. Sıra evler model olabilir" dedi.

Yarım tonluk Mısırlı kadının ameliyatı için ayrı tesis yapılacak!

Dünyanın en şişman kadını olduğu düşünülen Mısırlı İmen Ahmed Abdulati'nin, obezite hastalarının zayıflaması için uygulanan bariyatrik cerrahi ameliyatı için Hindistan'daki hastanede özel tesis inşa edilecek.

Türkiye’nin ilk ameliyat ipi fabrikası Bursa’da kurulacak!

Türkiye’nin dışa bağımlı olduğu ipek ameliyat iplerinin üretimi için Bursa’da fabrika kuruluyor. Uludağ Üniversitesi’nin projesini, TÜBİTAK destekliyor.

Fikirtepe'nin kentsel dönüşümünde son viraja girildi!

Fikirtepe’de 5 yıldır süren dönüşüm çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın müdahalesiyle hız kazandı. Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, “Fikirtepe’ye neşter vuruldu, ameliyat başladı” dedi.

Muş Devlet Hastanesi'nin açık kalp merkezi hizmete açıldı!

Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Murat Kılıç, açık kalp ameliyatı için altyapı zemini ve teknik imkanın tamamlandığını belirterek, açık kalp merkezinin hizmete açıldığını söyledi.

6 çocuk annesi Mülkiye Gür inşaat ustalığı yapıyor!

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde yaşayan Mülkiye Gür, yaptığı işle herkesin ilgisini çekiyor. Mülkiye Gür, eşi Aslan Gür’ün 18 yıl önce mide ameliyatı olduğunu bu nedenle bir süre çalışamadığını belirtti.

Kentsel dönüşümde 2016 'anjiyo' yılı olacak!

Kentsel dönüşüm, 2016’da hızlanacak. Sürecin tıkandığını belirten sektör temsilcileri, bu yıl ‘anjiyo’ bekliyor. İstanbul’da Yenisahra, Beykoz, Ümraniye öne çıkarken Anadolu da radarda.

anjiyo ameliyatı Haberi

anjiyo ameliyatı

Bayraktar'ın özel bir hastanede yapılan anjiyosunda 3 damarında tıkanıklık tespit edildi.

Hastane yetkilileri, kalbine stent takılan Bayraktar'ın sağlık durumunun iyi olduğunu, yarın taburcu edilmesinin beklendiğini...