25 / 07 / 2024

ankapark borç

ankapark borç

Ankapark,yeni yılda parkı hizmete açmak için Başkent Elektrik ile bugün 2.5 milyon liralık borcuyla ilgili olarak ilk kez masaya oturacak...

Elektrik aboneliği olmayana borç çıkardılar!

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. ( Aras EDAŞ ) tarafından elektrik borcu olmadığı halde isim benzerliği nedeniyle çok sayıda vatandaşın evine yanlışlıkla borç tebligatı gönderildi...

Elektrik aboneliği olmayana borç çıkardılar!

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. (Aras EDAŞ) tarafından elektrik borcu olmadığı halde isim benzerliği nedeniyle çok sayıda vatandaşın evine yanlışlıkla borç tebligatı gönderildiği ortaya çıktı.

Otopark borçlarını ödemeyen aracını satamayacak!

Araç alım ve satımında vergi ve trafik borcu ödenmeden yapılamayan işlemlere otopark borçları da eklendi. İSPARK'tan yapılan açıklamada, ödenmeyen otopark ücretleri yapılan işlemlerde sürücülerin karşısına çıktığına dikkat çekildi.

Emlak vergisi borçlarına af yasası!

Torba yasası gereğince, emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi borçları yapılandırılabiliyor. Kanuna göre, borç ikişer aylık dönemler halinde en fazla on sekiz eşit taksitte ödenebiliyor. İşte emlak vergisi borçlarına af yasası..

Artvin Borçka Yeniyol'da 2.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Artvin Borçka ilçesine bağlı Yeniyol Mahallesi'nde 8 bin 267 metrekarelik arsa 2 milyon 727 bin 956 TL bedelle 3 Kasım 2014 tarihinde saat 09:30'da ihale ediliyor.

Ankapark Ankara açılış tarihi belli oldu mu?

Ankapark'ın açılışı için projede son rotuşlar yapılıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Ankapark'taki son durumu Twitter'da paylaştı. Ankapark ne zaman açılacak? Ankapark nerede? Temapark ve Hayvanat Bahçesi ne zaman açılıyor?

Kat irtifakı sahiplerinin borçları nelerdir?

Kat irtifaklı tapu, henüz inşaatı başlamamış veya inşaat çalışmaları bitmemiş bir yapıdaki ev için, alınan tapu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kat irtifakı sahiplerinin borçları nelerdir?

Döviz cinsinden borçlanma faizinde indirim!

Bankaların bir hafta vadeli olarak TCMB'den son borçlanma imkanı faizleri yarından itibaren dolar için yüzde 10'dan yüzde 7,5'e, avro için yüzde 10'dan yüzde 6,5'e indirildi.

Elektrik borçlarında ilk ödeme 31 Aralık'a kadar!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, kamu kurumları ve çiftçilerin TEDAŞ' a olan elektrik borçlarıyla ilgili, "İlk taksit ödemesi 31 Aralık'a kadar yapılacak" dedi.

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan borç açıklaması!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, şirketin hakim hissedarı Global Yatırım Holding A.Ş ile olan borç ilişkisi bildirildi.

Borçka Karagöl turizme kazandırılacak!

Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü Artvin Şube Müdürlüğünce yürütülen Borçka Karagöl Tabiat Parkı imar Planı ve Uygulama Nazım Planları çalışmalarının ardından Artvin Valisi başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Su borçlarına taksit geliyor!

İSKİ'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, abonelerin müracaat etmesi halinde 30 Nisan 2014 öncesi borçlar yeniden yapılandırılacak. Borç 36 ayda 18 taksite kadar ödenebilecek...

İSKİ'ye borçlar yeniden yapılandırılabilecek!

6552 sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun kapsamında İSKİ'ye borcu olan aboneler, borçlarını yeniden yapılandırabilecek.

ankapark borç Haberi

ankapark borç

Wonderland Eurasia (Ankapark),yeni yılda parkı hizmete açmak için Başkent Elektrik ile bugün 2.5 milyon TL’lik borcuyla ilgili olarak ilk kez masaya oturacak. Eğlence parkının işletmesini üstlendiği belirtilen Bursa merkezli ECS Stil Tekstil’in, personelin aylardır biriken maaşlarını (tamamını ya da bir bölümünü) da bugün ödeyeceğini duyurduğu belirtiliyor. İşte Habertürk'ten Olcay Aydilek'in haberi;

Wonderland Eurasia, istifa ettirilen eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek döneminde inşa edildi. Hayvanat Bahçesi’nin bulunduğu Atatürk Orman Çiliği (AOÇ) arazisine kurulan park, finansal sorun yaşıyor. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, güncellenmiş fiyatlarla 750 milyon dolara mal olduğunu açıkladığı parkın elektriği, Başkent Elektrik tarafından 2.5 milyon TL’lik birikmiş borcunu ödemediği için bu ay başında kesildi. Çalışanlar evlerine gönderildi. Personelin bir bölümü de görevi bıraktı.

BİR AY ARADAN SONRA İLK...