17 / 05 / 2024

Anka Park nerede

Anka Park nerede

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi arazisinde inşa edilen Ankara Anka Park ulaşım bilgilerine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Anka Park Ağustos ayında hizmete açılacak...

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Selenium Park nerede? 

Selenium Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Viduşlu Park nerede?

Viduşlu Park projesi çok yakında satışa çıkıyor. Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Mansur Yavaş: Anka Park toplam 700-750 milyon dolara mal olmuş!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, canlı yayında soruları yanıtladı. Yavaş, "Anka Parkı'na karşı çıkmıştık. Net rakamını söyleyeceğim sizin televizyonunuzda. Yaptığımız araştırmalarda daha 200 milyon, arkasından 300, 400 dediler. Şu anda teftiş devam ediyor." dedi...

Anka Park’a haciz geldi!

Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde inşaatına başlanan, 2 milyar Türk Lirası maliyete sahip olan ve Atatürk Orman Çiftliği'ne hukuksuz olarak yapıldığı belirtilen Anka Park’a haciz geldi.

Kartal Yücel Park nerede?

Kartal Yücel Park projesi denize 900 metre mesafede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Park nerede?

Anka Yapı Anka Cadde nerede?

"Şehrin yeni merkezinde, yepyeni bir yaşam!" sloganıyla basına tanıtılan Anka Cadde projesi 105 adet konut, 24 adet ticari üniteden oluşuyor.  Peki Anka Yapı Anka Cadde nerede?

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Seyrantepe Vadi Park nerede?

Vadi Park Seyrantepe'de 400 adet daire bulunuyor. Yakın zamanda satışa çıkacak olan proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu imzası taşıyor. Peki Seyrantepe Vadi Park nerede?

Anka Park Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye aday!

Ankara'ya 100.000 metrekare kapalı alan, 1.100.000 metrekare açık alan olmak üzere toplamda 1.200.000 metrekare ile dünyanın en büyük tema parklarından biri inşa ediliyor.

Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Beyaz Park Topkapı'da dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Proje 15 bin 500 metrekarelik alanda yükseliyor. Peki Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Ankapark'tan son kareler!

Yüzde 65'lik bölümünün tamamlandığı Ankapark Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçiriliyor. 1.000 kişinin çalıştığı Anka Park 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.

Sinpaş Queen Central Park nerede?

Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Queen Central Park satışa çıktı. Peki, Sinpaş Queen Central Park nerede?

Anka Park nerede Haberi

Anka Park nerede

ANKA Park projesi 1 milyon 200 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Ankara Anka Park ulaşım bilgilerini paylaşmadan önce Anka Park projesinden bahsedelim. 


Anka Park Başkent Ankara'da Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi arazisinde hayata  geçiriliyor. 


16 bin 100 metrekare kapalı alan ve 1 milyon 46 bin 600 metrekare açık alana sahip Ankara Anka Park şantiyesi halkın ziyaretine açıldı. 


Ankara Anka Park ulaşım bilgilerine geçmeden önce Anka Park'ın detaylarına yer verelim. 


Ankara Anka Park projesi!


- Tema Park alanında Türkiye’de bir ilk olacak 2 bin 100 metrekare alana sahip, yüksekliği 30 metre olan Uçan Sinema yer alacaktır. Bu uçan sinema 160ºküresel özel metal ekranda gösterilecek özel bir film şöleni ile farklı bir deneyim sunacak.



 -Tema Park içerisinde 10.000 metrekare alanı kapsayan Anadolu Bulvarına...