13 / 05 / 2024

Ankara Ayaşta halkın katılım toplantısı

Ankara Ayaşta halkın katılım toplantısı

ITC Invest Tradıng ve Consultıng AG Türkiye Ankara Şubesi tarafından; Atık Ayrıştırma Tesisi projesi için 13 Şubat 2015 günü saat 10:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

Halk GYO'nun İzmir Konak 2 binasındaki 5 adet taşınmazının değeri 126 milyon TL!

Halk GYO'nun İzmir İli Konak İlçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 15 parselde yer alan İzmir 2 binasındaki 5 adet taşınmazının 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO'nun 5 adet taşınmazının değeri ne kadar oldu?

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında düşüş! Nisan ayında 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

TÜİK, 2022 Nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini duyurdu. Kaydı yapılan araç sayısı geçen aya göre 6.4 azalırken, 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü üçüncü aya taşıdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Kasım ayında yüzde 0,5 azaldı ve 1 milyon 427 bine gerileyerek düşüşünü 3. aya taşıdı.

Altınbaş'ta halk günleri başladı! Tüm altın takılarda büyük fırsat! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta halk günleri başladı. Tüm altın takılarda kaçırılmayacak büyük fırsat indirimi başladı. Peki altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş halk günleri 2 Kasım 2022 fiyat listesi.

12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Ayaş ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Ayaş'ta da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Ayaş projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 ucuz konut projesi...

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

İller Bankası, Merkez Ankara'ya taşındı!

Ankara Ulus’ta yer alan tarihi binası 2017 yılında yıkılan ve kiracı durumuna gelen İller Bankası, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan olan Pasifik İnşaat’ın projesi Merkez Ankara’daki yeni adresine taşındı. 

ÖİB'den Ankara'daki 4 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme kapsamında yer alan Ankara'daki bazı taşınmazların satışı onaylandı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından konuyla ilgili tebliğler, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara'daki 6 taşınmazın nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara Gölbaşı'nda yer alan toplam 6 adet taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi.

İki ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. İşte Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri...

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazlarını öğrencilere tahsis edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde öğrencilere verdiği desteğe devam ediyor. Belediye mülkiyeti kendilerine ait taşınmazlarını öğrencilerine tahsis etti. 

Ankara Ayaşta halkın katılım toplantısı Haberi

Ankara Ayaşta halkın katılım toplantısı

ITC Invest Tradıng ve Consultıng AG Türkiye Ankara Şubesi tarafından; Ankara İli, Ayaş İlçesi, Çadırtepe Mevkii'nde Atık Ayrıştırma Tesisi, Anaerobik Fermantasyon ve Kompostlaştırma Tesisi, Gazlaştırma/Yakma Tesisi, Metan gazından, Sentez gazından ve Biyogazdan Enerji Üretim Tesisi (145 MW) projesinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılım Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Tatlar Mahallesi Köy Odası

Toplantı Tarihi: 13.02.2015

Toplantı Saati:...