14 / 05 / 2024

ankara altındağdaki anaokulları

ankara altındağdaki anaokulları

Altındağlı çocukların okul öncesi eğitimine büyük destek veren ve daha önce 11 anaokulunu tamamlayarak hizmete açan Altındağ Belediyesi, Altındağlı çocuklar için 2 anaokulunun daha inşaatına başladı.

Ankara Altındağ'daki 112 yatırım açıldı!

Ankara Altındağ'da hayata geçirilen 112 yatırım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Ankara Altındağ'da riskli alan ilan edildi!

Ankara Altındağ'daki Başpınar Mahallesi'nde belirlenen alan riskli alan olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Ankara Altındağ'daki 2 bina için yıkım kararı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Özel Projeler ve Dönüşüm Daire Başkanlığı, Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında Altındağ'da yer alan 2 gayrimenkul için yıkım kararı verdi.

Ankara Altındağ'a yeni okul müjdesi!

Ankara Valisi Sayın Ercan Topaca’dan müjdeli haber. Altındağ’da inşa edilecek yeni okulların tespiti için gerçekleştirilen toplantıda, Ankara Valisi Ercan Topaca, inşa edilecek yeni okullarla birlikte Altındağ’daki tüm okullarda hızla tekli eğitime geçileceğini müjdeledi.

Ankara Altındağ'da 11,3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara 22. İcra Müdürlüğü Altındağ'daki gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 1 Kasım'da yapılacak gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 308 bin 40 TL olarak belirlendi.

Ankara Altındağ'daki dönüşümde son durum!

Ankara’da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder Mahallesi’nde başladığı yıkım çalışmalarında büyük başarıya ulaştı. Tiryaki, Önder Mahallesi’nde 2 ayda 2 bin gecekondunun yıkımına imza attı.

Veysel Tiryaki, Ankara Altındağ'daki dönüşümü anlattı!

Göreve geldiği 2004 yılından bu güne yaptığı başarılı çalışmalarla Altındağ’ı Ankara’nın cazibe merkezi haline getiren Başkan Veysel Tiryaki bölgeyi âdete yeniden inşa ediyor.

Ankara Altındağ'a metro ve teleferik geliyor!

Ankara'da bir gün içinde 6 ilçedeki binlerce kişiye miting yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu Altındağ'daki Siteler esnafına metro, teleferik, showroom ve AR-GE merkezi müjdesi verdi.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta başvuru süreci devam ediyor. Projede 2+1 ve 3+1 konutlar kurayla satılıyor. Peki TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kurası ne zaman çekilecek?

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ fiyat listesi!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 77 bin 957 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar kurayla satışa sunuluyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuru!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor. Toplam 18 adet konutun kurayla satıldığı projede yüzde 15 peşinatta 108 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları bugün başlıyor. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede daire fiyatları 77 bin 957 TL'den başlangıç gösteriyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ Konutları kura başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Başvuruları yarın başlayacak olan projede 487,23 TL'den başlayan taksitler ile konut sahibi olunabiliyor.

ankara altındağdaki anaokulları Haberi

ankara altındağdaki anaokulları


Altındağlı çocukların daha mutlu ve kendine güvenen bireyler olarak yetişeceği anaokulları Ali Ersoy ve Gültepe Mahalleleri’ne yapılıyor. Ali Ersoy Mahallesi’ne yapılan anaokulu için yıkımlar tamamlandı, inşaatı yakın zamanda başladı. Gültepe Mahallesi’ne yapılan anaokulunun inşaatı ise hızla devam ediyor. Her iki anaokulunu da kısa sürede bitirmeyi ve Altındağlı çocukların hizmetine sunmayı amaçlayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çalışmaların tüm hızıyla ilerlediğini belirtti.


11 anaokuluna yenileri ekleniyor


 Altındağ Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Güneşevler ve Aydınlıkevler anaokulları Altındağ Belediyesi kreşi olarak hizmet verirken, Battalgazi, Gülpınar, Feridunçelik, Karapürçek-1, Karapürçek-2, Alemdağ, Başpınar, Karakum ve Yıldıztepe anaokulları ise 2013 yılında hizmete açılmıştı. Anaokulları Altındağlı çocuklar ve aileleri tarafından büyük bir sevinçle karşılanmıştı.


“Bölgemizin ihtiyaçlarını biliyoruz.”


Göreve geldiği günden bugüne eğitim konusunu çok önemsediklerini ve eğitime destek verdiklerini belirten Başkan...