05 / 05 / 2024

ankara 2020 yatırımları

ankara 2020 yatırımları

Ankara’da süren projeler hakkında konuşan Bakan Yardımcısı Yavuz, “Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) kompleksimizi ve Atatürk Kültür Merkezi’ni kapsayan millet bahçemizi hızla yürütüyoruz, bu sene sonunda açılıyor'' dedi.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları yüzde 65 arttı!

Türkiye’de gerçekleştirilen yabancı yatırımlarını toplam edinim adedi ve tüm işlemler bazında değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, yatırımların 2021'de 2020'ye göre edinim adedi bazında yüzde 65 yükseldiğini belirledi.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Türkiye'de hızlı tren yatırımları hız kesmiyor!

Ülke genelinde ulaştırma alanında yapılan yatırımlar gün geçtikçe artıyor. Son yapılan YHT yatırımı ile İstanbul Ankara arası 35 dakika kısalacak.

Fuzul Grup, 2021'de de yatırımlarına devam edecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2020 yılında grubun cirosunun önceki yıla göre yüzde 30 arttığını dile getirerek, salgın sürecinde dahi ara vermedikleri yatırımları ve çalışmalarını 2021 boyunca da sürdüreceklerini belirtti.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Ulaştırma başta olmak üzere, her alanda yatırımlarımıza devam edeceğiz!

Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcunu 19 Ekim'de ödeyecek! 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye olan 6 milyon 370 bin 624 TL borcu 19 Ekim 2020 tarihinde ifa edecek. 

Mehmet Şeker: Yatırımlar için arsa tahsisi bekliyoruz!

Aandolu'nun köklü aile şirketleri de Kovid-19'la mücadele içerisinde. Tüm şirketler bu krizden en az hasarla çıkmayı istiyor. Tosyalı, Erdemoğlu gibi şirketler 2020 için planladıkları yatırımlarını ertelemiyor...

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes için 2020'de yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı düzenledi.

ankara 2020 yatırımları Haberi

ankara 2020 yatırımları

Ankara Altındağ Belediyesi ve Ankara Kent Konseyi'nce dün Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde gerçekleşen ‘Ankara’nın Kalbi Altındağ Turizm Toplantısı’ bölgede faaliyette bulunan paydaşları buluşturdu. Hürriyet'te yer alan habere göre; bölgenin turizm ve tanıtımıyla ilgili eksik yönlerinin konuşulduğu toplantıda çözüm önerileri görüşüldü.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz özetle şu ifadeleri kullandı:

GÖNÜLLÜ İNSİYATİF KURULU KURALIM

“Ankara’yı öncelikle Ankaralılara tanıtmamız gerekiyor. Öncelikle Ankaralıların Ankara’da turist olmayı sevmesi, benimsemesi gerekiyor. Bir Ankaralı olarak da ben de başkentimizde bulunan önemli ve değerli kültürel varlıkların destinasyon olabilecek lokasyonların değerlendirilmesi gerektiğine yürekten inanıyorum. Bunun için de bünyesinde farklı meslek gruplarının olduğu gönüllü bir inisiyatif kurulu kurulmasına da öncülük edeceğimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Oluşturulacak strateji çerçevesinde çok net uygulanabilir faaliyetleri ivedilikle hayata geçirmek zorundayız. Bunun...