19 / 05 / 2024

ankamall Mükemmellik Sertifikası

ankamall Mükemmellik Sertifikası

Seyahat sitesi Tripadvisor'da yapılan yorumlar neticesinde her yıl verilen mükemmellik ödülünün sahipleri arasında bu yıl ANKAmall da yerini aldı...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Üstün kalite, teknik mükemmellik ve maksimum güvenilirlik sunan Bosch, yıllardır evlerimizin vazgeçilmezi haline geldi. Şimdi bahar kampanyası ile uygun fiyat avantajı sunan Bosch'ta buzdolabı fiyatları dikkat çekiyor. Peki, Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü istihdama katkı sağlayacak! 

1915 Çanakkale Köprüsü projesi hakkında değerlendirmede bulunan İstanbul Kamu Özel Sektör İş Birliği Mükemmellik Merkezi ve Dünya KÖİ Uzmanları Birliği Orta Asya Bölüm Başkanı Dr. Eyüp Vural Aydın dev projenin istihdama katkıda bulunacağını dile getirdi. 

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Muğla'da sahte emlak danışmanlığı ve müteahhitlik sertifikası düzenleyen çeteye operasyon!

Muğla Köyceğiz'de polis ekiplerince resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 8 kişi gözaltına alındı.

Vakıf Katılım'dan 19.2 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Katılım, 2020 başından 3 Nisan'a kadar 13 adet kira sertifikası ihracı ile toplamda yaklaşık 3,3 milyar liralık ihraç rakamına ulaştı. 

Ziraat Katılım Kiralama 12 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç etti!

Ziraat Katılım Kiralama, Ziraat Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı 12 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç etti.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 500 milyon TL kira sertifikası sattı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın TRDZKVK72019 ISIN kodlu, 500 milyon TL nominal tutarlı kira sertifikasının ihracı gerçekleştirildi...

Yatırım Varlık Kiralama kira sertifikasının 2. kupon kar payı oranı yüzde 4,0305!

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 2.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 4,0305 olarak kesinleştirildi...

SPK’dan Ziraat Katılım Varlık Kiralama’nın 500 milyon TL kira sertifikası ihracına onay!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama tarafından 500 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracına ilişkin tertip ihraç belgesi Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı...

SPK'dan Yatırım Varlık Kiralama A.Ş.'nin 450 milyon TL'lik kira sertifikasına onay!

SPK, Yatırım Varlık Kiralama A.Ş.'nin nitelikli yatırımcılara yönelik, yönetim sözleşmesine dayalı 450 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için yaptığı başvuruyu onayladı...

ankamall Mükemmellik Sertifikası Haberi

ankamall Mükemmellik Sertifikası


 Seyahat sitesi Tripadvisor'da yapılan yorumlar neticesinde her yıl verilen mükemmellik ödülünün sahipleri arasında bu yıl ANKAmall da yerini aldı. Mükemmellik sertifikası ödülü, üstün konukseverlik sergileyen işletmeleri onurlandırmak için sadece Tripadvisor'da sürekli olarak olağanüstü gezgin yorumlan alan kuruluşlara veriliyor. Bu yıl beşinci kez verilen ve ANKAmall'un da sahipleri arasında yer aldığı ödül, müşterilere sürekli olarak üstün tecrübe sunan; tüm dünyadan alışveriş merkezleri, konaklama tesisleri, restoranlar ve gezilecek yerlere veriliyor. 


Mükemmellik Sertifikası ödülü verilecek kuruluşlar seçilirken Tripadvisor gezginlerinin son 12 aylık dönem içindeki yorum ve görüşlerinin kalitesi, sayısı ve güncelliği ile birlikte sitedeki popülerlik göstergesinde kalma süresi ve sıralamasını dikkate alan özel bir algoritma kullanılıyor. Bu kriterlere uygun olması için de toplam Tripadvisor yıldız derecelendirmesinin en az beş üzerinden döıt olması, minimum...