18 / 05 / 2024

Ankapark üstgeçit köprüsü

Ankapark üstgeçit köprüsü

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği ve dünyanın en büyük tema parklarından biri olan Ankapark’ın, Anadolu Bulvarı kısmına üst geçit köprüsü yapıyor.

Haydarpaşa Geçit Köprüsü 1940'ta 900 bin TL'ye mal olmuş!

1940 yılındaki Haydarpaşa tren yolu üzerindeki geçit köprüsü 900 bin TL'ye mal olmuş. Köprünün üzerinden otomobiller ve tramvay geçidi için çalışmalar yapılmış.

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü imar planı askıda!

İstanbul Bakırköy ilçesi, Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkım çalışmaları başladı!

Göztepe'yi Feneryolu'na bağlayan Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkımı başladı.Yıkılan köprünün yerine bisiklet yoluyla engelli erişimine uygun alt geçit inşa edilecek.

Ankapark Üst Geçit Köprüsü tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark Üst Geçit Köprüsü'nün yapımını hızla sürdürüyor. Üst geçit tamamlandığında, Ankapark’tan Anadolu Bulvarı-Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlanacak.

Ankapark'ın önüne köprü geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği ve dünyanın en büyük tema parklarından biri olan Ankapark’ın, Anadolu Bulvarı kısmına üst geçit köprüsü yapıyor.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü tamam!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi'nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'nda yaptığı 'U' dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü geliyor!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi tarafından Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'na yapılan ve yeni bir bağlantı noktası olan Hurdacılar Sitesi 'U' dönüş üst geçit köprüsü hızla ilerliyor.

Kocaeli'ye yeni üstgeçit yapılacak!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Üniversite Hastanesi yolu üzerinde bulunan B kapısında öğrenci giriş ve çıkış yoğunluğunun fazla olduğu ışıklı hemzemin kavşağın kaldırılması amacıyla yaya üstgeçit köprüsü yapılacak.

Gümüşhane Harşit Köprüsü restore ediliyor!

Gümüşhane Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Torul ilçesinin her iki yakasını birbirine bağlayan tarihi Harşit Köprüsü'nde restorasyon çalışmalarının başladığını söyledi.

Mimar Sinan Üst Geçit Köprüsü'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yeni Cuma Camii’nin siluetini bozduğu gerekçesiyle bir bölümünün yıkımına başlanan Mimar Sinan Üst Geçit Köprüsü’nde çalışmalar sürüyor.

Bingöl'deki Çapakçur Köprüsü çalışmaları aksayacak!

Çapakçur Köprüsü ile ilgili çalışmalar hakkında iletişime geçtiğimiz Ziver İnşaat yetkilileri, İhale keşfine 2 bin 500 ton demir, Elazığ yolundaki alt geçit çalışmalarında yapılan petrol ve içmesuyu deplase çalışmalarının ihale keşfine koyulmadığını söyle

İzmit Valilik Üste Geçit Köprüsü'nün halatları takılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını üstlendiği Valilik Köprüsü’nün halat takma çalışmalarına başlandı. Toplamda 12 halatın takılacağı köprüye, Perşembe gününe kadar tüm halatların takılması hedefleniyor.

Ankapark üstgeçit köprüsü Haberi

Ankapark üstgeçit köprüsü


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği ve dünyanın en büyük tema parklarından biri olan Ankapark’ın, Anadolu Bulvarı kısmına üst geçit köprüsü yapıyor. Üst Geçit Köprüsü’nün yapım çalışmaları nedeniyle Anadolu Bulvarı trafiği, mevcut yolun yanında yapılan servis yolundan sağlanacak.


Büyükşehir Belediyesi,  Ankapark içerisinden Anadolu Bulvarı Eskişehir Yolu istikametine direkt olarak geçiş sağlanması amacıyla projelendirilen köprünün fore kazık imalatlarına başladı.


Yetkililer, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımına başlanan üst geçit köprüsüyle, Ankapark’ın yoğunluğunun Anadolu Bulvarı trafiğine ilave yoğunluk oluşturmamasının amaçlandığını bildirdiler. Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, yapımına başlanan üst geçit köprüsünün 243.5 metre uzunluğunda, 7 açıklıklı, 2 şeritli, betonarme artgerme köprü olarak projelendirildiğini bildirdiler.


Yetkililer, köprü yapımı sırasında, Anadolu Bulvarı trafiğinin, mevcut yolun yanında yapılan servis yolundan sağlanacağını belirterek, servis yolunun 3...