03 / 05 / 2024

Ankara Bulvarının bilirkişi raporu

Ankara Bulvarının bilirkişi raporu

AK Parti Ankara Milletvekili Selamoğlu: Bilirkişi raporları incelendiğinde raporun bilimsellikten tamamen uzak olduğu görülmektedir. Nitekim rapordaki muhalefet şerhi bu durumu açıkça ortaya koymaktadır." dedi.

Ebrar Sitesi B Blok davasında bilirkişi raporu paylaşıldı...

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremde Ebrar Sitesi B Blok'un yıkılması ve 109 kişinin hayatını kaybetmesi ile ilgili 7 sanık hakkında 22 sene altışar aya kadar hapis istemi ile dava açıldı. Buna göre, olayın bilirkişi raporunda binadaki kolon ve kirişlerin yetersiz olduğu belirtild

Depremde 60 kişinin hayatını kaybettiği Yoldaş Apartmanı ruhsatsız ve projesiz inşa edilmiş!

Diyarbakır'da, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 60 kişinin hayatını kaybettiği Yoldaş Apartmanı'na ilişkin kapsamlı bir bilirkişi raporu hazırlandı. İşte detaylar...

Mehmet Taş'tan 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' haberi için tekzip!

35 yıldır inşaat mühendisliği ve gayrimenkul değerlendirme uzmanlığı alanında bilirkişilik yapan Mehmet Taş, 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' başlıklı haber ile ilgili tekzip yayınladı.

Ankara Sanat Tiyatrosu'nun kirasını ödeyemediği için kapanması mecliste!

Ankara Sanat Tiyatrosu'nun pandemi sürecinde kirasını ödeyemediği için kapanmasına ve özel tiyatroların desteklenmesine yönelik Bakanlıkça yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Vaniköy Camii yangını için bilirkişi raporu hazırlandı! 

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar’da bulunan  tarihi Vaniköy Camii’nde yangın meydana gelmiş, cami büyük hasar görmüştü. Yangına yönelik hazırlanan bilirkişi raporuna göre, gerekli tedbirleri almadığı gerekçesiyle caminin ait olduğu vakıf yönetimi kusurlu bulundu.

Sakarya'daki havai fişek fabrikasının bilirkişi raporu tamamlandı: Tedbir yok!

Sakarya Hendek'te 3 Temmuz'da 7 kişinin yaşamını yitirdiği, 127 kişinin yaralandığı havai fişek fabrikasındaki patlamayla ilgili hazırlanan bilirkişi raporu bitti. Raporda, tüzüğe aykırı olarak depolama ve üretim yapıldığı, gereken önlemlerin alınmadığı belirtildi.

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Ankapark'ın elektriği borcu nedeniyle kesildi!

Ankara'da Melih Gökçek zamanında hayata geçirilen ve 750 milyon dolara mal olan Ankapark'ın elektriği borcu yüzünden kesildi...

Fadıl Akgündüz'ün dosyaları 2 yıldır bilirkişi bekliyor!

‘Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz’den alacaklı olanların avukatı Sıtkı Cansız, davaların bilirkişi engeline takıldığını ifade ederek “Dosyalar bir kamyon dolusu. Kimse incelemek istemiyor” diye açıklama yaptı. 

Ankara Polatlı'nın yol sorunu TBMM gündeminde!

Ankara Polatlı'nın mahalle içi yollarında yaşanan sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

2018 Sincan’ın değişim yılı olacak!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan’daki projelerin kaldığı yerden devam edeceğini açıkladı. Sincan’ın Ankara’nın batısında bir yıldız gibi parlayacağını ifade eden Başkan Ercan, “2018 Sincan’ın değişim yılı olacak” dedi...

Fadıl Akgündüz davasının bilirkişileri kayıp!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler projelerinde dolandırıcılık yaptığı suçuyla yargılanan Fadıl Akgündüz’ün davasında mahkeme, bilirkişi heyetine ulaşamadı. 

Ali Nuhoğlu: Çukurambar Ankara'nın Levent'i!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, "Çukurambar aslında Ankara'nın Levent'i Maslak'ı olma özelliğine sahip, bu yönüyle öne çıkıyor. Burası ucu açık, her şeyin plansız yapıldığı, herkesin dikey ve yatay gidebileceği bir yer değil." dedi.

Ankara Bulvarının bilirkişi raporu Haberi

Ankara Bulvarının bilirkişi raporu

AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Ankara Bulvarı'nın mahkeme kararıyla trafiğe kapatılmasına ilişkin, "Bilirkişi raporları incelendiğinde raporun bilimsellikten tamamen uzak olduğu görülmektedir. Nitekim rapordaki muhalefet şerhi bu durumu açıkça ortaya koymaktadır. Mahkeme kararının uygulanması nedeniyle şimdi yollar kapanacak ve Ankaralı mağdur edilecektir" dedi.


AK Parti Ankara milletvekilleri, Ankara Bulvarı'nın mahkeme kararıyla trafiğe kapatılmasını, Büyükşehir Belediyesi'nde yaptıkları basın açıklamasıyla protesto etti. Basın açıklaması, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in makamında  düzenlendi.


AK Parti Ankara milletvekilleri adına açıklamayı Tülay Selamoğlu, yaptı. Selamoğlu, Mimarlar Odası, Şehir Plancıları Odası, Ankara Barosu, Çevre Mühendisleri Odası, Ziraat Mühendisleri Odası ve Peyzaj Mimarları Odası tarafından açılan dava sonucunda, Atatürk Orman Çiftliği planının iptal edilmesi nedeniyle Ankara trafiğine nefes aldıran, Ankara Bulvarı'nın mahkeme kararıyla trafiğe kapatıldığını hatırlattı.  


 5 yıl...