03 / 05 / 2024

ankara altındagda kentsel dönüşüm

ankara altındagda kentsel dönüşüm

Bugüne kadar gerçekleştirdiği 10 kentsel dönüşüm projesiyle Altındağ ' a değer kazandıran Başkan Veysel Tiryaki Önemli olan vatandaşların istekleri... Zorla yıkım yapmam. Kimseyi mağdur etmem...

Aktaş ve Çinçin'de kentsel dönüşüm devam edecek!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının yoğun olduğu bu mahallelerden yaklaşık 500 kişiyle kahvaltı sofrasında buluşan Başkan Tiryaki, gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi. Kentsel dönüşüm devam edecek...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Aktaş'ta kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediyesi, Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye bastı.

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Ankara'da öncelik kentsel dönüşüm!

Bakan Murat Kurum, Ankara’da önceliklerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirterek, “Altındağ’da, Mamak’ta, Çankaya’da, Elmadağ’da, Sincan’da, Kızılcahamam’da, Kahramankazan’da ve Bala’da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor” dedi

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelip ilçede bulunan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ankara Altındağ'da dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, Önder ve Anafartalar mahallelerinden sonra Gültepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm molozlarını temizlemek harekete geçti. 

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuru 2015!

Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta toplam 93 adet konut kurayla satışa sunuluyor. İşte Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuru 2015 detayları...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları yarın başlayacak. Daire fiyatları 101 bin 21 TL'den başlangıç gösteren projede 2+1 ve 3+1 daireler kurayla satışa sunulacak.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuruları!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuruları 12 Mart'ta başlayacak. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ başvuru 2015!

Toplam 18 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap'ta 2 bin TL kura başvuru bedeli ödeniyor. İşte Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ başvuru 2015 detayları...

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap fiyat listesi!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap fiyat listesi kapsamında daireler 77 bin 957 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan daireler yer alıyor.

ankara altındagda kentsel dönüşüm Haberi

ankara altındagda kentsel dönüşüm

Örnek Mahallesi sakinlerinin daveti üzerine bir toplantı gerçekleştiren Başkan Tiryaki, Telsizler Blokları'ndaki kentsel dönüşüm sürecini mahalle sakinleriyle birlikte değerlendirdi. Bugüne kadar gerçekleştirdiği 10 kentsel dönüşüm projesiyle Altındağ'a değer kazandıran Başkan Veysel Tiryaki "Önemli olan vatandaşların istekleri... Zorla yıkım yapmam. Kimseyi mağdur etmem. 


Vatandaştan gelen talepler, bizim için önceliklidir. Vatandaş istiyorsa, o bölgede kentsel dönüşüm başlatırız." dedi. 13 blokta 352 dairenin bulunduğu bölgede, nitelikli yapılar hedefleniyor. Kentsel dönüşümün başlaması için bölge sakinlerinin yüzde 95 oranında mutabakata varması gerektiğini söyleyen Veysel Tiryaki, söz hakkının vatandaşta olduğunu ifade etti. 


Örnek Mahallesindeki dönüşümün ada bazında değerlendirildiğine dikkati çeken Başkan Tiryaki, bölgenin kentsel dönüşüm için uygun olduğunu fakat vatandaş istemediği sürece tek bir yıkım yapmayacağını dile getirdi.


Anayurt...