13 / 05 / 2024

Ankara Biyogaz Üretimi Ve Kojenerasyon Tesisi çed

Ankara Biyogaz Üretimi Ve Kojenerasyon Tesisi çed

Ankara İli, Çubuk İlçesi'nde yer alan Albe-1 Biyogaz Üretimi, Gübre İşletme Ve Kojenerasyon Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 21 Nisan günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Ankara'da konut üretimi azaldı mı?

Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmaların ardından Ankara’da arsa fiyatlarının suni olarak artırıldığına dikkat çeken Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, konut sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sanayici üretimi bırakıp inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi!

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir "Rekabet edemez hale düşen sanayici, üretimi bırakıp daha kârlı olan inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi. İmalat yapamaz hale geldik." dedi.

Ankutsan, 4. tesisini Ankara’da devreye aldı!

Antalya’nın hızlı şirketlerinden Ankutsan, dördüncü tesisini Ankara’da devreye aldı. Mukavva sektöründe sadece yarı mamul üretimi yapacak Başkent OSB’deki tesis için 25 milyon doları aşkın bir yatırım yapıldı.

Ankutsan, Ankara’da 20 milyon dolara tesis inşa edecek!

Oluklu mukavva üretimi yapan Ankutsan, Ankara’da tesis kurmak için çalışmalara başladı. Yapılacak yeni tesis 20 milyon dolara mal olacak. Ankutsan, Ankara’daki tesisini kurduktan sonra İstanbul Çerkezköy’de de bir tesis yapımına başlayacak.

Ankara Biyogaz Üretimi Ve Kojenerasyon Tesisi ÇED toplantısı 21 Nisan'da!

Ankara İli, Çubuk İlçesi'nde yer alan Albe-1 Biyogaz Üretimi, Gübre İşletme Ve Kojenerasyon Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 21 Nisan günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Derin Design Ankara'da ilk mağazasını açtı!

Ulusal ve uluslararası platformda önemli başarılara imza atan Derin Design, Ankara’da açılan ilk mağazası ile modern mobilya tasarımı ve üretimi alanındaki başarılarını başkente taşıyor.

Ankara Bölge Planı ile daha rahat konut alınabilecek!

Başkent'in ulaşım, ekonomi, turizm ve sanayi gibi alanlarda 2023 vizyonunu ortaya koyan Ankara Bölge Planı, konut üretimi ve afetlerden kaynaklanan konut tahliyeleri konusunda ciddi bir perspektif sunuyor.

Yeni enerji türlerinde Almanya ile işbirliği! Biyogaz nedir?

Almanya Heiden Belediye Başkanı Bub, "Biyogaz, güneş enerjisi ve suyun karışımından doğal gaz üretimi için Kayseri’ye yeni bir sistem kurulmasına yönelik çalışmalar hızla sürüyor" dedi.

Atıkları sıvılaştırıp sentetik petrol üreten teknoloji dünyada bir ilk!

Altaca Enerji ve Çevre Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alper Önoğlu, atıkları değerlendirerek biyogaz üretimi yaptıkları tesisteki posayı kullanarak sentetik petrol üretimine başlayacaklarını belirterek dünyada bir ilk dedi...

Ankara Metro ihalesi için 10 şirket bir araya geldi!

Ankara Metrosu ihalesine getirilen "yerli" şartı Türk şirketlerini harekete geçirdi. Yerli tramvay ve metro vagonu üretimi için 10 "babayiğit" bir araya geldi

TOKİ, Ankara Mamak'ta 1176 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'nın Mamak ilçesinde 1176 adet konut yaptıracak

Çimento üretimi geriledi

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliğinin 2 ay gecikmeli olarak açıklanan üretim rakamlarına göre, Türkiye'nin 2008 yılı toplam çimento üretimi 51 milyon 431 bin 889 ton olarak gerçekleşti.

Çimento üretimi, altın dönemini yaşıyor

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliğinin 2 ay gecikmeli olarak açıklanan üretim rakamlarına göre, Türkiye'nin 2008 yılı toplam çimento üretimi 51 milyon 431 bin 889 ton olarak gerçekleşti

Ankara Biyogaz Üretimi Ve Kojenerasyon Tesisi çed Haberi

Ankara Biyogaz Üretimi Ve Kojenerasyon Tesisi çed

Albe Doğalgaz Dağıtım Ve Elektrik Enerjisi Üretim A.Ş. tarafından Ankara İli, Çubuk İlçesi sınırları içerisinde Albe-1 Biyogaz Üretimi, Gübre İşletme Ve kojenerasyon Tesisi Kapasite Artışı'' Projesi planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılım Toplantısı'' yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Yakuphasan Köyü Köy Konağı

Toplantı Adresi: Yakuphasan Köyü/Çubuk/Ankara

Toplantı Tarihi: 21.04.2016 

Toplantı Saati:...