02 / 05 / 2024

Anka Park künyesi

Anka Park künyesi

Başkent Ankara'yı 21 yıldır yöneten Belediye Başkanı Melih Gökçek, gündeme ve özel hayatına ilişkin soruları HaberTürk'ten Kübra Par’a yanıtladı. Gökçek Ankapark'ın açılış tarihini de verdi...

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Murat Ongun'dan Gezi Parkı çıkışı: Hevesinizi de aldıysanız parkımızı geri verir misiniz?

İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün açıklamasını alıntılayarak "Gezi Parkı’nın vakıf kültür varlığı olmadığını ve 2. Bayezid tarafından yapılmadığını siz de belirttiğinize göre, hevesinizi de aldıysanız parkımızı geri verir misiniz?" dedi.

Nurol Park K blok yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkii, 245DS4B pafta, 3153 adada konumlu 55.268,17 metrekare yüzölçümlü 14 no'lu parsel üzerinde yer alan K blokta toplam 87 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı şantiyeye döndü!

Maltepe Cumhuriyet Parkı, 2018'de açıldı. “Anadolu Yakası'nın en büyük parkı” diyerek açılan park kısa sürede şantiyeye döndü. İnşaata başlanan parkta, binaların düğün salonu ve restoran yapılacağı iddia edildi...

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Nurol Park K blok 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin K bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Mansur Yavaş: Anka Park toplam 700-750 milyon dolara mal olmuş!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, canlı yayında soruları yanıtladı. Yavaş, "Anka Parkı'na karşı çıkmıştık. Net rakamını söyleyeceğim sizin televizyonunuzda. Yaptığımız araştırmalarda daha 200 milyon, arkasından 300, 400 dediler. Şu anda teftiş devam ediyor." dedi...

Anka Park’a haciz geldi!

Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde inşaatına başlanan, 2 milyar Türk Lirası maliyete sahip olan ve Atatürk Orman Çiftliği'ne hukuksuz olarak yapıldığı belirtilen Anka Park’a haciz geldi.

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

İzmir'in sosyal donatılara da ihtiyacı var!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentsel dönüşümün sadece bina yıkıp yapmak olmadığına dikkat çekti. Kocaoğlu, İzmir'in yol, park, kültür merkezi, kent ormanı, okul, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılara da ihtiyaç olduğu vurguladı.

Gezi Parkı ve Maçka Parkı köprü ile bağlanacak!

Taksim Gezi Parkı ile Maçka Parkı arasına Ekolojik Yaya Köprüsü inşa edilecek. Köprü ile iki bölge birbirine bağlanacak.

Nida Park Küçükyalı satılık daireler!

1.159 konut, 769 ofis ve 82 dükkandan meydana gelen Nida Park Küçükyalı projesinde de Emlak Konut ödeme kampanyası geçerli. Nida Park Küçükyalı fiyatları 542 bin TL'den başlıyor.

Nida Park Küçükyalı fiyatları!

Nida Park Küçükyalı fiyatları 542 bin TL'den başlıyor. Nidapark Küçükyalı'da 0,79 faizle 20 yıl taksit fırsatı sunuluyor...

Anka Park künyesi Haberi

Anka Park künyesi


Başkenti 21 yıldır yöneten Belediye Başkanı Melih Gökçek, gündeme ve özel hayatına ilişkin soruları HaberTürk'ten Kübra Par’a yanıtladı. Melih Gökçek röportajda Ankapark'ın açılış tarihi hakkında da bilgi verdi.


Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçirilen Ankapark projesinde yürüyüş yolları ve giriş kapısında yüzde 70 seviyesine ulaşıldı. 


2 milyon 100 bin metrekare genişliğindeki bir alana kurulan Anka Park ile Başkentliler hem doğal yaşamı kucaklayacak hem de Disneyland benzeri eğlenceli ve muhteşem bir Parka kavuşacak. Proje tamamlandığında Ankara, sadece Türkiye’nin değil Ortadoğu’nun da en büyük hayvanat bahçesine sahip olacak. 


Anka Park'ın içerisinde yaklaşık 5 kilometrelik hat üzerinde Tema Park’ın tamamında dolaşacak hem ulaşım hem gezinti amaçlı nostaljik kara tren, ayrıca Tema Park ve hayvanat bahçesi arasında ulaşımı sağlayan 2 kilometre...