04 / 05 / 2024

ankara Çalışkanlar Mahallesinde kentsel dönüşüm

ankara Çalışkanlar Mahallesinde kentsel dönüşüm

Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve ekibi, kent estetiğine zarar veren harabe yapıları ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor. Altındağ'da yıkımın adresi bu sefer Çalışkanlar Mahallesi oldu...

Dünyanın en pahalı 10 şehri açıklandı! Listedeki Ankara detayı şok ediyor

Veri, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunan ECA International tarafından dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Listenin başını Hong Kong'un çektiği sıralamada, Ankara çalışanlar için en ucuz şehir olarak tanıtıldı.

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Adnan Balota ve Nevzat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'nde çalışmalar başladı!

Ankara Saraçoğlu mahallesinde Güryapı şirketinin iş makineleri çalışmalara başladı. Emlak Konut GYO ile imzalanan sözleşme kapsamında 364 milyon 250 bin TL bedelle 'aslına uygun restorasyon' yapılıyor. 

TOKİ Beytepe'de AYK yerleşkesini inşa edecek!

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Yerleşkesi, TOKİ tarafından Ankara Çankaya Beytepe Mahallesinde inşa edilecek..

Ankara-İzmir yüksek hızlı tren projesinde çalışmalar sürüyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, çalışmaları hızla devam eden İzmir - Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi Banaz - Eşme Hattı şantiye sahasını ziyaret etti..

Ankara Balgat Alışveriş Merkezi geliyor!

Balgat Alışveriş Merkezi, Kalyon ASF Adi Ortaklığı tarafından Ankara Çankaya'da Balgat Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Projede 306 adet büro, 5 adet ofis, 32 adet mağaza, 1 adet oto yıkama ve 3 adet kafe yer alacak..

Bursa Ankara yolunda cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Cephe sağlıklaştırma çalışmalarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın Ankara istikametinden girişini de estetik bir görüntüye kavuşturuyor.

Ankara Demetevler kentsel dönüşümde ön plana alınmalı!

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç, kentsel dönüşüm çalışmalarının Başkent’in bazı bölgelerinde ön plana alınması gerektiğinin vurgu yaparak özellikle Demetevler’in bu anlamda listenin başında olduğuna dikkat çekti.

İzmir-Ankara YHT çalışmaları son sürat devam!

İzmir ile Ankara arasındaki tren yolculuğu süresini 3.5 saate indirecek olan İzmir-Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi'nde çalışmalar devam ediyor

İzmir-Ankara yüksek hızlı tren çalışmaları sürüyor!

Toplam yatırım maliyeti 4,9 milyar liraya ulaşacak olan İzmir-Ankara yüksek hızlı tren çalışmaları sürüyor.

Kentsel dönüşümde 4E kuralı!

Kentsel Dönüşüm ve Ankara Çalıştayı gerçekleşti. Çalıştayda, şehirlerin gelişimi ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı.

Ankara Hacıbayram'da yenileme çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus Tarihi Kent Projesi kapsamında yenileme çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

ankara Çalışkanlar Mahallesinde kentsel dönüşüm Haberi

ankara Çalışkanlar Mahallesinde kentsel dönüşüm

ANKARA'DA kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi gecekondu mahallelerini dönüştürmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren Altındağ'da 30 binden fazla gecekonduyu yıkan Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve ekibi, kent estetiğine zarar veren harabe yapıları ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor. Altındağ'da yıkımın adresi bu sefer Çalışkanlar Mahallesi oldu. Mahalledeki 250 gecekonduyu yıkan belediye ekipleri, çalışmalarını hızlandırdı. Gecekondu ve Sosyal Konutlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bölgeyi harabe yapılardan arındırdı. Altındağ'ın her geçen gün daha modern bir görünüme kavuşturma çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Başkan Tiryaki, "Vatandaş artık Belediye'ye gelip bizden evini yıkmamızı talep ediyor. Herkes Altındağ'ın gelişen siluetine ayak uydurmak için bizimle işbirliği yapıyor" dedi. 


Akşam...