07 / 05 / 2024

Ankara Altıaağaç Karaağaç Hüseyingazi 1. Etap kura yeri

Ankara Altıaağaç Karaağaç Hüseyingazi 1. Etap kura yeri

Ankara Altıaağaç Karaağaç Hüseyingazi 1. Etap kura yeri Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu olarak belirlendi.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Ankara'dan İstanbul'a taşınan BDDK personeline verilecek 45 bin TL'lik 'Hayat pahalılığı' tazminatı iptal edildi!

Ankara'dan İstanbul'a taşınan 400 BDDK personeline ayda 45 bin TL'lik 'Hayat pahalılığı' tazminatı verilmesine ilişkin düzenleme iptal edildi. İşte detaylar...

Ankara’dan İstanbul’a yerleşen BDDK personeline her ay 45 bin TL İstanbul ödeneği verilecek! Kanun teklifine eklendi!

Ankara’dan İstanbul’a yerleşen ve pahalılıktan etkilenen BDDK personeli için her ay ‘Hayat Tazminatı’ ödenmesine ilişkin kanun teklifine madde eklendi. Düzenleme ayrımcılık tartışmalarına da neden oldu. İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması! Kasasındaki altın değeri toplam 44,3 milyar dolar!

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın kasasındaki altının değeri 44,3 milyar dolar oldu.

Altının efendisi İslam Memiş'ten sürpriz altın açıklaması geldi! Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır!

Altının efendisi İslam Memiş altın yatırımcılarına ''Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır'' diyerek sürpriz altın açıklaması yaptı. 

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Altın 'altın çağına' geri dönüyor! Uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi! Altın o rakama demir atacak

Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak?

Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri sık sık araştırılıyor. Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

Ekonomi kötüye giderken lüks ürün tüketiminin altın çağını yaşamasının nedeni ne?

Bütün dünya enflasyonun yıkıcı etkileri ile mücadele etmeye çalışırken daha da pahalılaşan lüks ürünlerin tüketimi altın çağını yaşıyor. Peki lüks ürün tüketiminin artmasındaki nedenler ne? Uzmanlar açıkladı...

Altın fiyatları için asıl yükseliş tarihi belli oldu! Ramazan Kurtoğlu altının ''altın çağını'' açıkladı! Herkes duysun!

Altın fiyatları Fed faiz kararı öncesinde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Ekonomist Ramazan Kurtoğlu altının altın çağı o zaman diyerek, altın fiyatları için asıl yükseliş tarihini açıkladı.

Son dakika altın açıklaması! Analistler resmen rakam verdi! Altın fiyatlarının bugün ne kadar olacağı belli oldu

Altın fiyatlarının yönünü değiştirecek son dakika altın açıklaması geldi. Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamaları ile Avro Bölgesi'nde Sentix yatırımcı güven endeksi verilerinin altın fiyatlarını etkileyeceği belirtildi ve rakam verildi.

Kuyumculardan son dakika çeyrek altın açıklaması: 400 lira birden yükselecek! İşte o tarih...

Kuyumculardan son dakika çeyrek altın açıklaması geldi. Kuyumcular çeyrek altının 400 lira birden yükseleceği tarihi açıkladı. Ayrıntılar haberimizde...

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 10 milyon 756 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altıaağaç Karaağaç Hüseyingazi 1. Etap kura yeri Haberi

Ankara Altıaağaç Karaağaç Hüseyingazi 1. Etap kura yeri


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Mamak Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen Gülseren-Anayurt 3. Etap ve Altıaağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme projelerinin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.


Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen 775 konutun hak sahibi belirleme kuraları 4 Ekim saat 17:00’de Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.


Gülseren-Anayurt 3. Etap ve Altıaağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme projelerinin kura çekiliş törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan da katılacak.


TOKİ ve Mamak Belediyesi ortaklığıyla yükselen Gülseren-Anayurt projesi 3. etapta 392 konut, Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi’nin 1. etabında ise 383 konut yer...