05 / 05 / 2024

Ankara-Antalya

Ankara-Antalya

Antalya-Konyaarasındaki mesafeyi 90 kilometre azaltacak Demirkapı tünelinin tamamlanması ile Ankara'dan Antalya'ya 4 saatte gidilebilecek. İbradı ilçesindeki Demirkapı tüneli ise Antalya ile İç Anadolu'yu daha da yakınlaştıracak.

Bu ay hızlı tren artı otobüs aktarmalı Ankara-Antalya, Ankara-Alanya seferleri başlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), bu ay içinde hızlı tren artı otobüs aktarmalı Ankara-Antalya, Ankara-Alanya seferlerini başlatıyor

Turgut Altınok'tan Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına yanıt!

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 evinin olduğu iddialarına cevap vererek, Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) üzerinden alınan belgeyi gösterdi.

Milli Emlak'tan Antalya ve Ankara'da 38 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin fiyatları 38 bin 500 TL ve 614 bin 980 TL olarak açıklandı.

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

Milli Emlak'tan Ankara ve Antalya'da arazi fırsatı! 86 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet araziyi KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 86 bin TL'den başlıyor.

Mağdur kiracılar Ankara'ya yürüyor: Meclis'e 36 maddelik öneri sunulacak!

Fahiş oranlarda yükselen kira bedelleri sebebiyle  mağdur olanlarca kurulan Kiracılar Dayanışması Platformu, sorunlarını Meclise iletmek için Antalya'dan Ankara'ya gidiyor. Kiracılar, 36 maddelik önerilerini Meclis'e sunacak. İşte o öneriler...

Milli Emlak Ankara ve Antalya'da KDV'den muaf arazi satacak!

Ankara ve Antalya'da arazi arayanların beklediği müjde Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden geldi. Alanya ve Pursaklar'da yer alan iki arazi KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara'da 9 adet arsa satılacak!

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara illerinde yer alan toplam 9 adet arsanın satışı yapılacak. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? 

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır Nevşehir'de imar planı değişikliği yapılacak.

Kiracılar fahiş zamlara karşı çözüm için Ankara’ya yürüyüş başlattı! 

Antalya Kiracılar Platformu’nun toplam 14 üyesinin, Antalya başta olacak şekilde birçok kentte gerçekleşen fahiş kira artışları, tahliye taahhütnameleri ile asgari ücret seviyesindeki kira fiyatlarına çözüm bulunması için Ankara’ya yürüyüş başlattığı bildirildi.

Konut kira fiyatlarındaki artıştan mağdur olan kiracılar rotayı Ankara'ya çevirdi! Antalya'dan Meclis'e yürüyorlar...

Antalya'da artan konut kira fiyatları nedeniyle mağdur olan yüzlerce kişi tarafından kurulan 'Kiracılar Dayanışması Platformu'nun 16 üyesi, hazırladıkları 36 maddelik dosyayı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) siyasi partilere sunmak için yola çıktı.

İstanbul ve Ankara'da ortalama kira 10 bin TL'yi aştı! İl il kira fiyatları ne kadar oldu?

5 büyük ilde yapılan araştırmaya göre İstanbul ve Antalya’da ortalama kira bedeli 10 bin TL'yi geçti. Ankara’da 5 bin TL'yi aşan ortalama kira, İzmir’de 7 bin liraya, Bursa’da 4 bin TL'ye yükseldi. İşte ayrıntılar...

Patateste bir yıllık stok tamam! En ucuz patates Antalya Hali'nde 3 TL! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Patates hasadı tam gaz devam ediyor. Bu seneki rekolteden memnun olan üreticiler, Nevşehir'deki depolara sevk edilen yaklaşık 3 milyon ton patatesin, yeni hasat dönemine kadar ihtiyacı karşılayacağını öngörüyor. Peki İstanbul, Antalya ve Ankara halinde patates fiyatları ne kadar? 

ÖİB 5 ildeki 10 gayrimenkulü 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! 12 ay taksit imkanıyla! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İzmir, Ankara, Antalya, Muğla ve Aydın illerinde yer alan 10 gayrimenkulü 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu...

Ankara-Antalya Haberi

Ankara-Antalya

Antalya 13. Bölge Müdürlüğü'nce sürdürülen Antalya-Konya arası yol yapım çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Konya-Antalya arasında Seydişehir-Akseki-Manavgat üzerinden sağlanan yola alternatif olacak yeni yol, Konya-Beyşehir-Derebucak-Gembos güzergahından Gembos ve Eynif ovasının içinden geçerek, Antalya'nın Serik ilçesine bağlanacak.


İbradı ilçesindeki Akdağ'da 5 kilometrelik tek tüp şeklinde yapımı devam eden Demirkapı tüneli ise Antalya ile İç Anadolu'yu daha da yakınlaştıracak.


1.530 METRESİ AÇILDI


Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok, Demirkapı tüneli ihalesinin 2013 yılında yapıldığını söyledi.


Maliyeti 90 milyon lirayı aşacak tünelin, 5 bin metre uzunluğunda olacağını aktaran Altıok, "2016 yılının sonunda tünel her şeyi ile bitmiş olacak. Şu ana kadar 5 kilometrelik tünelin bin 530 metresi açıldı. 12 metre genişliğinde tek tüp imalatı var. Tünel, ikinci tüp imalatına da uygun şekilde yapıldı. İleride buna ihtiyaç...