01 / 05 / 2024

Ankara Bulvarı kararı

Ankara Bulvarı kararı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması kararının yürütmesinin durdurulduğunu, yolun trafiğe açıldığını bildirdi.

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Ankara'nın 2 ilçesi için karar geldi! Dikkat! Bu sabah açıklandı!

Ankara ili Kahramankazan ve Yenimahalle ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Togo Kulelerini yıkma kararı aldı

Ankara'da Sinan Aygün'ün inşa ettiği Togo Kuleleri'nin yıkılmasına karar verildi. Mansur Yavaş ve Aygün arasında gerilime neden olan kulelerin yıkım süreci 17 Ocak 2018 tarihinde 17. İdare Mahkemesi'nin yürütmenin durdurulmasına ilişkin kararıyla başlamıştı.

Ankara'nın 2 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Kalecik ve Çubuk ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırması kararı verildi. 

Ankara Polatlı ve Gölbaşı için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Polatlı ve Gölbaşı ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Yenimahalle için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İvedikköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Ankara'nın 4 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Çubuk, Sincan, Polatlı, Güdül ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara'nın 3 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Gölbaşı, Bala ve Polatlı sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Elmadağ için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Elmadağ ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Akyurt için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili Akyurt ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Gölbaşı için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Gölbaşı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Bala için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Bala ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Ankara Bala için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Bulvarı kararı Haberi

Ankara Bulvarı kararı

Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması kararının yürütmesinin durdurulduğu, yolun trafiğe açıldığı bildirildi. 


Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığından yapılan açıklamada, TMMOB'a bağlı odaların açtığı dava sonucu Ankara Bulvarı ve bağlantı yollarının kapatıldığı hatırlatıldı. 


Kapatma kararına yapılan itiraz sonucu, kapatma kararının yürütmesinin durdurulduğu, bunun üzerine, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in talimatıyla yolun tekrar trafiğe açıldığı...