01 / 05 / 2024

ankara Atabilge Aka Konutları

ankara Atabilge Aka Konutları

Atabilge-Fidanlar İnşaat ortaklığında inşa edilen ATABİLGE AKA Konutlarında, 27 Aralık'ta noter huzurunda çekilecek kura ile daireler sahiplerini bulacak. Kura töreni yaklaşık 2.000 kişinin katılımıyla bu pazar Congresium’da yapılacak.

Ankara'da yapılacak yeni stat TBMM'de konu oldu!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'da uluslararası standartlara uygun olarak yapılacak yeni stat projesini meclis gündemine taşıdı..

Ankara Atabilge İncek Konutları satış ofisi!

Toplam 696 adet konuttan meydana gelen Ankara Atabilge İncek Konutları 300 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. İşte Ankara Atabilge İncek Konutları satış ofisi bilgileri...

Atabilge İncek Konutları geliyor!

Atabilge İncek Konutları, Atabilge İncek Yapı Kooperatifi tarafından Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek. Proje 5 blok halinde yükselecek..

Ankara Aydın Mahallesi'nin imarı hakkındaki iddialar mecliste!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'nın Kahramankazan ilçesine bağlı Aydın Mahallesi’ndeki imar düzenlemesi ile ilgili iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Ankara Ana Ulaşım Planı mecliste konu oldu!

Ankara Ana Ulaşım Planı ile ilgili bazı iddiaları meclis gündemine taşıyan Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sordu..

Ankara Ana Ulaşım Planı'na ilişkin 6 soru mecliste!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara Ana Ulaşım Planı'nın hazırlanma sürecine ve Ankara'nın ulaşım ihtiyaçları meclis gündemin

Ankara'daki Roma Antik Tiyatrosu'nun restorasyonu TBMM'de!

Ankara'da bulunan Roma Antik Tiyatrosu'nun restorasyonuna ilişkin Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka soru önergesi hazırladı. Nazlıaka sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Ankara'daki OSB'ler için Meclis Araştırması açılması önergesi verildi!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka başta olmak üzere 23 milletvekili, Ankara'da bulunan organize sanayi bölgelerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önerge verdi.

Ankara'da kurulacak Yavuz Sultan Selim Mahallesi mecliste konu oldu!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'da bir mahalleye verilen bir isme ilişkin soru önergesi hazırladı. Nazlıaka sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

Ankara-Haymana yol inşaatı meclis gündeminde!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara-Haymana yol inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Nazlıaka sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Ankara-Konya Karayolu mecliste konu oldu!

Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka Ankara'nın Gölbaşı ilçesinden geçen yolun yeraltına alınması projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Nazlıaka sorularını, Başbakan Yıldırım'a sordu.

Ankara Keçiören Metrosu için soru önergesi hazırlandı!

Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'daki metro çalışmalarında meydana gelen aksamalara ve metro yolcularının duraklar arasında otobüsle taşınması uygulamasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Ulaşım Ana Planı TBMM gündeminde!

Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara Ulaşım Ana Planı'nın uygulanmasına ve çeşitli iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Sorularını Başbakan Davutoğlu'na ileten Aylin Nazlıaka'ya henüz cevap gelmedi..

ankara Atabilge Aka Konutları Haberi

ankara Atabilge Aka Konutları

Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat ortaklığı tarafından Ankara’nın cazibe merkezi İncek’te yapımı süren yeni proje ATABİLGE AKA Konutları'nda, bu hafta sonu kura heyecanı yaşanacak.

Yıllardır başarılı biçimde tasarladığı ve inşa edip teslim ettiği konutlar dolayısıyla adı tecrübe ve güvenle özdeşleşen Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat ortaklığınca gerçekleştirilen ATABİLGE AKA Konutları'nda bu Pazar günü noter huzurunda çekilecek kura ile 884 dairenin sahipleri belli olacak. Kura çekme töreni,  yaklaşık 2.000 kişinin katılımıyla ATO Congresium’da gerçekleştirilecek.


Fidanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Çolak, Atabilge Konut Yapı Kooperatifi  ile birlikte gerçekleştirdikleri tüm projelerde konutları kura ile sattıklarını, hem kooperatif üyelerine ait olanların, hem de yüklenici firma olarak kendilerinin sattığı dairelerin sahiplerinin aynı kurada belirlendiğini bildirdi. 



Adem Çolak, daireleri kura ile satmalarının...