09 / 05 / 2024

ankara bulvarı davası

ankara bulvarı davası

Ankara Bulvarının trafiğe kapatılması tartışmasında karşı karşıya gelen Mimarlar Odası Ankara Şubesi ile Ankara ili ve ilçeleri Minibüs ve Halk Otobüsleri Esnaf Derneği arasındaki gerginlik yargıya taşındı.

Koray GYO'nun Ankara-Ankara projesi davası sonuçlandı! 

Koray GYO'nun Ankara-Ankara projesiyle ilgili davasında istinaf başvurusu reddedildi ve dava şirket lehine sonuçlandı. 

Ankara'daki tapu davası 58 sene sonra sonuçlandı!

Ankara'da 1963 yılında açılan Bala'daki bir araziyle ilgili tapu davasında geçtiğimiz günlerde karar verildi. Davanın tarafı olan İhsan Koçak, 58 senelik yargı sürecine ilişkin açıklamalar yaptı. 

Ankara-Ankara projesi tüketici davasında şirketin lehine karar!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Ankara-Ankara projesiyle ilgili davasında Mahkeme tarafından davanın şirketin lehine reddedilmiş oduğu öğrenildi. Karara karşı, kararın tebliğinden itibaren iki haftalık kesin süre içerisinde İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'ne istinaf yolu açık bırakıldı.

Ankara-Ankara projesi tüketici davasıyla ilgili yeni gelişme!

Yapı Kredi Koray GYO'ya karşı açılan tüketici davası ile ilgili olarak yeni gelişme yaşandı. Şirket lehine davanın reddine karar vermiş olduğu, karara karşı gerekçeli kararın tebliğinden itibaren iki hafta içerisinde Ankara Bölge Adliye Mahkemesi istinaf yolunun açık bırakıldığı açıklandı.

Ankara-Ankara projesinin davasıyla ilgili temyiz yolu açıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Ankara-Ankara projesiyle ilgili Bölge Adliye Mahkemesi 30 Ocak 2020 tarihinde reddedilmiş olduğu ve karara karşı tebliğden itibaren 2 haftalık süre içerisinde temyiz yolunun açık bırakıldığı açıklandı.

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti. Davacı taraf temyize başvurdu.

Ankara-Ankara projesinde davasında temyiz yolu açıldı!

Ankara-Ankara Projesi yapı ruhsat iptal davası hakkında Bölge Adliye Mahkemesi tarafından 30 Ocak 2020 tarihinde reddedildi ve karara karşı tebliğden itibaren 2 haftalık süre içerisinde temyiz yolu açık bırakıldı. 

Ankara-Çankaya yapı ruhsat iptal davasında yeniden keşif yapılacak!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasında davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti...

Ankara-Ankara Projesi tüketici davasında temyiz yoluna gidiliyor!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara-Ankara Projesi tüketici davasında davacı temyiz yoluna başvurdu...

Ankara-Çankaya projesi yapı ruhsat davasında son gelişmeler! 

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davası hakkında açıklama yaptı...

Ankara-Ankara projesi tüketici davasında son gelişmeler! 

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara projesi tüketici davası ile ilgili güncelleme hakkında açıklama yaptı...

Ankara-Ankara projesi tüketici davası ne oldu?

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara-Ankara Projesi tüketici davası ile ilgili gelişmeler hakkında açıklama yaptı.

Ankara-Ankara Projesi tüketici davası son durum!

Yapı Kredi Koray GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara-Ankara projesi tüketici davası ile ilgili hakkında açıklama yaptı...

ankara bulvarı davası Haberi

ankara bulvarı davası


Geçtiğimiz ay yaşanan Ankara Bulvarının trafiğe kapatılması tartışmasında karşı karşıya gelen Mimarlar Odası Ankara Şubesi ile Ankara ili ve ilçeleri Minibüs ve Halk Otobüsleri Esnaf Derneği arasındaki gerginlik yargıya taşındı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkam Tezcan Karakuş Candan ve odanın yönetim kurulu üyeleri, Ankara İli ve İlçeleri Midibüs ve Halk Otobüsleri Esnaf Derneği ve Dernek Başkanı Kurtuluş Kara hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik, tehdit ve hakaret suçu nedeniyle suç duyurusunda bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Burosu'nda ifadeye çağrılan dernek başkanı Kara da. Candan hakkında suç duyurusu gerçekleştirdi. 



BEL-KA ÇALIŞANLARI İDDİASI 


Candan ve yönetim kurulu üyeleri, savcılığa verdiği dilekçede. "Odanın bulunduğu binaya gelmek suretiyle açıkça hakaret ve tehdit eden ifadeleriyle hiçbir şekilde ifade ve demokratik tepki gösterme özgürlüğü kapsamında değerlendirilemeyecek protestonun...