15 / 05 / 2024

Anka Group kentsel dönüşüm hizmeti

Anka Group kentsel dönüşüm hizmeti

76 bin metrekare arsa alanı üzerinde 2 bin 200 hissedar ile kentsel dönüşüm projelerine öncülük ederek bu konuda büyük deneyim kazanan Anka Group kentsel dönüşüm ve danışmanlık hizmeti veriyor...

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Anka Group İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Group İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Korkmaz, Canip Korkmaz ve Mehmet Korkmaz ortaklığında kuruldu. 

Sera Group Kadıköy'de 200 milyon TL'lik dönüşüm projesi yapacak!

Sera Group, Bodrum projesinin yanında halihazırda Kadıköy'de de 200 milyon TL'lik bir kentsel dönüşüm projesi için hazırlıklarına devam ediyor.

Royal Group'tan Yakacık'a 2 yeni konut projesi!

20 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Royal Group, kentsel dönüşüm projelerine odaklandı. Firma, Yakacık'ta iki yeni projeye başlayacak.

Yiğit İDK Group Etiler'de kentsel dönüşüme giriyor!

Yiğit İDK Group İstanbul’un en değerli topraklan üzerinde yer alan Etiler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladığını belirtti.

İki Design Group 2017’de 14 yeni projeye başladı!

İki Design Group ortağı mimar Murat Kader, 2017’de 14 yeni projeye başladı. Murat Kader, İstanbul'da birçok kentsel dönüşüm projesinde yer aldıklarını dile getirdi.

Yiğit Group- Sinanlı Yapı Fikirtepe projesi ruhsat aşamasında!

Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, kentsel dönüşümde ilk olarak Fikirtepe'de Sinanlı Yapı ile ortak olarak 649 malikle anlaşmaya vardıklarını ve burada bir proje yapmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Royal Group Kartal'da kentsel dönüşüm yapıyor!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kartal'da yaptığı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla adını duyuran Royal Group, aynı bölgede yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group'tan Fikirtepe'de yeni proje!

İnşaat sektörünün iki önemli ismi Sinanlı Yapı ve Yiğit Group kentsel dönüşümün en önemli adresi Fikirtepe’de gerçekleştirecekleri proje için güçlerini birleştirdi.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe’de güçlerini birleştirdi!

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe’de gerçekleştirecekleri kentsel dönüşüm projesi için güçlerini birleştirdi. Reşit Sinanlı, daha vizyoner projeler geliştirmek amacıyla Mart 2015’te Yiğit Group’la protokol imzaladıklarını anlattı.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe'de ortak oldu!

Diyarbakır kökenli Sinanlı Yapı ve Yiğit Group kentsel dönüşüm projeleri için güçlerini birleştirdi. İlk adımı Fikirtepe’de atan ortaklar bölgede 1100 konut inşa edecek. İşte projeleri...

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Kadıköy için güçlerini birleştirdi!

İnşaat sektörünün iki önemli ismi Sinanlı Yapı ve Yiğit Group kentsel dönüşümün en önemli adresi Fikirtepe’de gerçekleştirecekleri proje için güçlerini birleştirdi.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group ortaklık toplantısı 10 Kasım'da!

İnşaat sektörünün iki önemli şirketi Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Kadıköy’de hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için güçlerini birleştirdi. Sinanlı Yapı ve Yiğit Group ortaklık toplantısı 10 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Anka Group kentsel dönüşüm hizmeti Haberi

Anka Group kentsel dönüşüm hizmeti

Fikirtepe'de 76.000 m² arsa üzerinde 2200 hissedar ile Kentsel Dönüşüme öncülük ederek ilk yapı ruhsatını alan ve bu konuda 3 yıldan beri büyük deneyim kazanan ANKA GROUP, oluşturduğu deneyimli ekipleriyle öncelikle İstanbul ve Marmara Bölgesi olmak üzere tüm Türkiye'ye hizmet vermek üzere ANKA  kentsel dönüşüm ve danışmanlık HİZMETLERİ şirketini kurarak;


Eski apartman sakinleri ve yönetimine, Eski site sakinleri ve yönetimine, Dönüşüm düşünen müteahhitlere ve Riskli alanda bulunan binalara; Kentsel dönüşüm ile ilgili danışmanlık hizmetlerini üretmeye başlamıştır. 6306 Sayılı Kentsel Dönüşüm Yasası İle İlgili Danışmanlık, Eski binaların dönüşümü hakkında danışmanlık, Eski sitelerin dönüşümü hakkında danışmanlık, Kentsel dönüşüme yönelmiş ihtilaflı binalara çözüm, Kentsel dönüşüme yönelmiş ihtilaflı sitelere çözüm, Kentsel dönüşüme yönelmiş müteahhit firmalara danışmanlık, Kat karşılığı sözleşme hazırlanmasında hukuki ve mimari danışmanlık,...