12 / 05 / 2024

Ankara Bahçelievler Kentsel Yenileme ve Gelişim Projesi

Ankara Bahçelievler Kentsel Yenileme ve Gelişim Projesi

375.000 metrekare alan içinde Bahçelievler Kentsel Yenileme ve Gelişim Projesi hayata geçirilecek. Bu düzenleme ile Çankaya, Türkiye'nin en büyük sosyal yaşam alanlarından birine kavuşacak.

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının toplam değeri yaklaşık 99 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Bu kapsamda Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki 1 ve 2 gayrimenkullerinin KDV dahil toplam değeri 98 milyon 160 bin TL oldu.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Bahçelievler'de hasar alan bina onarılıyor!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hasar alan bina belediye ekipleri tarafından onarılıyor. 

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Bahçelievler'in kentsel dönüşüm planları İBB meclisinde onaylandı. Yeni düzenleme ile ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak. 

Bahçelievler'de çöken bina sonucunda iki kişi yaralandı!

İstanbul Bahçelievler'de kentsel dönüşüm sebebiyle bir ay önce boşaltılan bina çöktü. Çöken binanın bir kısmının üzerine düştüğü yan binada yaşayan Bahtiyar Cengiz isimli kadın hafif şekilde yaralandı...

Halk GYO Bahçelievler 1 binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara merkezli "Bahçelievler 1" binası 2019 yılsonu değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Bahçelievler 2 binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara merkezli "Bahçelievler 2" binası 2019 yılsonu değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Bahçelievler 1 binası 2018 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara merkezli "Bahçelievler 1" binasının 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Bahçelievler 2 binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara merkezli "Bahçelievler 2" binası 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Çankaya Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılması halka sorulacak!

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en ünlü caddelerinden Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılmasını referandum ile halka soracak. 

Halk GYO Bahçelievler 1 ve 2 binası 2017 değerleme raporu!

Halk GYO portföyünde yer alan Ankara merkezli "Bahçelievler 1 ve 2" binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ankara Bahçelievler Kentsel Yenileme ve Gelişim Projesi Haberi

Ankara Bahçelievler Kentsel Yenileme ve Gelişim Projesi

Bahçelievler, Çankaya'nın gözde sosyal hayat alanlarından birisidir. Bu bölgede sosyal hayatın gelişmesi için yeni bir düzenleme yapılacak. 375.000 metrekare alan içinde Bahçelievler Kentsel Yenileme ve Gelişim Projesi hayata geçirilecek. Bu düzenleme ile Çankaya, Türkiye'nin en büyük sosyal yaşam alanlarından birine kavuşacak.Bahçelievler, Çankaya'nın önemli markalarından birisi haline gelecek. Bu bölge nefes alacak, otopark sorunu bitecek. Bahçelievler Projesi, kentsel yenileme ve gelişim projelerimizin ilk aşaması olacak. 



Posta...