30 / 04 / 2024

Ankara bulvarı ne zaman açıldı

Ankara bulvarı ne zaman açıldı

TMMOB’a bağlı 5 odanın dava sonucu kapatılan Ankara Bulvarı ve bağlantı yolları, kapatma kararının yürütmesinin durdurulması üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in talimatıyla tekrar trafiğe açıldı.

Ankara Bulvarı tekrar ulaşıma açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması kararının yürütmesinin durdurulduğunu, yolun trafiğe açıldığını bildirdi.

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Asgari ücret zammında flaş gelişme! Ankara kulislerinde ne konuşuluyor? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Hemen bakın!

Asgari ücret görüşmeleri yaklaşırken gündeme birçok farklı rakam geliyor. TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan, asgari ücretle ilgili bir açıklamada bulundu. Peki asgari ücret kaç lira olacak? 2023 asgari ücrete ne kadar zam gelecek? İşte o detaylar ve Ankara Kulislerinde konuşulanlar...

Evde bakım maaşları hesaplara yattı mı? Hasta bakım desteği neden yatmadı? İstanbul, Ankara'da ne zaman yatacak? 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak belirli tutarlarda ödenen evde bakım maaşları sık sık araştırılıyor. Temmuz zammının ardından yükselen evde bakım maaşı yatan iller vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 18 Ağustos evde bakım maaşı yattı mı?

Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat GYO'nun portföyünde bulunan Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'ne ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'ne ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara'da kaç daire var? Merkez Ankara fiyatları ne kadar? Merkez Ankara ne zaman teslim edilecek? İşte Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Ankara Bulvar Loft projesinde kiralama hareketliliği!!

Ankara’nın gelişen konut bölgesindeki İncek’te yaşamın başladığı Bulvar Loft projesinde de konut hareketliliği sürüyor...

10 soruda TOKİ Ankara 50 bin konut kampanyası!

TOKİ Ankara 50 bin konut kampanyasında kaç konut var? TOKİ 50 bin konut Ankara fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara 50 bin konut başvuruları ne zaman bitiyor? İşte 10 soruda TOKİ Ankara 50 bin konut kampanyası detayları...

Kanal İstanbul'un alternatifi, Kanal Ankara!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Bakan Kurum, Vadi Ankara Projesi'ne ilişkin detayları paylaştı.

Mahall Ankara'da “Ne acelesi var sonra ödersin" kampanyası!

315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residance ve 64 adet mağazadan meydana gelen Mahall Ankara projesinde, “Ne acelesi var sonra ödersin” sloganıyla hazırlanan kampanyada eşsiz imkanlar sağlanıyor..

Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Toplam 822 adet daireye yer verilen Bulvar Loft, Ankara İncek’te yükseliyor..Proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Peki Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Keçiören Portova Ankara teslimleri!

Portova Ankara projesinde fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor. Keçiören Portova Ankara teslimleri ne zaman?

Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri!

Ankara Çankaya Çukurambar Mahallesi'nde yükselen Cubes Ankara projesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri ne zaman?

Ankara bulvarı ne zaman açıldı Haberi

Ankara bulvarı ne zaman açıldı


TMMOB’a bağlı Mimarlar, Peyzaj Mimarları, Şehir Plancıları, Ziraat Mühendisleri ve Çevre Mühendisleri odalarının başvurusu üzerine mahkeme kararıyla kapatılan Ankara Bulvarı ve bağlantı yolları, 13 saatlik aranın ardından, yine mahkeme kararıyla trafiğe açıldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası’nın başvurusu üzerine alınan mahkeme kararının kendilerine ulaşmasının ardından, yolların açılması talimatını, TRT Haber'in canlı yayınına katıldığı sırada verdi.

Başkent trafiğinde kaosa neden olan yaklaşık 13 saatlik kapanmanın ardından, yol üzerindeki bariyerler, Başkan Gökçek’in talimatının ardından, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından tek tek kaldırıldı.


-MAHKEME KARARI...


Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası’nın yaptığı başvuruyu yerinde bulan Ankara 2. İdare Mahkemesi, Belediye Meclisi’nin geçen hafta aldığı "mahkeme kararının uygulanması" yönünde verdiği kararın yürütmesini durdurdu. 

Ankara 2. İdare Mahkemesi'nin kararında, 2577...