04 / 05 / 2024

ankapark kapandı mı

ankapark kapandı mı

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in “En büyük hayalim” diye tanıttığı Wonderland Eurasia (Ankapark) Bursa merkezli ECS Stil Tekstil firmasına devredildi.

Ankapark'ın kapısına kilit vuruldu! 

Melih Gökçek'in "Başkent'e yılda 10 milyon turist getirecek" dediği Ankapark, 750 milyon dolara mal olmuştu. Ankapark'a gelen giden olmayınca, kapısına kilit vuruldu...

Ankapark baharda ücretsiz olarak açılıyor!

801 milyon dolarlık maliyetiyle dikkat çeken ve 3,5 senelik hukuk mücadelesinden sonra mahkeme kararıyla Ankara Büyükşehir Belediyesine devredilen Ankapark’ın yeniden hizmete açılması için elektrik hattı döşeme ve havuz yenileme çalışmaları yapılıyor. 

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Ankapark'ta flaş gelişme! Yeniden açılması için 300 milyon lira gerekiyor! Ankapark açılacak mı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kasım Ayı Meclis Toplantısı 15’inci birleşiminde ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Anadolu Otoyolu trafiğe mi kapandı? Bolu Dağı kesiminde bakım ve onarım çalışması başladı mı?

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Peki, ulaşım nasıl gerçekleştirilecek? İşte detaylar...

Ankapark davası sonuçlandı! Büyükşehir Belediyesi’ne devrediliyor!

Ankara'da yer alan Ankapark ile ilgili bir son dakika gelişmesine göre, Ankara 6. Sulh Hukuk Mahkemesi, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içerisinde yer alan ANKAPARK'ın tahliyesine ve işletmecinin taşınmaz üzerindeki müdahalesinin de kaldırılmasına hükmetti.

Binance resmen açıkladı! Hisse tokenlarında alım-satım kapandı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Binance, hisse tokenlarına bundan sonra alım-satım yapmayacağını duyurdu.

Türkiye'nin en gözde yazlık bölgeleri!

Evlere kapandığımız pandemi döneminde yazlık evlere talep arttı. Bodrum'dan Şile'ye, Kemer'den Güre'ye kadar birçok ilçede fiyatlar koronanın etkisiyle değişti...

Ankapark'ın yerine yeni bir proje yapılacak mı?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bir dönemin sembolü, aynı zamanda sonu olan, eski Başkan Melih Gökçek'le özdeşleşmiş, "sembol" yatırımlardan olan Ankapark'a ilişkin açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Orayı kurtarmaya çalışıyoruz" dedi.

Ankapark dönüşüm rezervi olsun önerisi!

Başkent Ankara’nın kentsel dönüşüm sorunlarının masaya yatırıldığı TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda Ankapark dönüşüm rezervi olsun önerisi gündeme geldi.

Ankapark kamulaştı! Sembol yatırım artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin!

Ankapark, sonunda kamulaştı. Yükümlülüklerini yerine getiremeyen işletmeci şirkete tanınan yasal süre tamamlandı. Batık haldeki 750 milyon dolarlık tematik eğlence merkezi Ankapark, içindeki kırık dökük oyuncaklarla artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin malı.

Ankapark'ın elektrik alım sözleşmesi iptal edildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) eski başkanı Melih Gökçek döneminde 750 milyon dolar harcanan Ankapark'ta yeni bir gelişme daha yaşandı...

Yüksek katlı bina devri kapandı mı?

Koronavirüs salgınının konut kriterlerini etkilediğini söyleyen DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bundan sonraki projelerimizde mümkün olduğu kadar 10 katın üzerine çıkmamaya çalışacağız. Ben artık yüksek katlı bina devrinin kapandığını düşünüyorum" dedi.

Ankapark'a verilen süre doluyor: Ankara Büyükşehir Belediyesi el koyabilir!

Milyarlarca TL harcanarak yapılan Ankapark'ın kapısına kilit vurulmuştu. Mansur Yavaş, Ankapark'la ilgili konuştu. Yavaş, "Geçen ayın sonuna kadar işletme bedelini ödemeyince sözleşme gereği bir ay mühlet verildi. Yükümlülüklerini yerine getirmezse, Belediye olarak el koyacağız" dedi...

ankapark kapandı mı Haberi

ankapark kapandı mı

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in “En büyük hayalim” diye tanıttığı Wonderland Eurasia (Ankapark), kapılarını yeniden açacak.

Hürriyet'ten Doğahan Giritlioğlu'nun haberine göre, Ankara Ankapark, işletmecisi GBM Ticaret-Çelik Ortak Girişim Grubu’nun borçları sebebiyle Bursa merkezli ECS Stil Tekstil firmasına devredildi. Yeni işletmeci, kısa zaman önce kapısına kilit vurulan Ankapark'ı 28 yıl işletecek.

MEVCUT SIKINTILARI AŞTIK

ECS Stil Tekstil’in Başkanı Şükrü Sevimli, revizyon ve tadilat çalışmalardan sonra parkın nisan ayının başında yeniden kapılarını açacağını dile getirdi. Parkın biriken elektrik borcunun ödendiğini ve alacaklarını alamayan işçilerin yüzde 70’ine gerekli ödemelerin yapıldığını söyleyen Sevimli, şöyle konuştu:

“Enerjiyle alakalı bir takım sıkıntılar vardı, onları aştık. Firmaların ödemeleri vardı, onları gerçekleştirdik. İşçilerin birikmiş alacaklarının yüzde 75’ini ödedik. Nasip olursa önümüzdeki hafta geri kalanları komple ödeyeceğiz. Bir sıkıntımız yok...