03 / 05 / 2024

Ankara Bauhaus şubesi

Ankara Bauhaus şubesi

Bauhaus, 16 Mayıs'ta Ankara'da 3. şubesini hizmete açıyor. 16 Mayıs Cumartesi günü saat 08.00'de kapılarını açacak olan Bauhaus Yenimahalle her gün akşam saat 22.00'ye kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Ankara Saraçoğlu'ndaki kentsel dönüşüm projesi davalık oldu!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara'nın Saraçoğlu Mahallesi’nin mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden onay alınmadan kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmesini yargıya taşıdı. 

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 205'inci şubesi Ankara'da hizmete açıldı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı "Tarım Kredi Kooperatif Market"in 205'inci şubesi Ankara'da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Mimarlar Odası'ndan Ankara Yahudi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ankara’nın simge mekanlarının bulunduğu Yahudi Mahellesi’nde kentsel dönüşümün başladığını açıkladı. Mahallenin tehdit altında olduğunu aktaran mimarlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulundu.

Ankara'da Ermeni ve Katolik mezarlarının üstüne dükkan mı yapılıyor?

Ankara Ulus’ta yıkılan İller Bankası binasının yeniden yapılması için ayrılan alanda kazıya çalışmaları sürerken, Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kemiklerin, Ermeni ve Katolik Mezarlığı’nda bulunan cenazelere ait olduğunu ve kazı yapılan alanın hukuka aykırı olduğunu belirtti.

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

Kuzeybatı Ankara ve Belören imar planları iptal edildi!

ŞPO Ankara Şubesi’nin açtığı davayla Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2018'de hazırladığı bir imar planı daha iptal edildi. 

Çözüm Tasarruf'un 37'nci şubesi Ankara’da açıldı!

Tasarruf finans sektörünün genç oyuncusu olan  Çözüm Tasarruf, şube ağını genişletiyor. Şirket, Ankara Çankaya Şubesi ile birlikte şube sayısını 37’ye çıkardı. 

Ankara Ulus'ta imar planının iptali kararı onaylandı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin uzun uğraşları sonucunda Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde meydana gelen rant ve talan plan değişikliklerini yargıya taşındı.

Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nden 'Ayasofya' açıklaması!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Ayasofya’nın tekrar ibadete açılmasıyla ilgili kararı, “Ayasofya’nın müze statüsünün ortadan kaldırılması Atatürk’ün imzasının, Cumhuriyet modernitesinin, kültürün evrenselliğinin reddi anlamındadır” şeklinde değerlendirdi.

Ankara'nın onaylanan imar planlarına yeni dava!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açtığı dava üzerine Ankara 7. İdare Mahkemesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Güvenpark Planlarına ilişkin yeni bir karar verdi.

Emlak Katılım Bankası'nın Ankara Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının (EmlakKatılım) Ankara şubesi gerçekleştirilen törenle açıldı. EmlakKatılım'ın sene sonunda 40 şubeye ulaşması ve yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

Yaprak Dönercisi'nin 20. şubesi açıldı!

Ankara'nın olduğu gibi Türkiye'nin en iyi dönercisi olma yolunda emin adımlarla yürüyen Yaprak Dönercisi'nin 20. şubesi hizmete açıldı.

Ankara Bauhaus şubesi Haberi

Ankara Bauhaus şubesi

Türkiye'de "kendin-yap" (do-it-yourself) kavramını yerleştiren Bauhaus, Türkiye'deki ilk yatırımını 1996'da İstanbul'da gerçekleştirmişti. Sonraki yıllarda tüketicilerden gelen talebe göre çeşitli bölgelerde yeni şubelerini hizmete açan Bauhaus Türkiye, bir yandanda Ankara, Bursa, Antalya'da yine kendi konseptinde mağazalar açarak tüketicileriyle buluşmaya devam etti. 



Bauhaus Türkiye'nin 10. şubesinin açılışı nedeniyle Bauhaus Tüıkiye Genel Müdürü Erol Yelmer. "Ankara Yenimahalle'de 3. Bauhaus şubemizi hizmete açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ankaralıları ve Ankara'yı ziyaret edenleri, en büyük yapı marketi konseptiyle en fazla ürün çeşidiyle ve aynı kalitedeki üründe yüzde 12 en düşük fiyat garantisi vererek ağırlamaya bu mağazamızda da devam edeceğiz. Tüm reyonlarımızda ürün değiştirme garantisi mevcuttur. Ayrıca telefon, fax ve e-maille sipariş verebilme imkanı da mevcuttur. Tüm Bauhauslarda olduğu gibi Bauhaus Yenimahalle'de de maaliyetine adrese teslim hizmeti...