28 / 04 / 2024

AnkaNatura yaşam başladı

AnkaNatura yaşam başladı

Ankara Beysukent’de yükselen, Türkiye’nin ilk çok katlı çelik konut projesi AnkaNatura’da yaşam başladı. Sınırlı sayıda kalan ara kat, bahçe ve teras dubleksleri ise seçkin ev sahiplerini bekliyor.

AnkaNatura projesinde yaşam başladı!

Türkiye ' nin ilk çok katlı çelik konut projesinde konutlarına yerleşen ev sahipleri, çelik sağlamlığındaki balkonlu, bahçeli ve teraslı orman manzaralı evlerinde baharı karşılamaya hazırlanıyorlar...

Sea Pearl Ataköy No:1'de yaşam başladı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy No:1'de inşa edilen Sea Pearl'de yaşam başladı. 1+1 ve 2+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı Sea Pearl Ataköy'de satışlar 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daireler için devam ediyor..

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!

Kuzu Grup imzasını taşıyan Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı. 1401 konutun ve 202 odalı 5 yıldızlı otelden meydana gelen proje 1.200 metre sahil şeridine sahip.

Nefis Çankaya Evleri’nde yaşam başladı!

Ankara'da hayata geçirilen Nefis Çankaya Evleri'nde yaşam başladı. Nefis Çankaya Evleri projesi “Doğanın içinde bir şehirli” sloganı ile yükseliyor. 

Çengelköy Life projesinde yaşam başladı!

Genç Yapı Grubu’nun hayata geçirdiği Çengelköy Life projesinde yaşam başladı. Projedeki konut satışlarının yüzde 70’i tamamlandı, doluluk oranı ise Aralık 2017 itibariyle yüzde 50 seviyesinde. 

Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı!

İMY Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı. Ankara Park Caddesi bölgesinde yükselen proje yatay mimarisi ile dikkat çekiyor. 

Evla Park Seyir Evleri'nde yaşam başladı!

Föy İnşaat ile Kiptaş tarafından hayata geçirilen Evla Park Seyir Evleri'nde yaşam başladı. Projedeki dairelerin büyüklükleri 111 metrekare ile 192 metrekare arasında değişiyor...

Adatepe Teras projesinde yaşam başladı!

Adatepe Teras projesinde yaşam başladı. Kağıthane Çeliktepe'de inşa edilen proje Tora İnşaat imzasını taşıyor...

Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı!

Basın Eskpres'te 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı. Projede toplam 705 adet daire yer alıyor. 

Sea Pearl'de yaşam başladı!

Sea Pearl'de yaşam başladı. 1.401 daire ve otelden meydana gelen proje büyüleyici mimarisi ile denize sıfır noktada yükseliyor. 

Haliç 1453'te yaşam başladı!

Aksoy İnşaat tarafından kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Haliç 1453 projesinde yaşam başladı..

SeaPearl Ataköy'ün ilk etabında yaşam başladı!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olan Kuzu Grup imzalı SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında yaşam başladı.

Kartal Park 34 projesinde 60 ay 0 faiz imkanı! Yaşam başladı!

Demir Yapı Organizasyon, Hak Yapı, İsmail Demirtaş Beton tarafından hayata geçirilen Park 34 projesi Kartal'da yükseliyor. 60 ay 0 faiz imkanının sunulduğu projede yaşam başladı.

Mebuskent’ten yaşam başladı!

Türkiye’nin “en yeşil” projesi Mebuskent’te yaşam başladı. Mebuskent AVM de yıl sonunda hizmete giriyor. Ankara’nın kuzey sırtlarında, şehre hakim, bol oksijenli, yeşili bol bir alanda kurulan 5 bin kişilik “şehir içinde yeni şehir” artık ortaya çıkıyor.

AnkaNatura yaşam başladı Haberi

AnkaNatura yaşam başladı


Ankara Beysukent’de yükselen, Türkiye’nin ilk çok katlı çelik konut projesi AnkaNatura’da yaşam başladı. Sınırlı sayıda kalan ara kat, bahçe ve teras dubleksleri ise seçkin ev sahiplerini bekliyor. Üstelik projeye özel, anlaşmalı bankaların %0.83 kredi faiz oranından faydalanmak mümkün.


Akşan Prokar Gayrimenkul’ün Ankara’da hayata geçirdiği ve birçok ‘ilk’e ev sahipliği yapan AnkaNatura’da yeni yılla birlikte yeni bir yaşam başladı. Konutlarına yerleşen ev sahipleri, çelik sağlamlığındaki balkonlu, bahçeli ve teraslı orman manzaralı evlerinde baharı karşılamaya hazırlanıyorlar.


Şehrin keşmekeşinden, gürültüsünden, kalabalığından kaçıp, yemyeşil doğayla iç içe ama bir o kadar da şehre yakın olmak isteyenler için AnkaNatura, Ankara’nın en gözde konut bölgesi Beysukent’te yer alıyor. Büyüklükleri 140 m² ile 376 m² arasında değişen 2+1 daireler, ara kat dubleksler, bahçe dubleksleri ve teraslı dubleksleri içeren...