21 / 05 / 2024

Ankara Bahçelievlerde yenileme çalışmaları

Ankara Bahçelievlerde yenileme çalışmaları

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya bölgesinde yoğun olarak devam eden kaldırım yenileme çalışmalarına, Bahçelievler ve Emek mahalleleri de eklendi.

1936 yılında Ankara'ya 150 konutluk 800 bin TL değerinde bahçeli ev projesi!

1936 yılında, Ankara'da çiftlik asfal yolunda Fidanlık karşısında konumlanan arsa üzerine 150 konutluk bahçeli ev projesi yapılacakmış.

Ankara'daki millet bahçesinin maliyeti üçe katlandı!

Başkent Ankara’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yapımına başladığı millet bahçesinin maliyeti, öngörülenin üç katına çıktı. 2022 yılının Ağustos ayında 43,8 milyon lira ile yapımına başlanan projenin yarım kalan işleri için bu yılın Kasım ayında 82,7 milyon TL daha harcandı.

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının toplam değeri yaklaşık 99 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Bu kapsamda Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki 1 ve 2 gayrimenkullerinin KDV dahil toplam değeri 98 milyon 160 bin TL oldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Ankara'ya yeni millet bahçesi geliyor! Bu ilçede yaşayanlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'daki yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Paylaşılan detaylara göre, millet bahçesi projesi Keçiören'de inşa edilecek.

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

Ankara Pursaklar'a Millet Bahçesi geliyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Pursaklar'da yeni millet bahçesi inşa edecek.

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Murat Kurum: Ankara'da 21 millet bahçesi yaptık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Altındağ Danışma Meclisi Toplantısı'ndaki açıklamasında Ankara'da 21 millet bahçesi yaptıklarını söyledi.

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Keçiören Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ankara AKM Millet Bahçesi ne kadara mal oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün Ankara’da açılışını gerçekleştirdiği Atatürk Kültür Merkezi (AKM) alanındaki millet bahçesinin ismi, “Başkent Millet Bahçesi” olarak değişti. Millet bahçesi 398.5 milyon TL'ye mal oldu.

Ankara Bahçelievlerde yenileme çalışmaları Haberi

Ankara Bahçelievlerde yenileme çalışmaları

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya bölgesinde yoğun olarak devam eden kaldırım yenileme çalışmalarına, Bahçelievler ve Emek mahalleleri de eklendi. Başkent genelinde caddelerde kaldırım çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından, Bahçelievler Kazakistan Caddesi ve Emek Bişkek Caddesi'nde eskiyen kaldırımlar sökülerek, yerine bazalt kaplamalı beton bloklar döşeniyor. Kaldırım çalışmasında görme engelliler için de iz yolu yapılıyor. Kaldırım çalışmalarının Çankaya bölgesinde yoğun olarak yapıldığını belirten yetkililer, Tunalı Hilmi Caddesi ve Esat Caddesi'nin bir kısmının bittiğini, Açın Caddesi, Bestekar Caddesi Libya Caddesi ve Ziya Oralay caddelerinde büyük ölçüde tamamlandığını ve bazı onarım çalışmaları yapıldığını söylediler. Çankaya ilçesinde Strazburg, Sezenler, Tunus, Koza ve Şemsettin Günaltay caddelerinde de kaldırım yenileme çalışmaları devam...