05 / 05 / 2024

Ankara-Alanya seferleri

Ankara-Alanya seferleri

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), bu ay içinde hızlı tren artı otobüs aktarmalı Ankara-Antalya, Ankara-Alanya seferlerini başlatıyor

Milli Emlak Ankara ve Antalya'da KDV'den muaf arazi satacak!

Ankara ve Antalya'da arazi arayanların beklediği müjde Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden geldi. Alanya ve Pursaklar'da yer alan iki arazi KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Malatya-Sivas hızlı tren seferleri resmen başladı! Malatya-Ankara arası 6,5 saate düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Malatya'yı hızlı trenle entegre biçimde Ankara ve İstanbul'a bağlayacak.

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak. İşte detaylar!

Ankara-İstanbul arası Ekspres YHT seferleri 10 Temmuz'da başlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul hattında Ekspres YHT" seferlerinin 10 Temmuz'da başlayacağını açıkladı. 

Komyapı inşaat sektöründe çıtayı yükseltecek!

Komyapı Genel Müdürü Mehmet Erdem, bu yıl Ankara, Alanya, Karaman ve Konya'da başlanacak yeni projelerle birlikte sektörde çıtayı yükselteceklerini söyledi.

Hak Residence Garden örnek daire!

Hak Residence Garden'de 120 adet daire ve 2 adet delux villa yer alıyor. Denize yakın konumda bulunan proje Ankara Alanya'da hayata geçiriliyor. İşte Hak Residence Garden örnek daire görselleri...

Komyapı yeni projeleriyle sektördeki çıtayı yükseltecek!

Komyapı A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Erdem bu yıl Ankara, Alanya, Karaman ve Konya’da başlanacak yeni projelerle birlikte sektörde çıtayı yükselteceklerinin altını çizerek, müşteri beklentilerinde büyük değişimler yaşandığını söyledi.

Komyapı bu yıl 4 ilde yeni projeye başlayacak!

Komyapı A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Erdem bu yıl Ankara, Alanya, Karaman ve Konya’da başlanacak yeni projelerle birlikte sektörde çıtayı yükselteceklerinin altını çizdi.

YHT Ankara Garı inşaatında yangın çıktı!

YHT Ankara Garı inşaatında kalıpların alev almasıyla çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Sincan-Kayaş arasındaki banliyö trenlerinin seferleri saat 22.15 itibarıyla yeniden başladı.

Ankara'dan haftada 4 gün ‘direkt’ Dalaman'a uçuş!

Ankara-Dalaman ve Dalaman-Ankara arasında direkt uçuş seferleri 8 Mayıs'ta başlıyor. Uçak seferlerinin mayıs'ta başlayıp eylül ayı ortalarında sona ermesinin bölge turizmini olumsuz yönde eklediği belirtiliyor.

Yüksek Hızlı Tren seferleri yeniden başladı!

Eskişehir'de, enerji nakil hatlarındaki sorunun giderilmesiyle Yüksek Hızlı Tren seferleri yeniden başladı. Sorunun yaklaşık 8,5 saat sonra giderilmesiyle Eskişehir-Ankara istikametine 18.15'te seferler başladı.

Ankara-Alanya seferleri Haberi

Ankara-Alanya seferleri

Ankara-Antalya, Ankara-Alanya seferlerinin başlamasıyla Ankara-Antalya 7, Ankara-Alanya 6 saate inecek. Böylece otobüs yolculuğuna oranla, anılan iller arasında en az 1 saat zaman tasarrufu sağlanacak. Söz konusu seferler çalışmalarında son aşamaya gelindiğini belirten TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, işin aslında otobüs firmalarıyla karşılıklı imza atmaya kaldığını söyledi. Genel Müdür Karaman, YHT artı otobüs bağlantılı kombine seferler hakkında ise şu bilgileri verdi: "Biz, hızı tren artı otobüs aktarmalı taşımanın ilk uygulamasını Ankara-Bursa arasında gerçekleştirdik ve iki şehir arasında 6,5 saati bulan ulaşım süresini 4 saate düşürdük. Aynı yöntemle şimdi de Ankara-Antalya, Ankara-Alanya arasında seferleri başlatıyoruz. İş, otobüs firmalarıyla karşılıklı imzaya kaldı. İmzaların hemen arkasından seferler başlayacak. "


Karaman, YHT artı otobüs aktarmalı yolculuk için ayrı ayrı bilet almayacağı bilgisini de vererek, "Vatandaşlarımız,...