30 / 04 / 2024

ankara bahçıvanlık kursu

ankara bahçıvanlık kursu

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 yıldır geleneksel olarak düzenlenen “Bahçıvanlık Kursu”nun bu yılki birinci dönem dersleri başladı. Kursun kontenjanı talep üzerine 400’den 500’e yükseltildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Bahçıvanlık Kursu başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, her yıl düzenlediği ve artık Başkent’te geleneksel hale getirdiği “Bahçıvanlık Kursu”na başvurular, 30 Mart Pazartesi günü başlıyor. Başvurular, 3 Nisan Cuma günü sona erecek.

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının toplam değeri yaklaşık 99 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Bu kapsamda Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki 1 ve 2 gayrimenkullerinin KDV dahil toplam değeri 98 milyon 160 bin TL oldu.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Sinpaş Marina Ankara bahçe katı satılık!

Sinpaş Marina Ankara projesinde yer alan bahçe katları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte  Sinpaş Marina Ankara bahçe katı detayları...

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılacağını dile getirdi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yıl sonunda açılacak!

Yapı-Yapı'nın yapımına başladığı ve yıl sonunda açılacak Ankara Atatürk Kültür merkezi Millet Bahçesi'nin (AAKM) içinde olimpik bir kaykay parkı bulunuyor.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi'nde sona yaklaşıldı!

Yapımına geçtiğimiz sene mart ayında başlanan Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi (AAKM) Projesi'nde sona geliniyor.

Ankara Nevin Gökçek Kursu'nun yeni binasının temeli atıldı!

Ankara Nevin Gökçek Hafızlık Kursu'nun yeni binası için temel atma töreni yapıldı. Program hoca Mustafa Acar tarafından yapılan duanın ardından sona erdi.

Ankara Büyükşehir Bahçıvanlık Kursu başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 yıldır geleneksel olarak düzenlenen “Bahçıvanlık Kursu”nun bu yılki birinci dönem dersleri başladı. Kursun kontenjanı talep üzerine 400’den 500’e yükseltildi.

Ankara Büyükşehir Bahçıvanlık Kursu kayıtları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Bahçıvanlık Kursu” kayıtları başladı. Kursa ilk günden 150 kişi başvuruda bulundu.Başvurular 9 Nisan’da sona erecek.

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık!

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık dairelerin fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Hemen teslim edilen Söğüt Bahçe Konutları'nda 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden okullara malzeme desteği!

Okulların çimento, boya gibi inşaat malzemesi taleplerini yerine getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, dersliklerin boyanması, bahçe düzenlemesi gibi teknik desteklerinin yanı sıra okul bahçelerine geleneksel çocuk oyunları çizerek destek de sağlıyor

Ankara Bahçelievler ve Emek'te yenileme çalışmaları sürüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya bölgesinde yoğun olarak devam eden kaldırım yenileme çalışmalarına, Bahçelievler ve Emek mahalleleri de eklendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Bahçıvanlık Kursu başladı!

Bahçıvanlık Kursu’nun, Ulus Yüzüncü Yıl Çarşısı’ndaki 5 günlük teorik eğitiminde; Çevre Bilgisi, Bitki Koruma, Budama Teknikleri, Salon Bitkileri, Bahçe Bitkileri gibi farklı konularda 16 ders verilecek.

ankara bahçıvanlık kursu Haberi

ankara bahçıvanlık kursu


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 yıldır geleneksel olarak düzenlenen “Bahçıvanlık Kursu”nun bu yılki birinci dönem dersleri başladı.

Yoğun talep üzerine kontenjanın 400’den 500’e yükseltildiği bahçıvanlık kurslarında, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’nda yeni yapılan Çevre ve Peyzaj Akademisi binasında 5 günlük teorik eğitimlere başlandı.

Çevre bilgisi, bitki koruma, budama teknikleri, salon bitkileri, bahçe bitkileri gibi farklı konularda 16 dersin verildiği bahçıvanlık kurslarında, teorik eğitimin ardından, kursiyerlere Büyükşehir Belediyesi yeşil alanları ve seralarında 5 günlük pratik eğitim verilecek. Kurslar, 3 dönem halinde düzenlenecek. 

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Bitkisel Üretim ve Uygulama Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bahçıvanlık kursunun açılış töreninde konuşan Bitkisel Üretim ve Uygulama Şube Müdürü Melih Türkcan, “123 yeni bahçıvan adayımızla, yeni dönem ilk derslerine başlıyoruz. Kursların faydalı olması için...